Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 09:43

Lama_z_Lana Ano, ano, tak já si to hlavně přitížila sama, protože jsem fakt tak rok žádné čistky nedělala, ani žádné uklidy větší, přes léto jsme tak vegetovali, to jela jen nejnutnější domácí údržba a ono je toho pak moc. Ale zkrátka tomu ted budu věnovat každej den chvíli.

Kokoska Já myslím, že se mi normálně nic nezdálo, že jsem fakt hluboce spala:D

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 10:22

Lama_z_Lana Jaký psací stůl jsi nakonec vybrala?

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 10:38

Tohle je ta vetvova tragédie po ořezu. Za kterou se musíme stydět. Za domem třetí hromada. V pozadí, za skumpou nebo co to je, HROZNĚ přerostlá tráva. Sambo to pokosil, já spálila jednu hromadu, opekli jsme si spekacky. Hořelo to úplně luxusně, skoro žádný dým, ani Karjatáta mi nemusel přijít domluvit. Máti jsem ani nevolala, moc mě to už nebaví. Až si tam pojede na jablka, čekám výtku, že jsem si dovolila založit ohniště kousek od těch hromad a že jsem to neodtahla spálit za barák, kde to není tak na očích.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 10:38

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 10:55

tv Jako ale ten pozemek vypadá velice dobře!:D Ten ti nakonec budeme závidět i s maminkou:D

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:00

tv jako hrozný, každej kolemjdoucí si musí odplivnout!

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:15
Reakce na Pinot Noir:

tv jako hrozný, každej kolemjdoucí si musí odplivnout!

jojo, stydím se hrozně.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:17

tv soucítím, vím, že na tyhle situace je nejlepší jedním uchem dovnitř, druhým uchem ven, ale sama to neumím. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:19

Karja jj, je skvělý. Až moc velký možná. Naštěstí sambo seká a nevadí mu to, já bych to sama nezvládla. Na jaře byla ta tráva taková unavená, teď je z toho luxusní, hustý porost. Je to naši péčí nebo to tak mají všichni? Skoro nepršelo, tak jsem byla překvapená, jak hezky vypadá.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:30

Pinot Noirdekuju. Já už jsem byla docela odolná, vídám se s ní nejvíce, bydlíme ve stejném městě. A jen tak mě něco nerozhodilo. Ale měla jsem nějaké těžkosti v práci a jsem teď nějaká oslabená tímto, nebo nevím, jak to říct. Ona chce všechno hned a jak chce ona. Já jsem salamista a až to bude, tak to bude. Teď myslím budu mít chvíli pokoj, část je zlikvidována. Ale zhruba za 14 dnů čekám, kdy se TO dodělá. Může se vlastně pálit v neděli třeba?

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:53

711990 To asi nezjistím, tohle je to nejmenší co vyrábí, původně jsem měla o číslo větší, ale to bylo fakt obrovské, větší než třeba bunda. 

tv Přeju pevné nervy, prostě to vypouštěj....snadno se to řekne, co? Místo je to krásné, závidím! :-)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 11:57

tv No to ti neporadím s trávou, ale letos u nás nebyl nějak suchý rok, tráva je pěkná skoro všude. A možná tady ta péče párkrtát do roka posekat, jako se dělala na sena je možná nejlepší. Strejda co seká louky na seno dvakrát do roka má to všude pěkné a to každej rok, prostě to asi tolik nevysychá. No a s maminkou soucítím, já na to taky nejsem odolná;-)

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 12:06

Garfieděkuju. Budu se víc snažit to vypouštět.možná to tak hrotí, protože je to její rodný dům, postavil ho můj děda. A jezdila tam třeba dvakrát týdně za babičkou, zahrádku tam měla. Aspoň tam nemusím jezdit plet ty jahody už! A obírat rybíz, to mě hrozně nebavilo.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 12:10

Karja jj, travinam se daří lépe, když se to moc neseka, ta vyzrávají rostlina tolik vody nepotřebuje. blbý je, když se to uprostřed veder poseka na pět cm, to mame na sídlišti spáleniště, ač tam předtím byla krásná zelená tráva. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 12:18

Karjajá mám pocit, že skoro nepršelo a bylo pořád sucho. Asi to teda trávě nevadí. Sambo včera sekal skoro čtyři hodiny a stejně to celé neposekl. Ale naštěstí je s tím v pohodě.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 13:24

Lenka22 Poslala jsem to kamarádovi Angličanovi a napsal mi, že je to anglická angličtina, jižní dialekt. Tedy od Londýna dolů, prý celkem normální, žádná univerzitní, spíš střední třída :-).

Offline Lenka22
2645 příspěvků moje polička 30. zaří 2023 14:03

999 jé, díky za pátrání, a já fakt myslela, že je to nějaká "vzdělanecká" angličtina :-)

Hlavní pro mě ale nakonec je, že tak pečlivě zřetelně vyslovuje. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. zaří 2023 20:44
Reakce na Kokoska:

Co se zda prvni noc na novem miste, to se pry splni! 

​jejda, tak tohle mi úplně vypadlo.. ještěže si to nepamatuju.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. zaří 2023 20:47

Lama_z_Lana 4 patro bez výtahu obdivuju! Naštěstí jsem to měla s výtahem a koupě roku je skládací rudlík! Neumím balit tak abych to unesla.. a souhlasím, nejhorší je kucjyň.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. zaří 2023 20:53

Lama_z_Lana ten prostor je sice malý, ale dal by se udělat funkční a hezký. I by se dal udělat pěkný a jednoduchý k pronajímání.

Ale ty řeči a zdůrazňování, že je to po kompletní rekonstrukci a dělá to pro kamaráda, který má byt k pronajímání a chce aby se tam lidem líbilo!!! Jako tvl.. kdyby řekl, borec to zdědil, dal tomu lacinej facelift a teď to pronajímá a je mu jedno v jakém je to stavu - tak aspoň tolik nekecá.