Lama_z_Lana aj rodičia vedia písať, na EduPage, ale to nájdem až ráno v škole.
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana Ty jo, že se konzultační hodiny musejí platit, by překvapilo i mě (nikdy jsem na žádný nebyla).
Zina Tiež považujem za čudné platenie za konzultácie. Pokiaľ viem, konzultačné hodiny sú štandardnou súčasťou práce vysokoškolského učiteľa. To, že ich využíva minimum študentov, je druhá vec.
Zinastudující v češtině ne, studující v angličtině jo. Respektive když za mnou přijde, že chce něco na 5 min, tak to nijak neeviduju. Ale když chtějí nějakou velkou,což je často, tak to musí na studijním platit.
letfenixa I nevěsty píší v noci a strašně se diví, že jim nikdo hned neodpovídá. :D
Doprčic, začal mi haprovat mobil, několikrát za den vždycky zamrznul, musela jsem restartovat... Začala jsem se bát, že už se jednoho dne neprobere, tak jsem všechno přestěhovala do novějšího služebního, všechna bankovnictví, lítačku, aplikace, poznámky, vyzvánění, všechno, abych potom zjistila, že má tak tragickej foťák, že to prostě nesnesu. Takže mám na cestě nový soukromý a budu to celé dělat znovu. ![]()
Já se přiznám, že na ty info kanály taky běžně píšu večer nebo o víkendu. Nečekám, že mi přijde odpověď obratem, ale píšu když se mi to hodí.
Pracovní poštu vyřizuju taky v pracovní době a nekoukám, kdy to kdo odeslal. Nevidím v tom problém, psát o víkendu nebo večer.
žluťásek tiež v tom nevidím problém, keď si to nájdem ráno. Ale čítať, že ako mam vypracovať zadanie spred mesiac a s termínom v ten deň, tak bohužiaľ.
Pinot Noir Tak přesně tohle je věc, co považuji za maximální ztrátu času, takže tlapkam
žluťásek Taky píšu, když mám čas nebo si vzpomenu, klidně i o půlnoci. Odpověď samozřejmě neočekávám. Teda mluvím o mailu nebo těch školních aplikacích, s sms nebo zprávou na whatsapp čekám až na normální hodinu, ať neruším pípáním.
To mi připomnělo, že jsem v whatsappové skupině brigádníků na výzkumu musela zakázt psaní zpráv mezi 22-6 ráno, protože někteří experti byli schopni o půl šesté ráno psát, že nepříjdou.
Lama_z_Lana Jasný, ti to mají jinak, oni platí i to studium, pokud nestudují v češtině, ne?
Ad posílání mailů ve tři ráno - imo většině lidí je jedno, že to protistrana poslala v půl třetí ráno, problém je až očekávaná reakce nejpozdějc v sedm ten samý den.
Zina ano, platí za studium + pokud chtějí nějaký "extra classes", konzultace....
Letos jsou celkem fajn, zajímavý mix studentů převážně z Iránu a Jižní Korei, občas někdo z Turecka nebo teď jsme měli studentku z Maroka. Zajímavý sledovat ty rozdíly mezi studenty ![]()
brrr jsem vzdycky nadsena, kdyz v noci pipa zprava od Zasilkovny, ze zasilka je na ceste.
Kokoska
jojo, zásilka je přijata na expediční depo vždycky okolo třetí v noci. Mně to teda nevzbudí, ale chápu tě.
Já teda nechápu. Na noc vypínám všechny zvuky, takže nějaké pípání...to by bylo pořád něco. Jediné, co mám nastavené asi 5 lidí, kteří se mi i v tichém režimu dovolají a potom každý, kdo volá 3x.
Renusatko ja zvuk vetsinou zapomenu vypnout, moje chyba.
Renusatko
hlavne ja ten telefon mam pro sebe, kdyz ja chci, ne aby me nekdo prudil ci nahanel. natoz nejaka aplikace
brrr to je přece úplně jedno mě pípa email stejne jako WhatsApp
Teda WhatsApp nepipa, protože mám vypnuté notifikace. Nebo si to nastav obecně,že od 22-6 nebudou chodit žádné
.
Kokoska vypni si ty oznámení že zásilkovny úplně. Ona stejně přijde smska.
Je to v tom ozubeném kolečku - oznámení/oznámení aplikace. Nebo pak režimy a rutiny, tam to umíš na androidu vypnout pravidelně vždy v noci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.