Hehe, u nás se uráží synek, když se nehodí mně se u nich zastavit ![]()
Stěžovací vlákno
barbucha tak to je jasný, chce hlídání nebo dovést žvanec![]()
Hlídání nechce, a žvance už nedovážím - od tý doby, co pro mě odmítnul přijet na letiště (já se taky umím urazit)...
Chtěj jen ty návštěvy, zřejmě v duchu názoru, že senior nemá jiný zájmy než o trávicí a jiný problémy harantů potažmo životní názory jejich rodičů. Tak určitě ![]()
continuity tak asi by taky musela tchyne podepsat, ze s tim ustavem souhlasi, ne?
continuity s tim ustavem je to bohuzel tak, ze za prve musis nejaky najit, coz je i u nesobestacnych lidi zalezitost na mesice, ne-li roky, a za druhe s tim ten clovek musi souhlasit, proti jeho vuli ho nikde drzet nebudou. naopak, nespolupracujici pacienty posilaji z odlehcovacich pobytu, rehabilitaci apod proste domu, nazdar.
s ustavem/domovem duchodcu a nespoluoracujicimi lidmi zatim zkusenost nemame, ale predpokladam, ze to bude to samy v bledemodrym.
-1!![]()
letfenixa Ještě tam budem ![]()
Samantha haha film jsem nevidela, ale ted jsem si vzpomnela jak k dcerinym pratelum pred covidem prijela na navstevu maminka jednoho z nich.. prisel lockdown a ona se zdrzela pul roku
To se stalo kamarádce. Před covidem odjela navštívit dceru a vnučky, pak řišel lockdown. Akorát ona toho půl roku strávila ve vile s bazénem ve španelské Seville. ![]()
Bledule A v práci byla na překážkách?:-D:-D Vtip, ale bylo by to dobrý!:-D
Karja Nevím, jak to tenkrát měla v práci. Ona dělala sestru u zubaře.
Bledule Haha, taky znám pár lidí, co uvízli, ale nikdo takhle krásně! ![]()
Bledule to je hezké ![]()
Bledule no tak to muselo byt paradni:-)) pani v Londyne v minibyte na pohovce v obyvaku![]()
Evaeva Taky bych chtěla takhle uvíznout. ![]()
Ale kdyby se mi to nějakou náhodou podařilo, tak by to určitě bylo i s tchýní.
Zu to jsem si myslela, že trvale.
Nakonec zatím neni tak zle, kosa byla teda pořádná, ráno -1 a přes den dost foukalo, ale jinak super. Je tu krásně.
Mulen už máš úlovky? Těším se do fotícího vlákna! U rybníků u Lomnice n. Luž. jsme teď několikrát viděli orly mořské, to je taky zážitek![]()
Jinak já tenhle týden pokaždé, když vylezu ven se psem, tak zmoknu, ty boty mi snad už nikdy nevyschnou![]()
Bledule mně vrtá hlavou, jak mohl někdo uvíznout na půl roku někde na pevninský Evropě.
Ale zas ve vile s bazénem se uvízne raz, dva ![]()
Tabea když se chce, všechno jde a nic nejede![]()
Ani to není stížnost, ale parkují dost vysoko. Muž příčetně zabalil ty řetězy.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.