Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 21:30

barbucha Auuu, chtěla jsi být krásná, chápu. Zřejmě nebyl zvolen správný postup odstranění gelu a teď se je to "prima". Kamarádce se stalo něco podobného a musela vydržet. Nehty ošetřovala pouze nějakou výživou(i ve formě laku) a preventivně přípravkem proti plísním. Chápu, rada na nic.

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 22:11

barbucha a to jsi byla v český nebo vietnamský? hrozná prasárna teda... asi bych na to dávala nějakej léčivej gel zatim

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 11:33

Candance ale to je u shellaku, rocklacku apod., ne u gel laku, ten se musi obrousit (nemluvim o gelovych nehtech). Ten special odlakovac to trochu zmekci, ale stejne tam toho zustane dost. 

barbucha mne takhle znicili nehty na nohou v jednom vychvalovanem studiu v Dejvicich. Nechavam to ted odrustat, ale je to des. Moje pedikerka se zdesila a rekla mazat, mazat... a ona pouziva prave ten shellac, je to obrovsky rozdil. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 12:23

Lamicka ja myslim, ze i ten gel lak jde odlakovat specialnimi odlakovaci ale trva to a bali se to do ubrousku. Moje manikerka to tez delala a pak presla na obrusovani, protoze rozdil je asi 30 minut

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 13:36
Reakce na SunEclipse:

barbucha přesně jak píše Candance , na gelový lak jsou speciální odlakovače. Jestli ti ten lak obrušovala a ještě přitom poškodila nehet, tak je to teda nějaká patla.

whiskas RoSa 

Tím obrušováním se to sice nevylepšilo, ale problém bude spíš v tom, že jsem si to na těch nehtech nechala prostě moc dlouho.

Schválně jsem jela až na Štefánikovu, kde jsou šikovnější než u nás... už mi to párkrát dělali a nehtům to moc neprospělo, ale papírový z toho ještě nikdy nebyly. Prostě pořád to vypadalo v cajku a mně bylo líto si to nechat "předčasně" sundat, to je to

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 13:43

Candance u me tam byl napatlany nejaky prilnavaci lak a ten nesel sundat jinak nez tim obrousenim :( muz si delal legraci, ze mam na nehtech autolak

barbucha saloos ma takovou masticku na nehty, maji ji skoro vsude, je skvela. 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 13:47

Lamicka 

Mrknu po ní, dík.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 13:52

barbucha 

Mně se osvědčil ricinový olej, já dost trpím na záděry, každý večer si jím promažu nehtová lůžka a ty nehty jsou viditelně hladší a pevnější. Bez něj už ani ránu. A ještě nějaký vyživující lak od Sally Hansen, 7v1, růžová lahvička, dá se pořídit v dm.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 14:46

dzizisketa 

Výborně. Do DM dneska zrovna musím.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 15:10

Když tu jedou hnusný nehty, nemáte někdo zaručenej tip co na plíseň na nehtu? Přinesla jsem si ji asi z bazénu nebo bůhví odkud a už jsem na to vypatlala několik různých mastiček, krémů, laků a nic to nedělá. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 15:14

žluťásek exoderil kapky. To jsem teda dostala ja. Ja zase mela suvenyrz onkologie, kdyz mi odrostly zcernale nehty po chemoskach, musela jsem zacit resit tohle. Akorat teda jeste neni hotovo, tak nedokazu uplne potvrdit ucinnost. Minimalne to neni opruz jako ruzne laky a masticky, jen kazdy vecer pred spanim to nakapu pod nehet a jdu spat. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 15:17

Zuzuli už bych klidně tomu nehtu každej večer zazpívala a máčela ho v louhu, kdyby to mělo pomoct

Kapky zkusím, dík! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 16:16

žluťásek myslím, že muž měl taky tyhle kapky. A pomohly relativně rychle, ale chce to doléčit.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 16:33

Evaeva pomohly relativně rychle

to je přesně to co potřebuju, jdu je koupit hned asi

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 18:54

žluťásek já sjem to měla na jedno nehtu, z bazénu na dovolený, a objevila se hned u lůžka na palci na noze, takže to trvalo půl roku, než to odrostlo, než jsem se toho úplně zbavila. Člověk by neřekl, jak takovej nehet roste dlouho. Ten exoderil ale dost pomohl s tím, že se to nešířilo po zbytku nehtu. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 18:55

Zina mně se to právě rozlezlo po celým nehtu a je to ohavny. Naštěstí to nejde na jiný prsty. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 19:18

žluťásek Jo, vypadá to hrozně, já jsem to nikdy předtím neměla, ani neviděla, tak jsem docela koukala. Ale je dobrý, že je zima a nehty na noze se moc neukazujou.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 21:52

Řešila jsem na loni v zimě a teď na jaře, třeba ten exoderil mi nepomohl, vždy jen chvíli a pak se to vratilo. Až tahle sada od Canesporu, ale chtělo to fakt důsledně dodržovat postup včetně používání ty škrabky. Ale teď už vše odrostlo a nehet úplně čistej. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 22:16

Lama_z_Lana tu sadu mám taky, ale přiznávám se, že jsem asi nepochopila, jak pracovat s tou škrabkou. Ten nehet jsem na dvou místech úplně rozryla, pak to bolelo, tak jsem to přestala dloubat a jen mazala. Evidentně špatnej postup

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. listopadu 2023 22:33

žluťásek nevim, jestli taky nemám alternativní protokol. Ze začátku mi to taky nešlo, ale po pár dnech, když už ta postižená část změkla díky uree, tak jsem, co šlo,  opatrně seškrábla tou ostrou hranou.