Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:08

Jinak si teda stěžuji, že jsem už podruhé tento měsíc nemocna a zítra by fakt potřebovala do práce.

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:10

continuity uz to hledam

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:10

Já si na noc vypínám internet, když spím, tak fakt nechci ani nepotřebuji být online a dostávat milion upozornění 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:10

Kokoskakdyž tak napiš, navedu te podrobneji

.

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:15

continuity staci nastavit spanek od-do?

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:16

continuity no tak jasi stezuju, ze jsem porad jeste nemocna.. teda jen trochu kaslu, ale po kazde aktivite si musim lehnout a dve hodiny spim:-( pritom jsem mela jen nejakou virozu, mozna covid, ale to by teda byla obzvlast vypecena verze

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:25

Kokoska jj, jen to musíš nastavit na kazdy den v týdnu..

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:27

viktorka_od splavujá jsem si předtím dělala dokonce test a byl negativni. Teď už ne, ani vlastně nevím, co mám dělat.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:28

Kokoska neviem aky mas telefon, ja mam na samsungu nastaveny "Spanok" v pracovne dni, mam tam vynimky rodinu, ktora sa mi moze dovolat aj v noci.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:29

Vy si berete telefon do ložnice? Já teda ho nechávám v obýváku ..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2023 22:31

SunEclipse já se v noci vždycky koukám, kolik je hodin, když se vzbudím (a ne, nemám ani budík ani hodinky). Já teda nemám nastavený ani ten režim spánek, notifikace a SMS mně nevzbudí a v noci mi nikdo nevolá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:45

viktorka_od splavu V Brně je nějaká divná verze covidu. Přijde mi, že se z toho všichni dlouho hrabou. Žádný strašný průběh, ale dlouhá rekonvalescence a únava a potíže po námaze. 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:47

continuity Mrakoplas dik. Mam samsung.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:50

SunEclipsejá nám na něm budíka. 

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 30. října 2023 00:34

A ještě jednu stížnost mám. Jeden syn měl zánět středního ucha, obou, takže v úterý mu píchli obě uši, od úterý je tedy doma, do kdy, se uvidí. Druhý syn měl prázdniny celý týden, takže o práci jsem si mohla nechat zdát (i když větší sabotér práce jsou ty uši). Před víkendem jsme jeli k našim, plán byl vrátit se v sobotu a na zbytek soboty a neděli uvalit děti plně na muže a odpracovat co nejvíc. Takže muž po příjezdu tam dostal horečku skoro 40°, po dvou dnech pocení tam se nadopoval Ibalginem a jeli jsme domů s pocitem, že ty sedmdesátníky jeden z našich příjezdů opravdu už zabije, protože tam dovlečeme nemoc fakt skoro pokaždé. A poprvé jsem se cítila vážně blbě proto, že neřídím a musel jet muž v tomto stavu. Takže si tu pracuju a účtuju o půlnoci, celkem už vyřízená z několika dní, kdy muž nefunguje, naopak vyžaduje nějakou péči (hlavně haldy propocených lůžkovin, ty jsme dovezli i od rodičů), sama nejsem úplně fit a celkově se mi vkrádá do hlavy pocit, že aktuálně to stojí za hovno. Jestli mě z té práce nevyhodí už, tak jsou svatí. Nejvíc se bojím, že jsme tím hnusem nakazili rodiče. 

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 30. října 2023 03:14

Pinot Noir no, teda musíš toho zvládnout dost. Tak ať je marod co nejdřív fit a hlavně ať se z toho nesložíš i ty

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 03:57

Pinot Noir tlapkam moc, ja se teď vzbudila a je mi tak blbe, že jsem vstala a  udělala si ten test na covid. A co myslíš? Mám ho tam.

Taky si říkám, ještěže jsme nikam nejeli. ( nakonec jsem tu ségru odpískala kvůli tomu blbymu spaní, ale už nikdy se nebudu vymlouvat na nemoc). 

Hlavně, že ráno schůzka, kam si mě vyžádal nás řešitel a v úterý je deadline na projekt a potřebuji zrevidovat 60 stran, které jsem zatím moc nečetla. 

Hlavně, ať je muži brzo líp.

Ono někdy nepomůže ani když řídí oba. Z lyží jsme se předloni vraceli já s covidem a on se zlomenou nohou. Taky to nějak odridil, protože ho to u řízení nějak extra nebolelo, ale tchýně si pak vzala do hlavy, že kvůli tomu pak dostal tu infekci. 

Online Garfie
28560 příspěvků moje polička 30. října 2023 04:09

continuity Ty jo, to je pech, to je mi moc líto, brzo se uzdrav. I všichni ostatní, už se to zase hrne! 

Já mám teď problém s komunikací velký, jak mám časový posun, tak pořád musím hlídat, co kdy komu píšu, abych někoho nevzbudila...a do toho pak zapomenu, že jsem se potřebovala (měla) ozvat!

Online Tabea
8114 příspěvků moje polička 30. října 2023 04:36

Pinot Noir když se to s..e, tak pořádně.. Ale zas někdy je potřeba se od toho dna odrazit a věřím a přeju ti, abys byla už zas na cestě vzhůru.
S Vikym máš jít ještě na kontrolu, nebo je to na tobě, kdy ho "uschopníš"?

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 30. října 2023 06:55

Pinot Noir Ono se to utřepe a bude to zase dobrý, ale ten stav kdy je to uplně na nic je hroznej. Držím palce všem, at se brzo uzdraví a vaši nic nechytí. 

Jinak s tou prací, je to stres, ale ty jsi pracovně velice šikovná, on si to každej chytrej dokáže spočítat, že ty absence nebudou věčné a jak se to pak vyplatí. Ted mi říkala kamarádka, jak byla na jednom pohovoru, práce hrozná, peníze hrozný taky, ale oni jí v podstatě vypoklonkovali s tím, že má malé děti a je to velký problém. Nebyla to žádná extra odborná práce, dalo se to dělat z domu a efektivita práce a výdělků pro firmu hodně závisela na tom, koho si tam dam dáš, jestli holku po maturitě nebo někoho se zkušenostmi, kterej se ti o ty klienty postará i z domu. A to jí řekli prý doslova, že s penězi by se dalo něco dělat, ale ty děti, že to jsou prostě problém....Jako je to k pláči. Já jsem třeba v takovém permanentním podprahovém stresu, že budu s dětmi na OČR, furt i tak jako různě přizpůsobuju aktivity, aby nebyly nemocné, nikde neprostydly... ted chtěj jet třeba muž do termálů a to jsem si uplně už představila jako dva dny dovolené a pak týden doma s nima...No musím se nějak jinak nastavit.