Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:51

Evaeva viktorka_od splavu Jé, kdybych se vzbudila v 9.Já možná bez budíku tak v 11 a to už mám skoro konec pracovní doby.

Budík mám, ale na hodinkách a mobil většinou v nabiječce na kosmetickém stolku a zas vůbec nechápu, proč bych v noci potřebovala védět, kolik je hodin. To mé ještě nenapadlo, když se vzbudim, tak hledat mobil a koukat na čas.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:52

notna u nas jedna čte hodně a druha vůbec, přístup k mobilu stejnej. U nás to určite s mobilem nesouvisí. 

Online notna
9449 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:55

Kokoska Budíky jsou i natahovací, vím, jsem exot A jak píšu výše, jsem slabý kus, jak mám telefon po ruce, čumím do něj déle, než je pro mne zdrávo. Nedávno jsem to psala v knižním vlákně, jak teď málo čtu a štve mě to. Tak se to snažím řešit takto.

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:58

Karja aha, no tak snad jeste existujou i jiny budiky nez mobil, ja ho teda zrovna mam:-) ale kdybych nechtela videt kolik je hodin jak se v noci probudim, tak ho na nic nepotrebuju. budim se sama od sebe, nemam ho nastaveny na zvoneni. a mobil mam pres noc v kuchyni

Karja 

​Já mám normální budík (to vidím i na stropě, kolik je, k tomu mobil nepotřebuju) i nastavenej mobil, a stejně se mnou musí chodit milostpán každý ráno lomcovat, no

Online notna
9449 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:58

continuity U nás to právě souvisí hodně. Dítě, který přečetlo i 100 stran za večer s mobilem na nočním stolku stran 0. A já teda taky čtu míň, jak už jsem psala.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:59

Renusatko me to uklidnuje, kdyz vim kolik je, jestli ma treba smysl vubec jeste se snazit usnout. nebo taky abych se nesnazila, kdyz uz mam vstavatpac ja se v tech 6 vzbudim a podle toho, jestli je vikend nebo prac. den bud vstanu, nebo se otocim na druhy bok a..:-))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 13:00

Renusatko chápu, to je taková moje úchylka. Dělám to už od školy, vždycky jsem si spočítala, jak dlouho ještě můžu spát. A někdy třeba člověk zjistí, že už se nevyplatí na ten záchod vstávat, když budík zvoní za půl hodinyNehledám ho, dávám ho pořád na stejné místo na nočním stolku, najdu ho i poslepu.

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:01

jo a v posteli nectu vubec nic, protoze kdybych si vzala knizku, tak ctu a ctu dokud to nedoctu, v zivote jsem u knizky neusnula. a jis spat ve tri a v sest vstavat uz nezvladam, zamlada jsem takhle cetla furt

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:05
Reakce na notna:

Karja barbucha Stejně to nechápu. Vždyť i na HO se musí vstávat 

​No, ale ne v půl šestý!

A vedle ležící mobil mi v ničem nepřekáží - doby, kdy mi o půlnoci nebo i nad ránem volal nalitej exmanžel, aby mi sdělil jak velice mě miluje, už jsou naštěstí pryč. Na internet ho (mobil) nepoužívám a po večerech nebrouzdám po instáčích a podobnejch kravinách, neboť nemám čas, anžto čtu kvalitní literaturu!

Online notna
9449 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:14

barbuchaTo je takovej zažitej předsudek, že na HO se může vyspávat. Moje teta vstávala ve 4 hod., aby měla už 3 hodiny odpracováno, když potřebovala v 7 vzbudit dítě a dopravit do instituce.

A dobře to děláš, že nebrouzdáš. Děsně to žere čas. Já jsem brouzdač, musím se krotit.

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:15

Tak já jsem tady asi jediná, kdo sice má nastavený budík na mobilu, ale mobil nechává ve vedlejší místnosti, protože pak musím z té postele opravdu hned vstát, abych ho vypnula když začne zvonit ;o)

Online notna
9449 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:18

DruI Takto to dělá muž. sice nemá mobil v druhé místnosti, ale 4m daleko na druhém konci ložnice, aby musel vstát a jít to típnout.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:18

Evaeva O to hledání ani není, ale já se vzbudím a do půl minuty spím. Myslím, že kdybych koukala na mobil, kolik je, tak se zbytečně proberu. Je ale fakt, že já jak usnu, tak se většinou vzbudím až na ten budík, ani na záchod v noci nejdu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 13:21

Renusatko jo, to je taková druhá věc Když se vzbudím, tak musím jít. Ale mně to moc neprobere, absolvuju to v polospánku a minutu poté už zase spím.

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:35

Klasický budík musí být! Když se probudím v noci, tak se chci jen podívat na hodiny a zase blaženě usnout, ne po hmatu hledat mobil, rozsvěcet displej a ostřit na něj

Online Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:37

1010 budík ano, ale s promítáním času na zeď, či strop, pro nás krátkozraké

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:40

Pinot Noir Hlavně to musí strašně rušit. Já nesnesu v ložnici žádné světlo, ani to pouliční, svíčku, nic.

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:44

1010 

otevru jedno oko, vidim ze je jeste spousta casu do rana, poslepu dojdu na wc a spim dal

Renusatko jeeje to by bylo takove blaho dokazat se nekdy zas vyspat celou noc v kuse... stari je zlo!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:50

viktorka_od splavuTak mezi náma zas takovej rozdíl není, abys ty byla stará a já mladá

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 13:52

Renusatko spis celou noc = jsi mlade(neznam zadnou babku co nechodi v noci curat, ale treba je na to nejaky recept?:-))