Chlap, a podvyživenej?! Co mu je, je to blázen? ![]()
(sorry, samozřejmě soucítím a přeju rychlé hojení!)
Chlap, a podvyživenej?! Co mu je, je to blázen? ![]()
(sorry, samozřejmě soucítím a přeju rychlé hojení!)
barbucha ano, F50.0
díky:-)
Nejak pred mesicem jsem sla cela nadsena k zubarce, ze mi vytrhne dolni sedmicku. Chvili na to koukala a poslala me na zubni chirurgii, ze ve spodni celisti je to slozity a kdesicosi. Termin mam ve ctvrtek a hadejte co - od vcera zas kaslu jak tuberak a na hube mam to, co nikdo nechcete. Tak pocitam, ze dalsi pokus bude po Novem roce .
No ty jo... to je u chlapů hodně vzácný, ne? To teda přeju silný nervy!
barbucha clovece kupodivu neni. i kdyz casto to byvaj takovi ti fitness typci, coz teda neni tenhle pripad:-) ale prvni co mi vybehlo kdyz jsem hledala bradykardii byl malej kluk![]()
V našej nemocnici má pacient dovezený sanitkou prednosť, ale neznamená to, že sa dostane na rad hneď. Na príjme mávajú aj 4 pacientov vnútri, a keďže sanitkari musia dovezeného pacienta odovzdať do rúk lekára, tak niekedy tam čakajú aj hodinu, tj sanitka je vyblokovana.
Omylem jsem vyprala vlneny baret a kasmirovou cepici na 40. Ze se do te varky pradla nejak zamotaly, jsem zjistila az pri veseni pradla.
Zuzuli mas cepici na novorozence?
barbucha clovece kupodivu neni. i kdyz casto to byvaj takovi ti fitness typci, coz teda neni tenhle pripad:-) ale prvni co mi vybehlo kdyz jsem hledala bradykardii byl malej kluk
No teda hrůza děs. Ale nikdy by mě to nenapadlo... když už se o tom mluví/píše, tak všude vidim jen fotky kostřiček - vyhublejch holek, kluka nikdy
Tak ať to ukočírujete!!
barbucha jo, osveta ponekud zaspala a odbornici taktez. diky!
barbucha syna řešil kolega někdy před dvaceti lety a fakt to bylo o fous, nikdo mu to nechtěl věřit, ze pry jen holky.
viktorka_od splavu tak to mě mrzí
Znám paní a ti se synem (11let )řešili poruchu příjmu potravy asi 5 let. Hodně sportoval, zhubl pár kilo, měl pocit, že je v tom sportu výkonnější a už se to vezlo. Doma strašný hádky, schovávání jídla, 3 hodiny sezení u oběda...pak mu i vozila do školy svačiny, které musel do auta přijít sníst, no náročný období to bylo.
viktorka_od splavu jo, i kluci do toho občas spadnou. Prvních pěti kilo si ani nevšimneš, jak ho vidíš denně. Snídaně a svačiny si chystal od 1. třídy, takže hned nezaregistruješ, že snídaně je 10 g vloček, svačina půl papriky a oběd sice vyzvedne, ale polovinu vrátí. U deseti kilo ti pomalu začne docházet, že je něco v nepořádku. A když si vyhrne triko, tak se ti chce brečet. Naštěstí to spravila asi dvouměsíční domácí psychoterapie. Naštěstí to sám chtěl řešit. Sice nás neměl chvilku rád, když byl + 5 kg k původní váze, ale snad dobrý - i po 10 letech.
viktorka_od splavudržím palce moc
Makara
muselo to být náročné období
barbucha syna řešil kolega někdy před dvaceti lety a fakt to bylo o fous, nikdo mu to nechtěl věřit, ze pry jen holky.
Zjevně nejsem výjimka... ale je holt nová doba, vzhled řešej (a kolikrát hodně) i chlapi. Tak asi není divu, když se to zvrhne i u nich.
No zaplaťpámbu. Po deseti letech to už určitě je dobrý ![]()
No moc se mi to sem psát nechtělo, ale já jsem vděčná, když tu ostatní píšou o jiných citlivých tématech, tak abych třeba přispěla k té osvětě, byť v úzkém kruhu. Taky jsem z toho byla tehdy dost zděšená, že jako kluk, sportovec s fakt pěknou postavou...
Spouštěčem snad bylo, že si hoši počítali BMI, a to moje "pako" s atletickou postavou nabylo dojmu, že správné je mít míň než nesportující intelektuál. Z debat následně vyplynulo, že ti spolužáci jemu záviděli ty svaly
.
Proto taky vždycky vidím rudě, když se hledí na BMI a nebere se v úvahu kostra a svalstvo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.