Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:06

continuity no jako mne je vlastne jedno, co to je, ale kdyby to uz racilo odejit

Renusatko ja uz ho mam asi po ctvrte a tentokrat prubeh jako klasicka chripka, jen jsem nemela vysokou horecku, takze prakticky neni z ceho byt unavena, uz me to nebavi...

Pinot Noir ble, no zenska vydrzi vic nez kun:-/

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. října 2023 08:22

Karja no očividně ta firma ani nezná zákoník práce. Neboj děti odrostou rychle budou rády marodit doma samy.... U mě se ten strach o práci odvíjí od věku a nějak nevím co zlepšit aby bylo co nabídnout. A to jsem si ani nevšimla, že mám v CV ukončení vzdělání o 10 letpozději než je skutečnost...

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:29

bublifuk Jako ona ta firma byla očividně uplně blbá:-D. Věkem můžeš nabízet hlavně zkušenosti přece;-)

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 30. října 2023 08:56
Reakce na Kokoska:

brrr jsem vzdycky nadsena, kdyz v noci pipa zprava od Zasilkovny, ze zasilka je na ceste. 

​já mám nastavenej noční režim a mám pokoj, ale kdysi dávno, kdy jsem noční pípání zpráv považovala za předzvěst průšvihu, hrával synek na manželově mobilu Clash od Clans. V noci drnčí zpráva, Oliva vyletí z postele... a z peřin se ozve: "spi, to jenom vypálili vesnici"

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:01

Karja jenze zkus se zamestnat se zkusenostma treba po padesatce, natoz pred sedesatkou! Je to desny - kdyz je zenska povazovana vekove za schopnou a vykonnou, ma maly deti. A kdyz deti odrostou, zacina byt nezajimava kvuli veku. Driv se ty deti rodily zenam treba kolem 20-25, ja jsem jako prvorodicka v petadvaceti byla v porodnici na pokoji nejstarsi, dalsi 3 holky byly mladsi a byly tam s druhym, jedna s tretim ditetem. Dneska neni vyjimka matka pres 40. A kdyz je bejbatku 10, aby mohlo byt treba doma pri nemoci samo, kdyz uz se vylize z nejhorsiho, tak je ji 50 a aby se bala, kde se zamestna, kdyby o praci prisla. 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:02

OliveOyl taky dobry

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:13

Pinot Noir ty jo, tlapkám, to se teda sešlo

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:16

Všem děkuju za účast, trochu jsem se z toho vyspala plus slunce od rána . Vedla jsem staršího do školy a on se po prázdninách tak těšil, že utíkal. Ta jeho radost mě úplně nabila. To mi vydrží minimálně do prvního telefonu z práce.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:18

Tabea mám s ním jít zítra na kontrolu. Z toho se potím už teď, jak ho vůbec přiměju vejít do čekárny a hlavně tam čekat.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:42

Kokoska

To je sranda, že zrovna včera jsem četla nějaké vyjádření mladochu (v návaznosti na neznalosti angličtiny u Černochové), že boomer bez angličtiny  si najde práci i po padesátce a oni tři jazyky a nikdo je stejně nezaměstná. 

já si myslím, že tohle odmítání schopných lidí na základě věku brzo vezme za své. Jako lidi nejsou a hned tak nebudou (spíš to bude horší). Takže kdo umí cokoliv jiného než běžnou administrativu, bude v klidu. Já si myslím, že tady holky s odbornou práci se už fakt nemusí bát, že je to v 50 postihne. 

Online Tabea
8114 příspěvků moje polička 30. října 2023 09:53

Pinot Noir Soucítím s tebou, taky už mám pár bojů u doktora za sebou, takže si ten staženej žaludek pamatuju. Před rokem jsem se po takový akci u pediatra zeptala, kde je nejbližší bar. Doktor odvětil, že má něco v kanceláři.
Přeju, ať vás vezmou, hned jak vlezete do čekárny. Není v ničím zájmu nechat vás čekat. 

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 30. října 2023 10:02
Reakce na Tabea:

Pinot Noir Před rokem jsem se po takový akci u pediatra zeptala, kde je nejbližší bar. Doktor odvětil, že má něco v kanceláři.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 10:03

Tabea

Starý praktik očividně. 

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 30. října 2023 10:10
Reakce na SunEclipse:

Vy si berete telefon do ložnice? Já teda ho nechávám v obýváku ..

​Takovej dotaz může položit jen lehkoživka, co má imrvére houm ofis!

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 10:47

barbucha proc proboha?

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 30. října 2023 10:49

viktorka_od splavu Kvuli budíku, ale taky jsem to dlouho rozklíčovávala:-D

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:06

Karja aha, no tak snad jeste existujou i jiny budiky nez mobil, ja ho teda zrovna mam:-) ale kdybych nechtela videt kolik je hodin jak se v noci probudim, tak ho na nic nepotrebuju. budim se sama od sebe, nemam ho nastaveny na zvoneni. a mobil mam pres noc v kuchyni

Offline letfenixa
10879 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:27

Od pôrodnice mám vypnuté všetky zvuky okrem zvonenia. 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:27

Pinot Noir Karja Tyhle stresy okolo nemoci malych deti me strasne desily. Budila jsem se v noci hruzou s prvnim zakaslanim. Ze budu na OCR, ze me urcite vyhodi... ze za me zase bude muset nekdo delat praci. Pak mi muj muz, ktery ma firmu a v ni plno rodicu, rekl, at neblaznim. Ze to je problem zamestnavatele, ne muj. Tak jsem mu neverila :)) Pak mi to rekla terapeutka, to jsem se na to zacala divat jinak a obrovsky se mi ulevilo. 

At jste vsichni brzy zdravi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:35

letfenixa ja od porodnice na vibracne. Potom mam problem, ked nemozem najst mobil. Ako minule, ked som prisla do prace bez neho, sambo ho nevedel najst. Tak zas letela domov a mobil po dlhom hladani nasla v skrini