Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9449 příspěvků moje polička 30. října 2023 15:39

Kokoska Tikají. Nám to nevadí. Ale teď zrovna používám elektronický. Spaní máme naštěstí zatím dobrý. Zvuky, světlo je nám fuk. U babičky jezdil za domem vlak a spala jsem i při otevřeném okně v létě. Já mám problém usnout jen když nejsem ospalá nebo unavená. A to jsem každý den.

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 30. října 2023 15:47
Reakce na Evaeva:

Renusatko chápu, to je taková moje úchylka. Dělám to už od školy, vždycky jsem si spočítala, jak dlouho ještě můžu spát. A někdy třeba člověk zjistí, že už se nevyplatí na ten záchod vstávat, když budík zvoní za půl hodinyNehledám ho, dávám ho pořád na stejné místo na nočním stolku, najdu ho i poslepu.

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 30. října 2023 15:48
Reakce na Evaeva:

Renusatko jo, to je taková druhá věc Když se vzbudím, tak musím jít. Ale mně to moc neprobere, absolvuju to v polospánku a minutu poté už zase spím.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. října 2023 16:00

continuity jojo akorát právě ne ím na co jiného se zaměřit, aby to bylo víc než běžná administrativa. Ta 50 už pomalu začíná klepat...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. října 2023 16:05
Reakce na SunEclipse:

Vy si berete telefon do ložnice? Já teda ho nechávám v obýváku ..

​to je těžký .. natáhnu ruku z postele a mobil je v kuchyni, natáhnu ji jiným směrem a je v obýváku

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 30. října 2023 16:08

bublifuk uuf, tak to kdyz jsem hledaka podnajem byla jedina podminka, abych nespala v kuchyni. mne by to hrozne vadilo, takze z fin. duvodu sice byt ma jine neduhy, ale ma aspon dve mistnosti

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 30. října 2023 16:29

Teda vy viete niektoré poriadne sa vyspať. To si neviem ani predstaviť tak dlho spať.  V priemere spim max , a ze to uz je dlho, 6 hodin.. ked som chorá. Inak mi stačí 4_5 hodin. Mam pocit ze ked spim , uniká mi život

Budik nemam, používam telefon. 

Ale ten premietaci budík, co na strop dáva čas, by sa mi asi páčil. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 17:05

Renusatko me koukání na hodiny v noci definitivně probere, ale můj muž to na rad, vědět, že ještě může pulhodky spát. 

On si navykl na hodiny v ložnici během mého kojení a pak jsem ho to dlouho odnaucovala, mě to spíš stresuje. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 17:08

bublifuk cokoliv, třeba kvalita, management procesu. Nevím, ty musíš vědět, k čemu te to tahne. 

Jednu chvíli.jsem zc la vážně uvažovala, že zadnú dělat digitalizaci a takou tu pripravenost firem na moderní technologie. Akorát pak jsem z té firmy, kde se uo nabízelo, odešla. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. října 2023 19:22

viktorka_od splavu mně ten jeden prostor nevadí, ale tady je to fakt maličké. S úpravou na míru, by to mohlo být fajn. V minulém bytě jsem do té kuchyně musela dojít, ale ten rozměr na 1+1 byl.

Naštěstí mi nevadí hluk ani světlo. Spíš upadám do kómatu, než usínám.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 30. října 2023 19:50

notnaNemám ráda digitální světla, blikající upozorneni na mobilu, světýlko na tv nebo monitoru. A úplně nenávidím pravidelné zvuky, slyším i naramkový hodinky. Takže žádný  budíky, hodiny, mobil schovaný pod trikem vedle postele to jistí. Spím střídavě hodně špatně i celkem dobře. 

Offline Kora
příspěvků moje polička 30. října 2023 20:02

Janulik03 měla jsem.kolegyni, ta říkala to samé, že ji spánek připravuje o život. 4-5 hodin by mě zabilo.  Standard je 8, o víkendu klidně 12. To miluju.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 30. října 2023 20:04

Kora no přesně. "Dlouhodobě" jsem 4 hodiny spala akorát před odevzdáváním doplňky, byly to asi 4 dny a poslední den už jsem byla jak opilá. Nepoužívala jsem teda žádné povzbuzovače, max kafe.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 30. října 2023 20:08

Kora to můžou říkat ti, co nepotřebuji moc spát. Běžnou populaci o život připraví spíš nedostatek spánku. 

Je to spíš výjimka a výzkumy ukazují, že se to neda ani vytrénovat nebo navyknout na to.

.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 30. října 2023 20:38

Janulik03 jeej to by se mi dost líbilo, kdyby mi stačilo 6 hodin spánku! Bohužel no.....

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 30. října 2023 20:53

Koupila jsem si balíček ovesných vloček a byl plný molů

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 30. října 2023 21:08
Reakce na Janulik03:

Teda vy viete niektoré poriadne sa vyspať. To si neviem ani predstaviť tak dlho spať.  V priemere spim max , a ze to uz je dlho, 6 hodin.. ked som chorá. Inak mi stačí 4_5 hodin. Mam pocit ze ked spim , uniká mi život

Budik nemam, používam telefon. 

Ale ten premietaci budík, co na strop dáva čas, by sa mi asi páčil. 

​Já ti ho klidně pošlu, protože je tichej a ráno neřve a netahá mě za ruku - takže nemá šanci mě vzbudit! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. října 2023 21:39
Reakce na Liesel:

Koupila jsem si balíček ovesných vloček a byl plný molů

​Nic si z toho nedělej, mně dnes umřela pračka, nestěžuju si, jelikož za 6 měsíců měla těch komat víc.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 31. října 2023 04:09

continuity ja netvrdim ze je to bežné, je to niekedy aj hodne obmedzujuce.

Hlavne ked musim byt potichu lebo vsetci spia. A to bol skor vykrik miernej zavisti lebo aj tu doma vsetci spia dlho. Je pravda, ze ked mam na noc malú, pri nej spim ovela dlhšie. A necirim sa potom ako prejdena tankom, ale skutočne oddýchnutá. 

Nechapem to. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:12

Zapomněla jsem klíče od kanclu (včera taky), dostala jsem vynadáno od šefa za špatné parkování (kolega se nabídnul, že přeparkuje a pak se na to vykašlal), ukradli nám buben-prodlužku (byl pod proudem,normálně ten kabel přestřihli), dostala jsem pokutu za jízdu v levém pruhu, bagříku se urvaly pásy. Odpoledne mě čekají třídní schůzky, tak nevím, jestli tam chodit.