Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:27

Karjapevný nervy, sestro...já dnes dovybalila posledni krabici, čekám až mi přijede boyfriend postavit skříň a postel, ať mám kam dát poslední krámy a hadry. Na psací stůl musím čekat tři týdny (židlí furt nemám, haha), tak mám takový provizorium u konferenčního stolku, ať mám teď kde tvořit ty hodnoty. 

Ať to jde dobře a hladce!

Jo a ta prackosusicka funguje skvěle

Dnes jsem předala oficiálně být novým nájemcům, bylo to strašně divný. Byla jsem tam 8 let...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:35

Lama_z_Lana gratuluju a ať se dobře bydlí. Jdeš do lepšího a hlavně do svého!

Teď jsem se přestěhovala z hodně povedené novostavby do děsné díry v paneláku. Zatím se nechci ano vybalovat a rozdýchávám to už víc jak týden.

Odevzdávala jsem byt, co vypadal jako nový a přišla jsem někam, čemu říkají po kompletní rekonstrukci, kde nic nefunguje, je tu bordel a jako bonus je to hnusny

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:46

Evaeva Dobrá otázka, asi bych se měla ptát i na to.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 20:50

bublifuk Hele a... proč? Za prací?

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 22:11

slniecko Děkuji, včera jsem zaplatila kafe, oběd, nákup a vybrala hotovost a připadám si zase jako člověk.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 29. zaří 2023 22:22

Garfie no hlavne,že to dobře dopadlo. Člověk si říká, ještě že tam nedoručuje česká pošta. Nová karta mi šla od požadavku na vystavení 14 dní. Naštěstí mám ještě jednu. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 00:17

continuity Jo, dorazila příjemně rychle, byla jsem překvapená. Z banky mi psali, že 26.9. odpoledne ji předali k přepravě a přišla mi ve čtvrtek večer. Se zásilkama mám ještě jednu dobrou historku, patří to vlastně i do stížností. 1. září jsem objednala nové uniformy, sako pro syna bylo obrovské, tak jsem ho okamžitě poslala zpátky na výměnu. Uniformy jsem objednala k vyzvednutí ve škole, kam přichází ve středu odpoledne a v pátek si je můžeme vyzvedávat.

Teď čekám už víc než dva týdny a sako nikde. Od pondělí začíná povinnost nosit zimní uniformy, ve škole nám několikrát zdůraznili, že sako je běžnou každodenní součástí a musí ho mít na sobě. Takže já ve stresu, 3x jsem psala firmě na infolinku, 3x mi slušně odpověděli, že až ho pošlou, dají mi vědět. Paní, co má vydávání na starosti mi ve čtvrtek večer psala, že moje sako nedorazilo. Takže já večer napsala e-mail řediteli, vysvětlila situaci a omluvila se. Taky jsem napsala znovu na firmu, co prodává uniformy, ale ne na infolinku, ale na nějakou konkrétní paní, se kterou už jsem kdysi jednala. Ona mi odpověděla v devět večer, že se omlouvá a do pátku sako bude. Tak říkám, ok, týden zpoždění je fajn, přijde přesně v den focení. A sako dorazilo včera večer domů! Vůbec nechápu, jak se jim to podařilo, firma sídlí někde na druhém konci Japonska, žádné Tokyo, dodací adresa je ve škole, no prostě zírala jsem, vůbec jsem nechápala, co je to za balíček! 

(pominu, že sako, i když jen o číslo menší, je malé! Vrátit ho za daných okolností asi nemůžu....)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 07:48

Lama_z_Lana No jako u nás to vypadá fakt jako uragán. Dneska jsem chtěla balit kuchyni, ale musím s alit ty zbytky, co jsme tam nechali. Protože dva pokoje jsou úplně plné po podlaze a tam změť, změť všech věcí nejrůznějšího charakteru...sambo se totiž rozhodl přestěhovat hned všechny skříně narázD. Takže to a odpoledne kuchyni. Ještěze holky vstávají v 5:30, za dvě hodinky už mám něco uděláno:D

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 07:50

Garfie tak co budete delat? Bude nosit maly nebo objednas jeste navic to velky?

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 07:54

Karja Lama_z_Lana gratulacia k prestahovaniu! Nech sa Vám dobre a spokojne býva!

bublifuk A tebe pevne nervy, verím, že si to čoskoro vylepsis!

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 07:55

Garfie nejde sehnat nejake starsi po nekom? Nebo to s nekym vymenit? 

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:05

Lama_z_Lana

Karja jak se spalo první noc v novém?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:09

Karja a co se ti zdalo? Co se zda prvni noc na novem miste, to se pry splni! 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:22

711990 Kokoska No jako chápete to? Do toho většího by se vlezl 2x! Tohle má krátký rukávy a sotva ho obleče. Vyměnit s někým nebo koupit starší je teď asi nemožné, to už mají všichni vyřešené. Prostě ho bude nosit dokud to půjde (tak do Vánoc?) a pak uvidím. Možná zkusím švadlenu, jestli dokáže prodloužit rukávy.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:25

Aranel sešlo se víc okolností. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:28

Karja to půjde! Dobrým přítelem při stěhování jsou velké odpadkové pytle - nejen na vyhazování, ale hlavně stěhování oblečení. 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:28

Garfie tak to je fakt ulet! A neni to jeste omyl, ze by jim ujelo cislovani. Ale to chapu, ze asi nejde zjistit

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:36

Karjarozumím Ti a ty toho musíš mít strašně moc, přece jen 4 lidi do baráku a jedna do lama z garsonky do malýho bytu je rozdíl před stěhováním jsem udělala nemilosrdnou čistku, takže si myslím, že jsem fakt odstěhovala jen ti, co chci a potřebuju. Ať to jde co nejlíp (jinak ta kuchyň balení a vybalení mi přišla strašná s hrozna, ale asi proto, že tady ta kuchyň je pro mě dispozičně strašně nelogická). 

Makara asi dobře, já byla tak KO (celý stěhování do 4 patra bez výtahu), že jsem usnula ani nevím jak. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:40

bublifukjá vím, že ten prvotní dojem a šok člověka demotivuje. Ale po tom zabydlení to bude lepší, až bude mít člověk kolem sebe vybalení svoje věci. 

No ale po letech procházení inzerátů si umím představit, čemu všemu je nekdo schopen říkat rekonstrukce

A máš to tam nadlouho? 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 08:46

Lama_z_Lana reference na prackosusiku potesila, mam ji v planu, jak soucasna pracka doslouzi. Tak pilne testuj