viktorka_od splavu Z toho jsem poučena, jak jsem minulý rok měla ty dvě ,, jen virózy,, každou na měsíc a nakonec s antibiotikama. Právě jsem z toho predposrana a nic už nepřecházím...
Stěžovací vlákno
Já dneska uděla slušnou botu a teď přemýšlím, co s tím. Hrozně mě nasral jeden člověk, který dělá průser na průser, dneska další, tak jsem mu to šla říct, ale nebyl tam. Ale okolí vidělo, že jsem naštvaná, vyptávalo se proč, a já jim to řekla. Jedna dáma se mě zeptala, jestli to může tomu průseráři říct, aby se na to připravil a já jí v podstatě řekla, ať si dělá, co chce. No a po pár hodinách jsem zjistila, že ten člověk tentokrát zas tak velký průser neudělal...Se všemi zúčastněnými se uvidím za týden. V podstatě jsem toho člověka "obvinila" neprávem. A teď, co s tím. Jestli mu to ta paní řekla, nevím.
999 Vysvětlila bych mu to po pravdě s omluvou za týden, pokud se tedy on neozve dřív. Tohle se prostě stává a vyříkat si to, je nejlepší řešení.
Kan Já to asi budu muset říct i před nastoupenou jednotkou, protože jsem to řekla před několika lidma. Proto je vlastně jedno, jestli mu to řekla nebo ne, protože to očernění z mé strany bylo veřejné.
999 tyo, jestli je to mozny tak bych s nim promluvila co nejdriv a rekla mu to jak to bylo. vcetne toho ze uz toho tolik posr.., ze jsem si myslela ze tohle taky, ale hura, krivdila jsem ti;-))
viktorka_od splavu Já to budu muset napsat všem zúčastněným asi.
viktorka_od splavu Já to budu muset napsat všem zúčastněným asi.
999 nejde je nejak sezvat a sejit se co nejdriv?
Kokoska Nejde :-(. Možná založím skupinu na WhatsAppu :-).
999 Neprodleně bych zpravila jen dotyčného, ať se to dozví od tebe, včetně ujištění, že při nejbližší řádné příležitosti uvedeš vše na pravou míru i ostatním. Svolávat extra porady (byť online) se mi zdá jako další posilování pozornosti upnuté k věci.
Jitka77 Asi je to nejlepší řešení, máš pravdu.
continuity Oni mu to možná už řekli :-(. Na druhou stranu, je to ten typ, který to hodí za hlavu, větší problém s tím mám já.
999 no já bych taky řekla, že tě štve už déle,tak to teď vyhrezlo a jako na potvoru zrovna ve chvíli, když nic moc neprovedl.
continuity To jsi napsala úplně přesně.
berush Mně pomohlo si postěžovat, když jsem hledala krátkodobý pronájem se 2 velkými psy, a to jsem si povzdechla jen do psího vlákna, tak přeju, až kouzlo zafunguje i u vás <3.
achach, kdyby tak pomohlo si postezovat, neco jsem pos.. a hodne a jsem z toho uplne vedle, tak kdyby se to mohlo nejak hezky vyresit![]()
viktorka_od splavu tak ať se to vyřeší co nejlépe pro všechny ![]()
Kdyz mi bylo asi dvanact a byla jsem u ni s mamou, tak zase narikala, jak je vsem na obtiz, ze skoci z okna a my budeme mit klid. A ja s pubertalni drzosti prohlasila, ze to bych rada videla, jak s temi berlemi vyleze na okno, aby skocila... strasnej prusvih z toho tenkrat byl.
Dočítám pozdě... ale ty snad píšeš o mojí matce. Já se zas zeptala, jestli jí mám to okno teda jít otevřít... Rázem bylo po fňukání - matka se příšerně rozkatila, jak jsem blbá ![]()
Já bych na podobný citový vydírání nemohla ani pomyslet, i kdybych stokrát chtěla: mladej pán by se mi strašlivě vysmál a byl by schopnej mi každej den volat, jestli se už může těšit, že jsem teda skočila... holt rodina cituplnejch sluníček, to jsme my ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.