barbucha Všiváček není pro pamětníky, mám doma dva!
Umělá hmota, na svetr by asi nefungovaly. Používám ten odžmolkovač na baterky, ale už jsem do něčeho dírku vyrobila, když sundáš ten nástavec a přitlačíš, je čeho se bát.
Stěžovací vlákno
No právě. Já to svěřila milostpánovi, tomu to celkem šlo, ale já to nedám.
My měli ten všiváček pěknej kostěněj
k čemu to vlastně matka používala netuším, vši měli až moji haranti ![]()
barbucha Tak máš odžmolkovač s panem odžmolkovávačem, to je ideální!![]()
No von je pečlivější. Ale řekla bych že se to stejně nedá používat věčně, ta vlna tam nedoroste přece.
barbucha ne,nemá to zuby,spíš takové drápky. Stojí to pár kaček a fakt to funguje.
A kde to mají? Lze to v kamenným obchodě?
barbucha máš to na tom obrázku napsaný - Stoklasa ![]()
barbuchanašlo mi to na mega knihách.
Zkusila bych galanterky, já to pořídila, když jsem kupovala kašmír v eshopu.
Díky, snad něco najdu.
Byli jsme teď odpoledne na basketu a já si na žal z výsledků voleb dala hranolky. Kornout jsem sbalila do kapsy a při odchodu vyhodila do koše. A s ním i kreditku a řidičák
Že jsem si mohla vzít ten pytel a doma to prohledat, mi došlo až na půl cesty domů. Kartu mám bloklou a čeká mě obíhaní kvůli novému řidičáku.
brrr řidičák snad už jde vyřídit on line.
continuity Doufám. Musím si to nastudovat.
brrr žádost přes portal dopravy, zadala jsem o ten expresní a za čtyři dny ho měla. Jen poplatek za myslím 540 Kč. A žádost jsem měla podanou během 5 minut. Jen to chce nějakou aktuálnější fotku v portále. Ja v červnu řešila novou občanku tak v zari řidičák nebyl problém.
rysamona Jo, už mám zažádáno. Kdyby se nezaseklo načítání stránky, tak to byla rychlovka na pár kliků.
rysamona blby dotaz- ta fotka musi byt profi, jak ji na portal dostanu? Minule si me vyfotili primo pri vyrizovani zadosti.
Kokoska Jestli tě fotili, tak je tam ta fotka uložená a použiješ ji.
rysamona Já to řešila minulý týden, zaškrtla jsem standardní dodání a za 3 dny byl v Alza boxu.
999 Mi to třeba ani Alzabox nenabízelo, jen Balíkovnu za stovku. Hlavně, já ten řidičák potřebuju denně a bez se mi moc jezdit nechce. Uvidíme, za jak dlouho bude s tím express příplatkem.
Kokoska Jo, fotka tam byla už z doby, co mě před čtyřma rokama fotili na občanku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.