monis myslíš Jendu? To je ale fajn aplikace
Stěžovací vlákno
continuity no já dost často zapomenu peněženku, mobil mám téměř vždycky nabitý. (Nejjistější je teda mít sebou dítě, pak nekontrolují
)
Evaeva hele ja proti te apce nic nemam, ale uplne me vysira, kdyz statni urad buzeruje obcany a vynucuje si pouzivani apky a chytreho telefonu, kdyz tam jdes 1x za 11 let. Ma ti to slusne nabidnout, dat letacek.
monis o tom žádná.
luciole tak jestli to jde online, tak mně na bojišti nikdo neuvidí ![]()
To platí pouze pro elektronické jízdné, ty pokuty on-line. My s papírovým kupónem tam musíme. (Ale ještě jsem nezapomněla.) ![]()
luciole papírový kupón jsem měla naposledy asi na střední, možná na VŠ?![]()
Jasně, ale "lítačka" mi prostě nesmí domu, resp. do peněženky, do mobilu, fuj. ![]()
luciole u nás doma to byla vždycky lítačka (nebo tramvajenka). A kvůli pohodlí přežiju lecos. Představa, že mám chodit k okýnku ![]()
![]()
Tak u nás to byla vždy tramvajenka, legitka, příp. síťovka, lítačka tedy nikdy.
Jako že si koupím jednou za rok u okýnka někde v metru kupón? Pokutu jsem ještě nikdy za těch cca 40 let neplatila a kolem Pavláku stejně jezdím/chodím téměř denně... Takže pro mě to pohodlné je. ![]()
luciole síťovku neznám.
Mně to koupí muž, poté co mu přijde upomínka ![]()
luciole Síťovka tu kdysi hrozně frčela, taková od designérky nějaký. ![]()
luciole přesně, vždycky tramvajenka, legitka...
no už mám ten plast na cestě, za 50,-Kč, dodají do měsíce... vlastně ne! musim se podívat do zákaznického portálu... aha, tak "Vytvořeno 5. 9. 2025. Čeká na schválení."... ani si tu hnusotu nesmim bez schválení koupit!!! zatim budu hlídat dostatečnou baterii v mobilu, kam jsem si kupón umístila...
a to jsem netušila, že pořád fungujou papírový kupóny! no už se stalo, pohodlnost zvítězila, nikam jsem nemusela... ale neni mi z toho dobře, neni... ![]()
Tak haranti to zkoušej, to se tak nějak očekává (a někde i omlouvá), ale aby se tak chovali rodiče k dospělejm dětem, to už neni normální. Co se mě týče, válet se po zemi vzteky může kdokoliv, to mě fakt nedojme... jo, stalo se samozřejmě i mně, vyřešila jsem to odnosem vřískajícího smrada z obchodu, neřekla jsem jediný slovo, ani se na něj nepodívala, o rozčilování nemluvě... vono ho to přešlo hned jak jsem ho opět uložila venku na trávník. Úplně nejlepší je si toho nevšímat, pokud to jde. U mladejch i starejch ![]()
Tak táta je naštvanej na mámu, jí nic neřekne ale slízneš to ty... řešit manželský problémy rodičů se asi nikomu nechce, že jo. No, aspoň jste si promluvili.
Jo, pořád fungujou, dají se koupit na počkání v Infocentrech DPP , akorát musíš mít s sebou průkazkovou fotku. Oni ty papírové kupóny v roce 2010 zrušili a potom v roce 2015 znovu zavedli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.