Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:36

V nedeli jsem potkala kamarada, dali jsme se do reci a po par minutach tlachani jsem se dozvedela, ze nojo v mate ten velky byt, nojo vy mate holku na gymplu, chalupu na peknem miste. Nic z toho jsem nezacala, nejsem typ, co se umi chlubit.

Uplne mi to vyrazilo dech, protoze zrovna on vi, ze jsme 10 let zili v 2kk a spali na rozkladacim gauci, aby deti mely pokojik. Ted mame velky byt a taky vysokou hypo. Holka je od malicka neuveritelne sikovna, neni to zadna nase zasluha. Chalupa je stary barak, ktery uz 15 let davame dohromady, kdyz zbydou penize. 

Pritom zrovna oni se maji dobre, opravdu dobre. Zamrzelo me to dost a jeste ted mi to lezi v hlave. Asi mel blbej den a ja si to vyzrala. 

Offline letfenixa
10879 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:40

Pinot Noir tfuj tej, nech to ide čím ďalej tým lepšie. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2023 11:49

Pinot Noir bude lepsie, uvidis

A co sa tyka roboty, nasa uctovnicka (jedina, bez zastupu) je 2 tyzdne v mesiaci na očr, najma v lete ked sa da byt na zahradke. V zime sa na očr striedaju s muzom :) Z domu robit odmietla a kedze nema zastup, byva to tu obcas vesele. A furt je tu :) 

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:02

Karja barbucha Stejně to nechápu. Vždyť i na HO se musí vstávat A fakt je budík taková exotika už? Pravda, já jsem s technikou dost mimo. Nedávno jsem dceři taky říkala, ať začne používat zase budík. nejen že ho nemohla najít, ale ještě jsem si vyslechla, jak je to úplně mimo. Jsem si říkala, že to bude tím jejím věkem. Tak ne, asi fakt budík skoro nikdo už nepoužívá

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:13

notna tak lidi co (z domu) nepracuji maji casto predstavu, ze HO=nic nedelas...

jinak myslim ze lidi co si neberou do loznice telefon furt existuji a nekteri z nas i pracuji, tak to uplne mimo nebude. u mladeze asi celkem jo.. i hodinky, ale zas obe moje deti hodinky nosi (klasicky analogovy, ne sparovany s telefonem

Mrakoplas ja na to mam iwatch, najdou mi telefon, nebo i naopak. a taky auto

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:14

notnajá teda nechápu, proč bych měla mít doma další krám, teda čtyři, protože pomalu každý vstává trochu jindy. 

Hlavně potřebuji někdy vstávat na budík i když cestuji. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:17

viktorka_od splavumoji rodiče si třeba mobil do ložnice neberou, protože už nevstavaji. Druhá věc, že když volala v noci zabezpečovacka, tak to asi vzbudilo i některé sousedy. 

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:19

continuity ja ten budik mam uz asi 30 let:-))

jak rodice to vlastne nevim, ale to urvany zvoneni obecne nedavam, to me bere cert, to by tem duchodcum nekdo moh vysvetlit/nastavit

zas exnevlastni synek mel rvouci mobil u hlavy a chrapal az se hory zelenaly, me to vyburcovalo o dve patra niz abych s nim sla zatrepat, nekoho proste nevzbudi nic:-))

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 12:20

viktorka_od splavu na ho (tj. V půl deváté) bych se asi uměla vzbudit i bez budíku. V sedm těžko

Na budíku na mobilu si můžu nastavit, ve které dny má zvonit a taky ho pojmenovat. Což se mi hodilo u prostředního syna, když jsem si ho nařizovala na kojení. Stalo se mi totiž, že když mi zazvonil v noci, tak jsem rozespalá vůbec netušila proč

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:25

continuity My jsme doma asi slabý kusy. Já jak mám telefon v ložnici, tak mnohem míň čtu. Protože se chci podívat na soukromé maily, pak třeba IG, při čtení zpravodajstí většinou na deníkuN pokračuju v článcích a je z toho hodina navíc. Když ho odložím mimo, tak se už nezvednu, když mě třeba napadne si přečíst recept, co budu zítra vařit. 

A u dcery jsem to teď taky zavedla, protože když to má na nočním stolku, tak jí to taky samozřejmě svádí ještě si přečíst, kdo co napsal, a že na jejich vláknech to fakt žije úplně celou noc.

Online Tabea
8114 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:27
Reakce na Mrakoplas:

letfenixa ja od porodnice na vibracne. Potom mam problem, ked nemozem najst mobil. Ako minule, ked som prisla do prace bez neho, sambo ho nevedel najst. Tak zas letela domov a mobil po dlhom hladani nasla v skrini

​na tohle já si nemůžu vychválit Apple Watch a moji nejoblíbenější funkci "Najdi mobil"

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:28

Lamicka nic si z toho nedělej. Já už to ani nevysvětluji,jen přecházím. Naposled mi vyrazila dech mnohem mladší kolegyně, která poslouchala nějaké video o slevách hypotéky a jala se nám vysvětlovat, jak jsme to my porevoluční měli lehké a ona těžké. A bylo v tolik negativní emoce, že jsem to fakt do večera nemohla rozchodit. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:31

notnajá třeba nevidím nic špatného na tom přečíst si noviny. Já teď malo čtu, ale je to únavou. Prostě už se navečer těžko soustředím, když jsem byla dva měsíce doma, přečetla jsem lecos a ještě se učila hodinu denně angličtinu. 

Ale fakt si nemíním vyčítat, že to je teď, když ještě fyzicky chodím do práce a hodně cestuji, jinak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 12:31

viktorka_od splavu můj budík mně vzbudí, ale mužův ne. Kolikrát vůbec nevím, že už vstal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 12:33

notna já v posteli vůbec nejsem schopná číst, v tom pololehu se mi hned začnou klížit oči. Nikdy jsem se v posteli ani neučila, nějak to neumím. Přítomnost mobilu u mně čtení knih ovlivňuje, ale normálně přes den.

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:39
Reakce na Tabea:

​na tohle já si nemůžu vychválit Apple Watch a moji nejoblíbenější funkci "Najdi mobil"

Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:39

Lamicka To jsou takové typy lidí, taky jsem zažila podobnou situaci. Zamrzí to, ale pusť to z hlavy....

notna U nás ve škole budíky dokonce vysloveně doporučují, máme prý nejpozději v devět dětem sebrat všechny zařízení a vstávat mají na budík!  Já bych se taky k tomu chtěla dopracovat, mám to podobně jako ty, co mám telefon, tak večer prakticky nečtu....

49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:41

Lamicka tohle je strasny, mne teda nikdo nema co zavidet nastesti, ale kdyz jeste relativne meli, bylo to na bliti a hlavne - co na to chces rict?

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:46

notna budik pouziva muz, ja nejak nechapu, proc bych mela mit dalsi kram (a baterii v nem, jak jsi psala  vedle), kdyz mobil me muze vzbudit taky. 

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 30. října 2023 12:51

continuity Však já jen píšu, jak to mám já u sebe. A jen jsem se podivila, jestli je mít budík už opravdu výjimka. Nevidím důvod, proč by sis ty měla něco vyčítat. To jsem ani nenaznačila. Vyhovuje mi víc budík a telefon mimo ložnici. Jsem tak spokojenější.  Protože u mě to nekončilo právě tím přečtením novin a najednou byla fuč spousta času zkouknutím blbin třeba na IG apod. A dcera taky jak má v ruce mobil, už před spaním po knížce nesáhne. I když teda ona na mobilu aspoň čte nějaké své oblíbené fan fikce.