Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. října 2023 20:52

Mě dnes člověk od dodavatele napsal, že nemůže upravit dokument, protože nemá Word na počítači.

Jakože, kdo jste tady řešili, čím se živit po padesátce, tohle jsou takové wtf momenty těch mladých, že to nějak přestávám dávat. Myslím si, že můžete dělat téměř cokoliv, pokud se budete snažit problém vyřešit.  

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 31. října 2023 20:53

brrr taky je levy pruh min zrychtovany od nakladaku. Taky v nem jezdim.

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 31. října 2023 20:58

continuity tak pokud to dela na pracovnim pocitaci a nema tam ani ten word, tak ma problem. Nejaky PSPad nebo podobne muzou uplne zmrvit formatovani. Co bys mu poradila?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. října 2023 21:09

Kokoska

Ja mu nic neradila, ale rovnou jsem napsala jeho šéfovi na projektu. Navíc tu licenci samozřejmě má, protože má účet v Microsoftu.  

Já ani nemám kometence vychovávat cizí zaměstnance a řešit jejich problémy.  (Bylo to zařízené za 20 minut, kdyby se na to zeptal u nich ve firmě, někdo mu určitě poradi) 

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 31. října 2023 21:34
Reakce na Janulik03:

Rano cestou do práce mi tesne pred autom skočila na cestu srna. Plavnym skokom mi pred ocami preskocila cestu a zmizla v diali. A ja so strhnutym autom som sa potom snažila dostať späť na cestu. Našťastie okraj cesty nie je vysoko a je tam len trava, ale ako bolo mokro, smykalo sa to. No, meškala som trochu do práce a ešte asi hodinu sa mi triasli ruky. 

​No uf, mělas kliku a bylas šikovná.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. října 2023 21:54

continuity Ale tak že nemá na komplu Word, je primárně problém jeho zaměstnavatele, systém, že si má sám člověk shánět základní věci potřebné pro práci, je trochu WTF. Ale zeptat se mohl, to jo. Chtěla jsem napsat, že to už trochu souvisí s věkem, přes sociální fobii už po nějakejch těch zkušenostech začínám být oprsklejší a ptám se, s vědomím, že kdo neocení, že se ptám, si mě nezaslouží :-) ale fakt to asi závisí od kusu. Ale kdo má problém se sociální orientací a je hozený na začátku kariéry do nejasnýho a zmatenýho prostředí, tak jsou to velice krušný chvíle. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. října 2023 22:12

Isca

Na ten Word má dnes licenci každý, kdo má účet do MŠ a instalaci zvládly i moje děti. Ale dobře, předpokládejme, že nemá práva a neumí to.  

Ale i kdyby měl sociální fobií, tak nemůže přece tyhle věci psát klientovi jako omluvu k tomu, že neudělá nějakou práci, kterou má jeho zaměstnavatel dodat. To je teprve WTF. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. října 2023 22:36

continuity Tak pokud to potřeboval na počítač zaměstnavatele, tak si asi nemůže instalovat sám od sebe něco jen tak.  A pokud na počítači zaměstnavatele není apriori MS Office, tak už to smrdí samo od sebe, něco je tam špatně, a nabírání a vedení nových zaměstnanců bude asi taky problém.  Ale samozřejmě tvůj problém to není, ale úplně bych to neházela na mladou generaci. A tvoje děti nejsou argument, maj matku ajťačku

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 31. října 2023 23:36

Isca

Me ale nejde o to, že tam ten Office neměl, ale o to, že ten problém se snažil přenést na zákazníka. 

Až ti kuryr zavolá, že neměl benzin v aute, tak si máš dojet pro balik na benzinku, tady se budeš divit. To je přesně tento případ. 

Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 06:31

continuity tak muze byt a nemusi, ze se to nejdriv snazil resit, ale nevyresil, viz Isca , uplne souhlasim. asi mame vice zkusenosti s "pruznymi" zamestnavateli, mez zamestnanci

49355 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 06:35

continuity ja treba nemam teams, protoze pry licenci je malo, a v prohlizeci to funguje tak co.. no kdyz potrebuju svolat schuzku musim poprosit protistranu, at to zajisti, byt je mi to trepne. kdyby se ta protistrana obratila na vedeni, taky by to pomohlo

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 07:50

viktorka_od splavu

Nic, to je asi zbytečná debata tohle. 

Online Tabea
8114 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:07

Janulik03 uff! Hlavně, že jsi v pořádku. I auto teda, že to nemusíš řešit a jsi mobilní.

49355 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:10

continuity jako ja verim ze tenhle tvuj clovek je treba zrovna neschopny... ale v jinych pripadech to muze byt spis chyba systemu ve firme

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 08:21

Po prebudeni o 4,40, ktorému predchádzalo cvičné prebudenie o 3,40, človek vôbec toho veľa nestihne, keď už je hore, lebo sa cíti ako mechom udrety

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 09:56

Výpadek internetu, kdyz je člověk s Covidem na Home-Office a všechny pracovní data jsou v cloudu.

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 10:09

continuity Jo, tak s tím máme své zkušenosti. My jsme za to dostali aspoň novej router zdarma. 

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 21:03

Ehm, pamatujete si, jak jsem se tu ptala na lékaře. Takže lékaře si máme napracovat, od toho je pružná pracovní doba pry:D. Chápete to?! Já jsem teda byla tak zaskočena, že jsem nedokázala nic říct. Dvě hodiny nebudu řešit, ale nějakého vzdáleného lékaře to nedá. Já to pak asi smazu, ženský z vedlejšího oddělení jsou tak nástrojené, že sem určitě chodí:D

Offline Makara
3648 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 21:18

Karja Kdy že ti konci ta zkušebka? Jako já toho zaměstnavatele i chápu, ze nechce platit za nic. Myslím, ze dost malých firem to takhle na zam-ce zkouší, ale je to tak trochu v rozporu se ZP.

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 01. listopadu 2023 21:26

Makara Jo, hele to přesně říkal, že nechápe z jakého titulu by měl zaměstnavatel platit zaměstnanci lékaře. AVolala jsem to kolegovi a on mi říká ,,se. na to, napiš si ten čas na klienta a jdi prostě k doktorovi,,:D. Takže když to nebude platit zaměstnavatel tak asi klient:D. Hele jako nevím no, tak já jako nejsem žádnej extra zaměstnanec, se mnou ma víc starosti, ale furt je fakt, že jsem máma dvou dětí, že jo:D a hlavně ti ostatní chodí fakt výjimečně a jsou hrozně šikovní, vůči nim je to úplně pěkně pitomý. A hlavně jako dá se to říct jinak, jakože ať si dáváme pozor na termíny, že to by se bohužel muselo dodělat jindy atd atd...No mamlas prostě