Garfie To je tak silny příběh ![]()
![]()
Stěžovací vlákno
MP Meri já už topím. Dítě spí denně pět hodin na balkoně a já mám okno na mikroventilaci, abych ho slyšela![]()
Ale máš štěstí. U nás je na některých stoupačkách nějaký neznámí problém a v některých bytech nahoře mají 17 stupňů, i když "topí" naplno
Evaevamusí se odvzdusnit celý systém najednou, tj všichni otevřou ventily naplno a poslední patro vypustí vzduch. Dělali jste to letos?
Na intraku jsem bydlela v posledním patře a měla jsem na to už speciální hadr. Vždy, když někdo níže nově zatopil, muselo se to udělat znova.
continuity dělalo se to několikrát, letos ne, je to dlouhodobý problém. Zkoušelo se lecos, myslím, že už moc neví, co s tím. Já jsem akorát ráda, že u nás ten problém není.
Já byla dnes ráno chvíli zmatená u kontejnerů, kam zmizel ten na nápojové kartony, protože jsem jich měla samozřejmě plnou tašku. Pečlivým průzkumem zbylých jsem zjistila, že teď se hází k plastům.
dzizisketa Já jsem odstranila koš na nápojový kartony, a získala tím lepší místo na kočičí granule.![]()
Len my dávali kartóny ke sklu a kovům, teď teda do plastů. Takže plasty vynášíme o to častěji, zatímco kovy si počkají dlouho.
dzizisketa No tak to je super, protože já doma nemůžu vysvětlit muži, že to není papír. Jako já to přehazuju z toho koše roky, roky! Takže tohle by už mohlo vyjít ne?
Karja tohle je změna pro Prahu, musíš zjistit, jak je to u vás.
Karja tetrapaky se tu hází k plastům, nikoliv papíru. Ale u vás to může být jinak.
Pinot Noir No já prváě vím, že se nehází k papíru:-D, ale můj muž to neví a normálně on to asi tak 5 let vůbec není schopen akceptovat, vždycky to tam je:-D
Evaeva Safra, tak snad u nás taky
Karja no ale pak nechápu, jakej vliv na jeho chování ta změna má mít![]()
Pinot Noir Já totiž myslím, že on to měl kvuli bývalému bydlišti a práci zafixované, že je na to speciální nádoba a když není tak papír. Když to bude sjednoceno všude pro všechny, už by to mohlo vyjít.
Jo to mi tam poradil soused, ať to hodím do papíru. A já úplně zděšená "no to nemůžu, vždyť v tom je hliník!" ![]()
dzizisketa Jo, ono to bude asi rozšířené;-).
dzizisketa Karja taky se to jmenuje nápojový KARTON, že jo![]()
Bych nikdy nevěřila, ze to napisu, ale mně je doma pořad vedro
23 stupňů a topení jsem nezapli. Já bych se na tom vytápění i podílela rada, ale proste ... v tomhle topit nemuzu. A v ložnici je mi v noci fakt regulérní teplo
V životě! sem to nezažila. Celej život ve studenym baráku, pak zizkovskej cinzak ... ze já do paneláku nesla dávno
Catherinne doporucuju!
Minulý byt, kde jsme bydleli, byl uprostřed domu, řada nízkých paneláku. Takže z každé strany byt. Stačilo úplně teplo ze stupaček, chodila jsem celou zimu v kratasech a bez ponožek. Vyhodila jsem skvělý župan, že na co jako ho mít, když je pořád horko..teď bydlíme v posledních patře, rohový byt a to je teda síla, jaký je ten teplotní rozdíl.![]()
Vďaka všetkým za účasť.
Garfie z toho až mrazi.
Karja keďže máme bohužiaľ až moc skúseností so vzdelávaním vážne chorých deti, tak kým je v nemocnici, neriešime nič. Keď je doma a vladze, tak pred covidom tak obtýždeň sa striedali slovenčinar a matematikar a chodili za ním domov. Teraz to riešime online, ale len MAT a SJL. A keď sa blíži klasifikácia, tak sa niečo vymyslí, podľa toho, ako dieťa vladze a vie, či teda prejde do ďalšieho ročníka alebo zostane.
Mali sme žiaka s neoperovatelnym nadorom na mozgu, ktorý chodil do školy, keď vládal, len preto, aby nebol stále doma/V nemocnici, ani sme ho veľmi neznamkovali. Umrel ako šiestak.
Garfie nas ucil, me i zkousel prof. Koutecky. Otec nasi detske onkologie. Ty jeho zazitky byly tak silne, ze me mrazi jeste po letech. Skoro vsechny deti umiraly, vsechny! Nedavno jsem od nej cetla Osm muz meho zivota a to bych doporucila k precteni uplne vsem. Za me nejvetsi osobnost nasi mediciny za poslednich sto let, hlavne lidsky. A po celou jeho eru nejoblibenejsi pedagog na fakulte, dekan...
Jos Díky, přečtu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.