Pinot Noir To jsou hrozný projevy
co budeš dělat?
Stěžovací vlákno
Pinot Noir já mám stejný problém, ale ne v takové míře, soucítím
popraskané hřbety rukou mám většinou až od cca 5st a níž a když mrzne, tak musím mít podvlíkačky, jinak mám rudé stehna pod kalhotama. To že mám suchou kůži na holeních je moje lenost se namazat... Loni jsem měla suchá červená lechtající ložiska i na jedné tváři, ale to jsem přičítala kosmetice, ty jo že by také chlad???? Neexistuje nějaká "chránící" kosmetika?
dupali na ta sucha mista na tvarich v chladu trpely moje deti, pomuze krem urceny primo do mrazu (nesmi byt ve slozeni voda). nastesti z toho teda vyrostly.. tohle je peklo Pinot Noir @![]()
dupali krem proti mrazu a vetru ma Nivea, Weleda nebo DM. Vetsinou je to v detske kosmetice. Nam nejvic vyhovuje Nivea.
Pinot Noir lituju moc
Dcera trpi "jen" na ruce a nekdy tvare, musi tak od 5-8 stupnu nosit rukavice, jinak ma ruce rozpraskane do krve a boli ji to.
Pinot Noir šiš to měla kamarádka, vždycky se v tělocvičně ve škole celá osypala ![]()
Budeš to řešit nějakými antihistaminiky trvale? Je to fakt blbý, nepříjemný, nedá se tomu předcházet :(
Lamicka mne přijde úplně fantastická ta weleda (ale niveu mám taky rada, hlavně kvůli vůni)
Potrefenáhusa Taky jsem tým Weleda Cold Cream. Zázrak.
Pinot Noir tak to znie príšerne. Antihistaminika nepomáhajú ?
Potrefenáhusa mně přišla už dost mastná na denní používání, na hory byla super. Niveu si kupuju i sprchový gel, jen kvůli vůni.
žluťásek letfenixa antihistaminika by měla fungovat, ale beru je od března do srpna kvůli pylu a upřímně, nechce se mi je brát celoročně. Zatím zkusím prostě omezovat spouštěč, no. Režimová opatření, místo piva svařák a tak.
.
Vtipné je, že kromě toho trpím Raynaudovým syndromem, to máme v rodině v genech - takové to zbělání prstů ze zimy, úplné odkrvení prstů a ztráta citlivosti. Takže teď dochází ke stavům, kdy mi třeba úplně hoří dlaň a tři prsty a další dva jsou úplně bílé a ledové. ![]()
Pinot Noir ja beriem antihistaminika celorocne, teraz prvýkrát mi alergologicka navrhla ich vysadiť od novembra do januára, a zároveň idem začať s tou imunomodulacnou liečbou, či ako sa to volá.
A děkuji všem za soucítění. ![]()
Pinot Noir no teda...
Tlapkám velice. ![]()
Pinot Noir to zní strašně. Přeju ti, ať to zmizne, jako to přišlo!
Pinot Noir toho Raynauda mám taky. To je taky pěknej hnus. ![]()
Je to blbost, ale nebyli jsme s muzem na nejake vetsi spolecenske akci ani nepamatuju. Tak mi dnes u vecere oznamil, ze na takovou akci dnes jde. Kdyz jsem mu odpovedela, ze ok, ale ze jsem mohla jit taky, ze bych zaridila hlidani, tak na me koukal jako bych spadla z visne. Pry ho to nenapadlo! Musim rict, ze me to mrzi. Tak si budu cist no... a asi si objednam nejake saty.![]()
![]()
Lamicka No tohle..objednej si nějaký úźasný šaty. A možná něco k nim![]()
Pinot Noir ty bílé prsty mívám v zimě taky, to je pěkný hnus, nejde s nimi vůbec hýbat.
Lamicka ježiš, to mi muž taky jednou udělal. Je pravda, že děti byly menší, ale aspoň na chvíli bych se utrhla. Takže soucítím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.