Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 12:21

Pro vás, co sledujete moje malé finanční drama, karta právě dorazila! Je sedm večer, takže akorát, abych mohla zítra na kafe! 

Ovšem prokousat se přes automat, který mě nechtěl pustit k operátorovi (protože kartu můžu aktivovat online), to byla taky radost, nakonec jsem si musela vymyslet jiný důvod a stálo mě to pěkný ranec za telefon, ale jupí!!! 

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 12:57

Garfie continuity teda lidi, co jsou schopný komunikovat s našima plechovejma hubama obdivuju - mě vytáčej k nepříčetnosti, Kate jsem už z principu zakázala ihned co se mi vnutila do aplikace

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 13:33

Garfie asi nečtu pozorně, ale proč nemáš kartu k manželovu JP kontu?  Nebylo by to výhodnější než platit převod korun na jeny při každém výběru?

My taky nemáme společný účet, ale manžel chtěl, abych měla karty k jeho účtům. Když jsme žili v uae, tak jsem platila jen místní kartou. Teď už ji beru jen výjimečně, spis na pořizování větších věcí, jako je kolo. Stejně ty peníze budeme muset jednou převést. Nemovitost tam kupovat nehodlám.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 13:44

Tabea   V Česku jsme to tak měli taky, tady vlastně ani nevím, dává mi hotovost, zatím mi nikdy peníze nechyběly, tak nás to nějak nenapadlo řešit. On celkově tady s tou japonskou bankou nerad jedná, nikdo nemluví anglicky, otevřeno mají tak, že si na návštěvu musí brát volno. Já tady ještě ze své karty ani nevybírala, platím s ní jen online a případně občas nějaké svoje privátní nákupy. Teď vlastně budu peníze vybírat poprvé. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 14:42

SunEclipse haha, moje matka teď na jednoho robota na zákaznické lince narazila: potřebovala něco dohledat a neměla doklad... začala ve stylu "víte, já jsem u vás podávala... a teď potřebuju doklad a někam jsem si ho...." (takový to vykecávání důchodců)... chvilku spolu kecali, robot toho teda moc nenakecal, furt jen něco opakoval.... až jí to došlo při: "zopakujte číslo zásilky, zachytil jsem jen dvě číslice"... živýho se domohla až na stručné "chci operátora"

Tak o tom teď přemejšlim, jak to bude dál s těma robotama na zákaznickejch linkách? co když někdo koktá? nebo má vadu výslovnosti? nebo se rád květnatě vykecává?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 14:49

RoSa to musela byt prča

Ja znam zatim jen ty Zmacknete jednicku, zmacknete dvojku, hovor muze byt nahravan" a pak ti pustej Mozarta a hovor pichnou nekam do zdi.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 28. zaří 2023 14:50

Kdy už skončí ta vedra a příšerné sucho?!

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 14:57

RoSa roboty taky nedávám, dost často jsou ti operátoři za nedobytnou zdí. Zákazník je sice frustrovanej, ale často to vzdá a dodavatel nemusí nic řešit. 
Připomněla jsi mi jednu knížku, kde bavorák vola na nějaký helpdesk, ale robot mu kvůli dialektu vůbec nerozumí. On není schopen mluvit bez dialektu, takže má smůlu. Tam je to podaných fakt vtipně, ale když je člověk v té situaci sám, tak je to sakra frustrující. 

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 15:05

Tabea jo, tohle - tak nějak dopadneme...

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 15:12

ten s výtahem je taky dobrej

Offline hibiki
48 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 15:39
Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 16:04

Garfie karta uz ti nastesti prisla, ale jeste by sis mohla zridit revolut. Penize se tam prevadej jako platbou pres internet, takze prakticky i nekdo jinej ti je tam muze poslat a hlavne muzes mit ucet v nekolika menach s mnohem vyhodnejsi konverzi.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 16:58

RoSa Já jsem nedávno měla dotaz na reklamaci u Alzy. Tam je taky virtuální asistent. Ať jsem řekla cokoliv, tak výsledek byl, že moje reklamace je zadána a mám donést zboží na prodejnu. Jenže já potřebovala vědět, jestli všech 40 čaští nebo jen vadnou. No nic jsem nevyřešila. Nakonec jsem vztekle zařvala do telefonu, ať jde do pr..., manžel koukal, prej s kým sem mluvila, ze to pořád opakuju a nakonec řvu

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 17:55

Stěžuju si na stáří. Po 5 hodinách práce mám akorát posekanou trávu, ostříhanejch pár kytek a lezu domu po čtyřech.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 20:00

moora myslíš, že to je stáří? Jsem teda taky stará, z 5 hodin práce na zahradě v kuse bych se léčila týden.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 20:56

Pinot Noir jenže množství tý práce 5 hodinám vůbec neodpovídá

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 22:07

moora ne, to neni stáří, to jenom rozum pochopil, že je kravina se huntovat a tělo šetří

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 28. zaří 2023 22:51

mooradoporučuju vzít si prášek na bolest, ono to v noci hezky odezní, jak se svaly uvolní.

My teď byli na Moravě a makali na zahradě fest, těch keřů co jsem ostříhala moje ruka by to bez prášku nedala 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 07:01

moora Tak bylo hezky, já myslím, že sis to chtěla podvědomě užít.

My tyto hezké dny využili ke stěhování:D. Dnes jsem si teda zalezla do pracovny a děj se vůle boží, to budou stěhovat nábytek. V sobotu chci sama vystěhovat kuchyni špajz a jídlo, v neděli ještě něco. No a do vánoc budu z domu rodičů stěhovat ten zbytek:-D. My jsme neskuteční kramáři jako, nechápu, kdo se může vystěhovat se stěhovákama za jeden den. Ono s těma holčičkama za zadkem je ten proces poměrně pomalej, ale dnes jsme urvali asi 4 hodiny hlídání, je to teda taková svátost, že jsme si s mužem říkali, jestli nepůjdeme radši do restaurace:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 07:59

Karja to jste měli Super zpráva. Od pondělí už bydlíte v novém?

Když se stěhovala přes ulici, taky mi to trvalo dlouho, a to jsem se stěhovala s pár věcmi.