Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 18:53

Tomuto tematu se venuje podcast Hrana na radiu Wave. Nektere rozhovory jsou moc zajimave. 

Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 20:14

Nevíte kterej debil má patent na tu úžasně klouzající bílou barvu na přechodech pro chodce aneb jsem ráda, že jsem se z té země za pomocí kolemjdoucích zvedla a jsem zvědavá co všechno mě bude zítra bolet. Ať žije Václavák!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 20:33

Catherinne Tak to lituju velmi, ale to klouže už dlouho, ne? Do té barvy se má dávat křemičitý písek pro zdrsnění, ale nedávají ho tam.

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 20:54

Catherinne ježiš přechody jsou svinstvo, jakmile je mokro, nedejbože namrzlo, přes přechody chodím výhradně na čápa..lituju moc, ať jsou následky co nejmenší

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 20:56
Offline Catherinne
10848 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 21:21

Kan no jo, asi už dlouho, ale kdo na to má pořád myslet...a asi i to mrholení dnes...

SunEclipse už vím co řeknu policajtovi až bude hučet, že jdu mimo přechod!!!

viktorka_od splavu auau

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. listopadu 2023 23:50

Za 4 hodiny vstavam. A nemam jeste hotovy report, co mel byt v patek

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 01:21

Candance Lituju tě moc!!! 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 01:50

Candance Držím palce, ať to stihneš, pondělí zdárně přežiješ a pak doženeš spánkový deficit. Znám moc dobře tyhle noční akce. 

Offline Tak Betty
6138 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 11:05

Hadrbolcová

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 11:28

Záchranářské uličky v zácpě na dálnici nejsou blbost. Dvakrát denně jezdím po D1 a celý den na ni koukám z kanclu. Uličku řidiči udělají tak max v 20%. A dneska na mě troubil kamioňák, když jsem se řadila ze středního pruhu trochu doprava. Achjo, v podstatě každej den mě to vytáčí.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 11:32

Catherinne Makara Mám pocit (i z vlastní zkušenosti), že nejlepší asi je přistoupit spíš dřív k odborný pomoci, popř. i hospitalizaci. Je to nepříjemný, ale rychlejší.

Pro viktorka_od splavu je to bohužel asi hraběcí rada, no... leda by to chtěla drsně navlíknout na "ohrožuje sebe nebo své okolí".

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 11:41

Tak Betty  Úplně mě zaskočilo, že už je jí tolik. Jako jasne, kdybych se zamyslela, ale ten první pocit...

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:17

Paní Hadrbolcová byla skvělá, ty maminky fakt uměla

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 12:59

Aranel jezis to ne:-) ale hodnej komunikativni internista by se siknul, kdyby nekdo mel

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 15:13

Catherinne SunEclipse 

Já chodím zásadně mimo přechod. Moh by nějakej policajt jen pípnout!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 19:32

Potrebuju novy svetlo do pokoje, svetelny podminky jsou fakt mizerny. Aktualne jsou tu 2 nastropni (pozustatek z dob minulych, kdy zde byl detsky pokoj a ptaci, co odkousli visaci lustr pod proudem, sad story).

Predevcirem muz bez varovani pritahl jine, opet nastropni (prvni au), hnusne (druhe au) svitidlo. Pozitiva: fakt uz s jednim se svetelny komfort zlepsil o 100%. Akorat ze ja chci zpatky jedno centralni a navic mne se libici svitidlo. Takze aktualne mam na strope jedno hnusny novy a jedno stary (a uz jen z toho mam tik) a jak zname ty dodaci lhuty, asi tak i umru. 

v pristim zivote se chci narodit jako jednobunecny organismus bez nervovy soustavy, nereagujici ani na svetlo, ani na teplo, dekuji.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 21:34

moora To mi připomíná moje závěsy. Zkracovala jsem je sama. Mám jich pět vedle sebe a každej kus jsem zmrsila jinak (moc dlouhy, moc krátký, křivý ...)

Offline Lenka7717
95 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 21:35

viktorka_od splavu Moje dcera měla taky tuto diagnózu. Ve 14 letech vážila 29 kg a vypadalo to s ní opravdu špatně. Psychiatrická pomoc se míjela účinkem. Pak začala navštěvovat v Brně internistku se specializací na poruchy příjmu potravy a ta jí dávala dohromady zubožené tělo a velmi pomalu i nemocnou hlavu. Trvalo to několik let a doufám, že už to máme za sebou. Bylo to peklo. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. listopadu 2023 21:39

A taky si tu zařvu. Rozbil se mi telefon, resp. Jedna čočka začala vykazovat chybu, takový ten "flicek" v záběru fotaku. Je to už druhej iPhone, co mi tohle udělal. Ten první jsem tehdy nechala za draho opravit. Prý to není smítko, jak by se mohlo zdát, ale nějaký vadný pixel (?) v cocce. Tehdy jsem měla telefon po zaruce, tak jsem zaplakala a solila ... teď ho mám skoro novej, inu byla jsem klidná, ze se ti vyřídí na reklamaci. 
No, takže telefon mám na IČO, takže záruka jen rok ... a skončila hádejte kdy? Ano, týden před tím, než se závada projevila. 
Šmejd šmejdskej předraženej, třicet tisíc to stojí,  nejradši bych s tím flakla někde o zeď.