Kokoska Tikají. Nám to nevadí. Ale teď zrovna používám elektronický. Spaní máme naštěstí zatím dobrý. Zvuky, světlo je nám fuk. U babičky jezdil za domem vlak a spala jsem i při otevřeném okně v létě. Já mám problém usnout jen když nejsem ospalá nebo unavená. A to jsem každý den.
Stěžovací vlákno
Renusatko chápu, to je taková moje úchylka. Dělám to už od školy, vždycky jsem si spočítala, jak dlouho ještě můžu spát. A někdy třeba člověk zjistí, že už se nevyplatí na ten záchod vstávat, když budík zvoní za půl hodiny
Nehledám ho, dávám ho pořád na stejné místo na nočním stolku, najdu ho i poslepu.
![]()
Renusatko jo, to je taková druhá věc
Když se vzbudím, tak musím jít. Ale mně to moc neprobere, absolvuju to v polospánku a minutu poté už zase spím.
![]()
![]()
continuity jojo akorát právě ne ím na co jiného se zaměřit, aby to bylo víc než běžná administrativa. Ta 50 už pomalu začíná klepat...
Vy si berete telefon do ložnice? Já teda ho nechávám v obýváku ..
to je těžký .. natáhnu ruku z postele a mobil je v kuchyni, natáhnu ji jiným směrem a je v obýváku ![]()
bublifuk uuf, tak to kdyz jsem hledaka podnajem byla jedina podminka, abych nespala v kuchyni. mne by to hrozne vadilo, takze z fin. duvodu sice byt ma jine neduhy, ale ma aspon dve mistnosti
Teda vy viete niektoré poriadne sa vyspať. To si neviem ani predstaviť tak dlho spať. V priemere spim max , a ze to uz je dlho, 6 hodin.. ked som chorá. Inak mi stačí 4_5 hodin. Mam pocit ze ked spim , uniká mi život ![]()
Budik nemam, používam telefon.
Ale ten premietaci budík, co na strop dáva čas, by sa mi asi páčil.
Renusatko me koukání na hodiny v noci definitivně probere, ale můj muž to na rad, vědět, že ještě může pulhodky spát.
On si navykl na hodiny v ložnici během mého kojení a pak jsem ho to dlouho odnaucovala, mě to spíš stresuje.
bublifuk cokoliv, třeba kvalita, management procesu. Nevím, ty musíš vědět, k čemu te to tahne.
Jednu chvíli.jsem zc la vážně uvažovala, že zadnú dělat digitalizaci a takou tu pripravenost firem na moderní technologie. Akorát pak jsem z té firmy, kde se uo nabízelo, odešla.
viktorka_od splavu mně ten jeden prostor nevadí, ale tady je to fakt maličké. S úpravou na míru, by to mohlo být fajn. V minulém bytě jsem do té kuchyně musela dojít, ale ten rozměr na 1+1 byl.
Naštěstí mi nevadí hluk ani světlo. Spíš upadám do kómatu, než usínám.
notnaNemám ráda digitální světla, blikající upozorneni na mobilu, světýlko na tv nebo monitoru. A úplně nenávidím pravidelné zvuky, slyším i naramkový hodinky. Takže žádný budíky, hodiny, mobil schovaný pod trikem vedle postele to jistí. Spím střídavě hodně špatně i celkem dobře.
Janulik03 měla jsem.kolegyni, ta říkala to samé, že ji spánek připravuje o život. 4-5 hodin by mě zabilo. Standard je 8, o víkendu klidně 12. To miluju. ![]()
Kora no přesně. "Dlouhodobě" jsem 4 hodiny spala akorát před odevzdáváním doplňky, byly to asi 4 dny a poslední den už jsem byla jak opilá. Nepoužívala jsem teda žádné povzbuzovače, max kafe.
Kora to můžou říkat ti, co nepotřebuji moc spát. Běžnou populaci o život připraví spíš nedostatek spánku.
Je to spíš výjimka a výzkumy ukazují, že se to neda ani vytrénovat nebo navyknout na to.
.
Janulik03 jeej to by se mi dost líbilo, kdyby mi stačilo 6 hodin spánku! Bohužel no.....
Koupila jsem si balíček ovesných vloček a byl plný molů ![]()
Teda vy viete niektoré poriadne sa vyspať. To si neviem ani predstaviť tak dlho spať. V priemere spim max , a ze to uz je dlho, 6 hodin.. ked som chorá. Inak mi stačí 4_5 hodin. Mam pocit ze ked spim , uniká mi život
Budik nemam, používam telefon.
Ale ten premietaci budík, co na strop dáva čas, by sa mi asi páčil.
Já ti ho klidně pošlu, protože je tichej a ráno neřve a netahá mě za ruku - takže nemá šanci mě vzbudit! ![]()
Nic si z toho nedělej, mně dnes umřela pračka, nestěžuju si, jelikož za 6 měsíců měla těch komat víc.
continuity ja netvrdim ze je to bežné, je to niekedy aj hodne obmedzujuce.
Hlavne ked musim byt potichu lebo vsetci spia. A to bol skor vykrik miernej zavisti lebo aj tu doma vsetci spia dlho. Je pravda, ze ked mam na noc malú, pri nej spim ovela dlhšie. A necirim sa potom ako prejdena tankom, ale skutočne oddýchnutá.
Nechapem to.
Zapomněla jsem klíče od kanclu (včera taky), dostala jsem vynadáno od šefa za špatné parkování (kolega se nabídnul, že přeparkuje a pak se na to vykašlal), ukradli nám buben-prodlužku (byl pod proudem,normálně ten kabel přestřihli), dostala jsem pokutu za jízdu v levém pruhu, bagříku se urvaly pásy. Odpoledne mě čekají třídní schůzky, tak nevím, jestli tam chodit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.