Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 02:54

tv Mně jednou kočka rozkousala kabel, kterej byl v zásuvce. Jako trochu jsem se o ni bála, ocas se jí zvětšil snad na deset centimetrů, bylo to jak v nějakým komiksu!  Ale od té doby nechávala kabely na pokoji....

letfenixa To je strašně smutný...:-(

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 06:36
Offline tv
4200 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 06:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 08:20

Garfie to dělal náš králík a na pokoji je nenechal ani poté. Oproti jemu dvě následující kočky nezničily prakticky nic.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 08:23

Garfie mne odkousnul papousek lustr pod proudem. Jako ze fakt spadl na zem a roztriskal se. Vyrazilo to pojistky a jemu ozehlo zobak. Ale nepoucil se. My ano a misto visacich lustru jsme namontovali nastropni.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 09:35

Lenka7717 Dočítám... Kéž je to navždy pryč!

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:11

Garfie 

Poppy překousala kabel k lampičce, což na férovku vyhodilo pojistky... o chlupy ani o zuby kupodivu nepřišla, ale myslím že od tý doby kabely vynechává

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:12
Reakce na letfenixa:

Dnes nastúpila na onkoliecbu žiačka siedmacka. Vždy usmiata, milá a napomocna. 

Pomaly neprejde rok, aby na našej škole niekto nebol onkopacientom.

​Strašný, chudák děvče a celá rodina. My měli leukémii u dítěte v rodině, to má člověk potom úplně jiný přání a všechno okolo jsou nepodstatný mindoviny.

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:29

Vedení rozhodlo, že v rámci rekonstrukce (probíhá samozřejmě za pochodu ) budou namontována čidla a dálkové ovládání topení, aby si prostý lid nedejbože moc nevyskakoval. Teplota nastavena na 21 stupňů. Oukej, akorát že čidla jsou umístěna na stropě, což vede k tomu, že my, co sedíme nedisciplinovaně dole, jektáme zubama i ve 3-4 vrstvách oblečení, neb se topení dosud vůbec neseplo a kupodivu ani dnes, když už je na nule. Ke kontrole teploty přivolaný blb naměřil odpovídající počet stupňů, akorát se vloudila drobná chyba anžto měřil na opačném konci, to jest v nejteplejším koutě kanclu hned vedle chodby (kde se kupodivu ještě topí, protože bez čidla). No navíc se kvůli zmíněné rekonstrukci kolikrát i některý okno musí otevřít...

Všichni jsou na prášky resp. zralí na panáka - pro zahřátí. Očekávám prodloužení pracovní doby a zrušení teplých obědů, to by v tom byl čert, aby se neušetřilo ještě víc!

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:39

Kan Mně na leukémii zemřel kamarád když jsem maturovala. Bylo to celý hrozně smutný a mám pár zvláštních historek z té doby, ale když byl covid, byly jsme se s kamarádkou (co jsem nabalila až jako dospělá) projít na hřbitově, kde je pohřbenej (ne cíleně, ale šly jsme kolem) a já jí o něm vyprávěla a ona reagovala tak zvláštně...a pak mi říkala, že ho asi znala. Že jako malá měla taky leukémii, věkem by si to odpovídalo, léčila se ve stejnou dobu ve stejné nemocnici, bylo to v 90. letech a přišla k nám nějaká nová expremimentální léčba, pro kterou bylo vybráno cca 20 dětí, ona mezi nimi. A říká mi "nikdy mě nenapadlo, co se stalo s těmi ostatními....". Bylo to strašný. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:43

barbucha 21 i u pc je málo, fakt málo...hrozně moc tě lituju,...ale jako je to všude no. Minulý týden měla kamarádka na uřadě 17, ale prej to za půl dne zvedne na finálních 19. U nás v práci, když tam jsem je taky zima, u segry taky, ti mají kolem 20, musíme se prostě aklimatizovat, to budou jiný zimní modely, kdepak nějaký halenky do kanclu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:44

Garfie to je mrazivý příběh! 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:54

Evaeva Je. Ona z toho byla hodně špatná. Zvláštní je, že už je to tak dávno, ale vzpomenu si na něj docela často. Byl to hrozně fajn kluk. 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 10:59

Karja 

No přesně, já už nevím co na sebe navlíknout a vypadám jak michelin... kdepak nějaký sofistikovaný modely!

Navíc jak mám na sobě těch x vrstev, neužiju ani péřový kabáty anžto bych v nich venku chcípla! Vyhozený prachy! Na ty svetry mi stačí tenkej svrchník A možná budu muset zbytečně utrácet zas a koupit si - do kanceláře tvl! - ty uggy. Moc pěkný, v 21. století!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:02

Garfie uff, to je fakt mrazivé.

Je pravda, že se léčba leukémie strašně posunula za těch pár desetiletí. Ale pořád je to hrůza s dlouhodobými následky, i když se dítě vyléčí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:02

Garfie Pamatuji si ten příběh, už jednou si ho psala a pořád je to teda hrozný moc. Myslím, že člověk by ty necelé dva roky léčby nejraději zapomenul a ten další teda taky, to chodilo ob měsíc nějaký parte dítěte, které bydlelo na stejné chodbě nemocnice. Ten svět se člověku strašně smrskne ale někde vzadu v mozku to tam pořád vyskakuje. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:07

barbucha do kanclu ti staci nejaky fejkovy, ale to teplo na nohy fakt dela hodne. Ja mam nejaky emu z vyprodeje a u pocitace se bez nich neobejdu. I kdyz mam v pokoji vic nez 21, stul mam pod oknem u venkovni zdi a proste se tam pod stolem drzi chladno.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:08

Bych nikdy nevěřila, ze to napisu, ale mně je doma pořad vedro 23 stupňů a topení jsem nezapli. Já bych se na tom vytápění i podílela rada, ale proste ... v tomhle topit nemuzu. A v ložnici je mi v noci fakt regulérní teplo

V životě! sem to nezažila. Celej život ve studenym baráku, pak zizkovskej cinzak ... ze já do paneláku nesla dávno Catherinne doporucuju!

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:13

MP Meri neboj se nic, zaplatíš to stejně podle metrů, ony jsou tam ještě maximální a minimální sazby.  Loni jsme topení celou zimu nezapli az na tři dny a zaplatila jsem skoro to stejně jako předloni. 

Ale teplota v panelaku dost závisí od toho, jak topí babka pod vámi. My tam máme sklepy, takže jsem teď na 21 stupních. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 22. listopadu 2023 11:20

letfenixa mají děti takhle ve škole nějaké ulevy? My jsme to jednou probíraly s kamarádkou, právě hodně chyběl kvuli onkologické léčbě, musel si dopsat nějakou písemku aby mohl být klasifikován, já jsem jí říkala, at ho jako nezkouší nebo mu dá něco lehkého...i bych mu dala lepší známku na vysvědčení, ona říkala, že to nejde. Já bych byla hrozně hrozně měkká na všechny a na děti s takovými starostmi zvlášt