Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 13:01

Lenka22 To by se ti mohl líbit tento chlápek!  :-) 

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 13:32

Garfie jo, ten je taky dobre....ale ten můj má jakousi takovou zaoblenou kulatou a jasnou výslovnost nebo jak to charakterizovat, a proto pátrám, co je to zač.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 13:33

mitford sister není to výslovnost z prostředí britských univerzit?

Offline mitford sister
1716 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:03

Lenka22 na brit univerzitách jsou lidi ze všech koutů a socioekonomického rozvrstvení, není tam žádný univerzální nebo převažující akcent...pokud teda já vím. asi ti ten hlas nějak učaroval, ale podle mě to je generický (lower) middle class britský akcent, možná z londýna, nic zvláštního.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:09

Hihi, tak v původním domově je to dle slov samba "jak po výbuchu bomby", děda mlčí a je přepadlej. Tak se mi tam fakt nechce. Taky jsem zjistila, že potřebujeme novou sedačku. Já jsem ji minulý týden doma vyčistila, zdála se naprosto v pohodě, no asi blbý světlo, tady se to fakt nedá.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:18

Karja Gratuluju ke stěhování do novýho bydlení, a ohledně přebývajících krámů máš teď výbornou možnost, jak to, co nevybalíš proto, že to aktuálně nepotřebuješ, odlifrovat po nějaké době  ekodvora. Nevyžádaná rada - s výběrem nové sedačky nespěchej, než najdeš tu, kterou budeš fakt chtít, tak ti velkámalá a malámalá tu starou ještě několikrát něčím pokecají, tak budeš ráda, že to schytala ještě ta stará. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:18

Karja na dedu nastoupil syndrom prazdneho hnizda, bude to ted pro ne zmena.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:25

Kokoska Ne, jemu je blbě z toho bordelu:D. Když už i sambo řekl, že je to příšerný, musí to být děsný.

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 14:40

mitford sister hihi, asi fakt učaroval, díky :-)

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 16:34

Karja 

Já bych taky řekla že je dědovi smutno z prázdnýho baráku (co tam s tím prázdným kvartýrem/patrem? budou dělat?), nicméně blahopřeju k přestěhování! A s tou sedačkou si fakt dej načas, je jich tolik že může člověk vybírat rok... a vyhazuj, vyhazuj! Budeš mít eště celej život na to nashromáždit další krámy

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 16:47

A já jsem na prášky. Dorazila zásilka z Arketu... místo objednaný pěkný červený popelínový košile se tam krčilo něco jako šaty, příšernej nekvalitní hadr, mini a s výstřihem tak po pupek - no něco přesně pro mě Hlavně že to bylo taky červený

Nenašla jsem to ani v normálním prodeji, ani ve výprodeji - to snad ten balič vytáh někde z popelnice před barákem!

I objednala jsem rychle znova (doufám že to klapne páč píšou low in stock! ale potvrdili to) a do Arketu napsala nejen co si o nich myslím, ale rovněž i upozornění na nový číslo objednávky, na kterou mají brát zvláštní zřetel. Hadr vracím, samozřejmě.

Já si k tomu už objednala i červený conversky, prokristapána! Tak jestli to nevyjde, bude zle!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 17:17

Začínám už být alergická na opravy bytů. V našem domě se prodalo poslední dobou asi 5 bytů. Smůla je, že všechny se opavují tak nějak postupně, sotva jedni končí druzí začnou. Ale byt vedle nás už se opravuje přes 3 měsíce. Já vůbec nechápu, co tam můžou pořád dělat, protože denně je to vrtání, bourání, řezání a zdi jako papír. Přijde mi, že v tom bytě už nemůže být co zbourat nebo provrtat. Navíc teda 4 ukrajinští pracanti stojí neustále na balkoně, popijí kávu a kouří. Pořád je tam minimálně jeden z nich. Popel v klidu klepou na vyprané prádlo pod nima i vedle. Z toho už sem otrávená, nedá se větrat a prádlo můžu vyprat znovu. Upřímně by mě zajímalo, kdo tohle platí. 10 hodin denně, 4 lidi a 3 měsíce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 17:38

Renusatko s vrtáním toho moc nenaděláš, ale ohledně chování těch Ukrajinců bys klidně mohla kontaktovat majitele, pokud teda máš jak. Nejspíš to vůbec netuší.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 19:12

Evaeva Já vůbec netuším, kdo ten byt koupil. Je pravda, že on se musí dělat dle mého komplet znvu. Bydlel tam pán s paní, potom už jen ten pán a oni vůbec roky nevětrali a neměli skoro žádnou spotřebu vody, takže představu mám. Potom to šlo do dědictví a rovnou do exekuce. Všichni sousedi už na nervy, hlavně kvůli tomu neustálému kafíčku a cigaretě na balkoně. 

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 19:40

Renusatko Tak si stěžuj směrem k vedení společenství vlastníků, ti by měli mít na nového majitele kontakt.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 19:53

Renusatko Stačí když se zeptáš předsedy společenství, je povinen ti kontakt na nového majitele dát.

A lituji tě, protože vím, co to je za horor, máme v domě jednoho vlastníka, který si svépomocí předělává byt už 12 let, neustále bordel, rámus ( klidně v noci v půl 2 otloukal obklad v koupelně, s tím už tedy po vzbouření sousedů skončil ), dusot asi po špatně udělané nové plovoučce a vypadá to, že ještě pořád nemá hotovo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 19:59

Renusatko to úplně chápu, tohle je strašně obtěžující. U té rekonstrukce aspoň člověk tak chápe, že je to potřeba, ale ty cigára, to je hnus.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:16

Poéma No to mě děsí. On je asi někdo sprdnul, začínají už až v 8, ale úplně každý den, neděle, svátky, prázdniny. Já už spíš nechápu, co tam pořád je k bourání. 

DruIZkusím předsedu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:21

Renusatko to se snad ani nesmí, ne? Nebo co máte v domovním řádu? U nás se určitě o víkendu hlučné práce dělat nemůže, ve všední den snad do osmi. Když jsme rekonstruovali, tak jsme po firmě chtěli, aby s bouráním a vrtáním končili ve čtyři, pak dělali něco, co nedělalo takový hluk.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:27
Reakce na Garfie:

slniecko Ano dá (zdaleka ne všude teda), ale v něm mám tu zablokovanou kartu. :-) Jinak já zrovna teda potřebuji víc hotovost, jídlo nějak pořeším ze zbytků, ale potřebovala bych platit různé kurzy ve škole, dát dětem peníze na výlety a podobně, tak to dost látám a vyškrabuju zapadlé kouty v kabelkách, ještě že jsem bordelář.

​Aspoň vidíš, aké som teliatko...ja som si myslela, že tým mobilom platím priamo z účtu ...asi preto, že mi to dáva vždy na výber môj, alebo synov detský.

A gratulujem, že to máš vyriešené!!!