Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 29. října 2023 09:03

Lama_z_Lana aj rodičia vedia písať, na EduPage,  ale to nájdem až ráno v škole.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:07

Lama_z_Lana Ty jo, že se konzultační hodiny musejí platit, by překvapilo i mě (nikdy jsem na žádný nebyla).

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:12

Zina Tiež považujem za čudné platenie za konzultácie. Pokiaľ viem, konzultačné hodiny sú štandardnou súčasťou práce vysokoškolského učiteľa. To, že ich využíva minimum študentov, je druhá vec.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:21

Zina dorota  Taky jsem to zrovna chtěla napsat. To by mě jako studenta zaskočilo dost! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. října 2023 10:41

Zinastudující v češtině ne, studující v angličtině jo. Respektive když za mnou přijde, že chce něco na 5 min, tak to nijak neeviduju. Ale když chtějí nějakou velkou,což je často, tak to musí na studijním platit. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. října 2023 16:39

letfenixa I nevěsty píší v noci a strašně se diví, že jim nikdo hned neodpovídá.  :D

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 29. října 2023 17:42

Doprčic, začal mi haprovat mobil, několikrát za den vždycky zamrznul, musela jsem restartovat... Začala jsem se bát, že už se jednoho dne neprobere, tak jsem všechno přestěhovala do novějšího služebního, všechna bankovnictví, lítačku, aplikace, poznámky, vyzvánění, všechno, abych potom zjistila, že má tak tragickej foťák, že to prostě nesnesu. Takže mám na cestě nový soukromý a budu to celé dělat znovu.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 29. října 2023 17:51

Já se přiznám, že na ty info kanály taky běžně píšu večer nebo o víkendu. Nečekám, že mi přijde odpověď obratem, ale píšu když se mi to hodí.

Pracovní poštu vyřizuju taky v pracovní době a nekoukám, kdy to kdo odeslal. Nevidím v tom problém, psát o víkendu nebo večer. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 29. října 2023 18:08

žluťásek tiež v tom nevidím problém, keď si to nájdem ráno. Ale čítať, že ako mam vypracovať zadanie spred mesiac a s termínom v ten deň, tak bohužiaľ.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:05

Pinot Noir Tak přesně tohle je věc, co považuji za maximální ztrátu času, takže tlapkam

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 29. října 2023 19:49

žluťásek Taky píšu, když mám čas nebo si vzpomenu, klidně i o půlnoci. Odpověď samozřejmě neočekávám. Teda mluvím o mailu nebo těch školních aplikacích, s sms nebo zprávou na whatsapp čekám až na normální hodinu, ať neruším pípáním.

To mi připomnělo, že jsem v whatsappové skupině brigádníků na výzkumu musela zakázt psaní zpráv mezi 22-6 ráno, protože někteří experti byli schopni o půl šesté ráno psát, že nepříjdou. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 29. října 2023 20:32

Lama_z_Lana Jasný, ti to mají jinak, oni platí i to studium, pokud nestudují v češtině, ne?

Ad posílání mailů ve tři ráno - imo většině lidí je jedno, že to protistrana poslala v půl třetí ráno, problém je až očekávaná reakce nejpozdějc v sedm ten samý den.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:04

Zina ano, platí za studium + pokud chtějí nějaký "extra classes", konzultace....

Letos jsou celkem fajn, zajímavý mix studentů převážně z Iránu a Jižní Korei, občas někdo z Turecka nebo teď jsme měli studentku z Maroka.  Zajímavý sledovat ty rozdíly mezi studenty

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:26

brrr jsem vzdycky nadsena, kdyz v noci pipa zprava od Zasilkovny, ze zasilka je na ceste. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2023 21:40

Kokoska jojo, zásilka je přijata na expediční depo vždycky okolo třetí v noci. Mně to teda nevzbudí, ale chápu tě.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. října 2023 21:54

Já teda nechápu. Na noc vypínám všechny zvuky, takže nějaké pípání...to by bylo pořád něco. Jediné, co mám nastavené asi 5 lidí, kteří se mi i v tichém režimu dovolají a potom každý, kdo volá 3x. 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:00

Renusatko ja zvuk vetsinou zapomenu vypnout, moje chyba. 

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:00

Renusatko hlavne ja ten telefon mam pro sebe, kdyz ja chci, ne aby me nekdo prudil ci nahanel. natoz nejaka aplikace

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:00

brrr to je přece úplně jedno mě pípa email stejne jako WhatsApp

Teda WhatsApp nepipa, protože mám vypnuté notifikace. Nebo si to nastav obecně,že od 22-6 nebudou chodit žádné

.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. října 2023 22:05

Kokoska vypni si ty oznámení že zásilkovny úplně. Ona stejně přijde smska. 

Je to v tom ozubeném kolečku - oznámení/oznámení aplikace. Nebo pak režimy a rutiny, tam to umíš na androidu vypnout pravidelně vždy v noci.