Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 03. října 2023 20:43
Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 03. října 2023 20:53

Isca už mi jede parfém

Evaeva viktorka_od splavu díky, no jeho to fakt nenapadlo jak mi nebylo dlouho dobře, tak jsem nikam nechodila. Jenže mé společenské já je zpět a chce do společnosti.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 03. října 2023 21:44

Lamicka ale to je dobre znameni, ze chces vyrážet

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 03. října 2023 21:45

Pinot Noir a nepomohly by ti vyhrivane rukavice, aspon na ven? Muj muz trpi na studene ruce a nohy, alergie to asi neni, spis neco s krevnim obehem, a loni dostal elektricke rukavice a moc si to chvali.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 03. října 2023 22:39

Gatita uzivam si to

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 03. října 2023 23:16

Ginger to vůbec neznám. Ale tahle alergie je spíš ze změny teploty, tak si říkám, aby to naopak nebylo ještě horší.

Strašně mě svědí ruce, když je namočím do studené vody, která teď teče z kohoutku. O té se ani nedá říct, že by byla ledová. Nebo když vylezu ráno ven, teď, když je třeba 13 stupňů. Jen proto, že je to míň, než 23, co máme doma. Takže těžko říct, nemám představu,  jak takové rukavice fungují.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 03. října 2023 23:40

Pinot Noir teda fakt tě lituji a přeji,abys našla způsob jak s tím rozumně žít. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 04. října 2023 00:42

Pinot Noir Rukavice jsou elektricky vyhřívané na hřbetě ruky a na jednotlivých prstech končetiny tim by se dal minimalizovat rozdil teplot mrzi domovem a venkem. Mivaji nekolik stupnu vykonu (jak moc hreji). Na doma to ovsem neni, tam potrebujes mit volne prsty. Ja v praci nosim rukavice bez spicek prstu, ale netusim, zda by to stacilo udrzet prsty v optimalni teplote. Moc ti preju at najdes nejake reseni. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. října 2023 00:52

Pinot Noir Mně praskají ruce při chladu (a dceři taky, té se na to osvědčil kokosový olej), ale tohle je teda pekelný level, fakt lituju moc!

Lamicka Lopatové komando je v pohotovosti!!! 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. října 2023 04:28

A já si stěžuju na chřipku! Strašně řádí u nás ve škole, zdravotnice nám poslala varování už minulý týden, tento týden se ruší skoro všechny aktivity, včetně měsíčního ranního kafe, polovina elementary má online výuku....a my příští víkend letíme na Filipíny. Rvu děti vitamíny, mají nařízeno mýt si ruce mýdlem prakticky setrvale a kromě modlení nevím co dál!!!

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 04. října 2023 10:22

Garfie Dáváš rybí tuk? Nebo jí dost ryb? Mě se rybí tuk (přesněji olej z tresčích jater) strašně osvědčil na imunitu. V době, kdy ještě dcera bývala hodně nemocná ji užívání (věřím tomu!) pomohlo vydržet zdravá na lyžáku, kde spala na pokoji s jasně nemocnou holkou, do školy jich další týden šla třetina, ale Viki byla zdravá..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 10:29

Pavlena v jaké formě si jí to dávala? Že bych zkusila zase něco dalšího.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:13

Pinot Noir Ty rukavice jsou dobré! Na ven se mi tedy osvědčilo mít přes ně ještě jedny, třeba jen bavlněné palčáky, protože ty drátky jsou ovšem tenké a okolní mráz "neutáhnou". Na procházky se svařákem je to paráda.

(Nesmějí se teda zapomenout nabít. )

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:14

Pavlena Syn bere Eqazen, ale je to dobrej tip, díky moc! Navalím ho i starší! 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 04. října 2023 11:15
Reakce na Tabea:

Pinot Noir toho Raynauda mám taky. To je taky pěknej hnus.

​To teda je. Zejména při lyžovačce to byl vždycky pěknej pocuc!

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 04. října 2023 12:26

Evaeva nakupovala jsem vždycky tu. Těch 120 kapslí, co jsou nedostupný.. Asi funguje i jakákoliv jiná značka, ale nám pomohla tahle, a bojím se to změnit..!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2023 12:34

Pavlena díky. Kapsle mi nespolknou, kouknu se teda po něčem pro menší děti.

Offline Pavlena
6919 příspěvků moje polička 04. října 2023 12:44

Evaeva určitě existují i sirupy s nějakou "příjemnou" příchutí. Protože jinak je to bléé. Bléé jsou teda i kapsle (dcera jim láskyplně říkala "chobotnice"), ale aspoň se spolknou rychle.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:48

Evaeva dětem dávám Mollers sirup, není to moc dobré, ale řekla bych, že funguje. Dávám příkaz "Nadechnout, polknout, vydechnout!" Jeden vyžaduje klasiku, druhý zase citron, tak to střídáme. Chce to vyzkoušet. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 04. října 2023 13:50

Lamicka 

Rosťa na Möllers sirup říká "mňam, ten mi moc chutná!"