Tomuto tematu se venuje podcast Hrana na radiu Wave. Nektere rozhovory jsou moc zajimave.
Stěžovací vlákno
Nevíte kterej debil má patent na tu úžasně klouzající bílou barvu na přechodech pro chodce aneb jsem ráda, že jsem se z té země za pomocí kolemjdoucích zvedla a jsem zvědavá co všechno mě bude zítra bolet. Ať žije Václavák!
Catherinne Tak to lituju velmi, ale to klouže už dlouho, ne? Do té barvy se má dávat křemičitý písek pro zdrsnění, ale nedávají ho tam.
Catherinne ježiš přechody jsou svinstvo, jakmile je mokro, nedejbože namrzlo, přes přechody chodím výhradně na čápa..lituju moc, ať jsou následky co nejmenší ![]()
Catherinne au![]()
Kan no jo, asi už dlouho, ale kdo na to má pořád myslet...a asi i to mrholení dnes...
SunEclipse už vím co řeknu policajtovi až bude hučet, že jdu mimo přechod!!!
viktorka_od splavu auau
Za 4 hodiny vstavam. A nemam jeste hotovy report, co mel byt v patek
Candance Lituju tě moc!!!
Candance Držím palce, ať to stihneš, pondělí zdárně přežiješ a pak doženeš spánkový deficit. Znám moc dobře tyhle noční akce.
Hadrbolcová![]()
![]()
Záchranářské uličky v zácpě na dálnici nejsou blbost. Dvakrát denně jezdím po D1 a celý den na ni koukám z kanclu. Uličku řidiči udělají tak max v 20%. A dneska na mě troubil kamioňák, když jsem se řadila ze středního pruhu trochu doprava. Achjo, v podstatě každej den mě to vytáčí.
Catherinne Makara Mám pocit (i z vlastní zkušenosti), že nejlepší asi je přistoupit spíš dřív k odborný pomoci, popř. i hospitalizaci. Je to nepříjemný, ale rychlejší.
Pro viktorka_od splavu je to bohužel asi hraběcí rada, no... leda by to chtěla drsně navlíknout na "ohrožuje sebe nebo své okolí".
Tak Betty
Úplně mě zaskočilo, že už je jí tolik. Jako jasne, kdybych se zamyslela, ale ten první pocit...
Paní Hadrbolcová byla skvělá, ty maminky fakt uměla![]()
Aranel jezis to ne:-) ale hodnej komunikativni internista by se siknul, kdyby nekdo mel
Já chodím zásadně mimo přechod. Moh by nějakej policajt jen pípnout! ![]()
Potrebuju novy svetlo do pokoje, svetelny podminky jsou fakt mizerny. Aktualne jsou tu 2 nastropni (pozustatek z dob minulych, kdy zde byl detsky pokoj a ptaci, co odkousli visaci lustr pod proudem, sad story).
Predevcirem muz bez varovani pritahl jine, opet nastropni (prvni au), hnusne (druhe au) svitidlo. Pozitiva: fakt uz s jednim se svetelny komfort zlepsil o 100%. Akorat ze ja chci zpatky jedno centralni a navic mne se libici svitidlo. Takze aktualne mam na strope jedno hnusny novy a jedno stary (a uz jen z toho mam tik) a jak zname ty dodaci lhuty, asi tak i umru.
v pristim zivote se chci narodit jako jednobunecny organismus bez nervovy soustavy, nereagujici ani na svetlo, ani na teplo, dekuji.
moora To mi připomíná moje závěsy. Zkracovala jsem je sama. Mám jich pět vedle sebe a každej kus jsem zmrsila jinak (moc dlouhy, moc krátký, křivý ...)
viktorka_od splavu Moje dcera měla taky tuto diagnózu. Ve 14 letech vážila 29 kg a vypadalo to s ní opravdu špatně. Psychiatrická pomoc se míjela účinkem. Pak začala navštěvovat v Brně internistku se specializací na poruchy příjmu potravy a ta jí dávala dohromady zubožené tělo a velmi pomalu i nemocnou hlavu. Trvalo to několik let a doufám, že už to máme za sebou. Bylo to peklo.
A taky si tu zařvu. Rozbil se mi telefon, resp. Jedna čočka začala vykazovat chybu, takový ten "flicek" v záběru fotaku. Je to už druhej iPhone, co mi tohle udělal. Ten první jsem tehdy nechala za draho opravit. Prý to není smítko, jak by se mohlo zdát, ale nějaký vadný pixel (?) v cocce. Tehdy jsem měla telefon po zaruce, tak jsem zaplakala a solila ... teď ho mám skoro novej, inu byla jsem klidná, ze se ti vyřídí na reklamaci.
No, takže telefon mám na IČO, takže záruka jen rok ... a skončila hádejte kdy? Ano, týden před tím, než se závada projevila.
Šmejd šmejdskej předraženej, třicet tisíc to stojí, nejradši bych s tím flakla někde o zeď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.