bram já myslím, že na 100% a náhradnice už stojí v pozoru. Nevěřím, že existuje chlap středního věku, který odkráčí od pohodového vztahu se vším servisem sám do garsonky. Možná lepší chlapa těchto kvalit zavčasu odevzdat jiné.
Ještě edit, pokud mají nějakou mladší, tak holkám fakt nezávidím. Mám v okolí jednu takovou, co jako třicítka chytla druhou mízu svého nyní manžela a fakt jí teď lituju. Její muž je už senior, co už odmítá cokoliv řešit a na vše je s puberťákem prakticky sama.
Tak přesně tohle mám ve svém okolí taky a myslím si to stejné, že náhradnice už je. Ta moje známá, které takovej chlap kolem 50 odešel, se teda teď směje, protože jí je 60 a má pohodový život, její nástupkyni ještě není 40, doma má skoro sedmdesátníka a ještě ve špatném zdravotním stavu a stěžuje si kudy chodí. Dokonce i té bývalé ženě
a snad si myslí, že by si ho teď mohla vzít zpátky.
A jinak teda už jsem kolem rozchodu, kdy chlap měl někoho jiného, slyšela fakt výmluvy jak z komedie. Jedna známá se třeba dozvěděla, že s ní je nuda, nemá smysl po humor. Druhá, po třiceti letech, že nemají stejné koníčky, myšleno určité zvláštnosti v posteli
. Ale nikdo neměl nikoho jiného, což se brzy ukázalo jako lež.