continuity Jo, dorazila příjemně rychle, byla jsem překvapená. Z banky mi psali, že 26.9. odpoledne ji předali k přepravě a přišla mi ve čtvrtek večer. Se zásilkama mám ještě jednu dobrou historku, patří to vlastně i do stížností. 1. září jsem objednala nové uniformy, sako pro syna bylo obrovské, tak jsem ho okamžitě poslala zpátky na výměnu. Uniformy jsem objednala k vyzvednutí ve škole, kam přichází ve středu odpoledne a v pátek si je můžeme vyzvedávat.
Teď čekám už víc než dva týdny a sako nikde. Od pondělí začíná povinnost nosit zimní uniformy, ve škole nám několikrát zdůraznili, že sako je běžnou každodenní součástí a musí ho mít na sobě. Takže já ve stresu, 3x jsem psala firmě na infolinku, 3x mi slušně odpověděli, že až ho pošlou, dají mi vědět. Paní, co má vydávání na starosti mi ve čtvrtek večer psala, že moje sako nedorazilo. Takže já večer napsala e-mail řediteli, vysvětlila situaci a omluvila se. Taky jsem napsala znovu na firmu, co prodává uniformy, ale ne na infolinku, ale na nějakou konkrétní paní, se kterou už jsem kdysi jednala. Ona mi odpověděla v devět večer, že se omlouvá a do pátku sako bude. Tak říkám, ok, týden zpoždění je fajn, přijde přesně v den focení. A sako dorazilo včera večer domů! Vůbec nechápu, jak se jim to podařilo, firma sídlí někde na druhém konci Japonska, žádné Tokyo, dodací adresa je ve škole, no prostě zírala jsem, vůbec jsem nechápala, co je to za balíček!
(pominu, že sako, i když jen o číslo menší, je malé! Vrátit ho za daných okolností asi nemůžu....
)