Dnes na X bylo, že hlášení mají přestávku a já si říkala dovolená. Je mi to moc líto. Obdivovala jsem ji.
Stěžovací vlákno
Jos 64 let, ještě mladá ![]()
To je mi moc líto![]()
Veliká ztráta, moc jsem si vždy paní Drábové vážila, taková skvělá žena
Skvělá žena, její hlas bude chybět
Ještě minulý týden byla ve Výborné show...
Byla opravdu skvělý člověk!
To byla tak skvělá ženská!!!
Je mi to strašně moc líto.

![]()
barbuchaNaprostý souhlas.
JosTaky me to dnes sokovalo, i ten vek, myslela jsem, ze je mladsi. Perfektni clovek, ktery bude moc chybet. ![]()
Ach jo. Malá, ale velká žena. Nemohu napsat víc, v jejím podání a vysvětlení bylo úložiště jaderného odpadu z Dukovan na Vysočině neškodný bioodpad.
Známý z energetiky říkal, že prý byla nemocná už déle. ![]()
Jos
šok. Nevěděla jsem, že byla nemocná. Byla úžasná. Vtipná a líbilo se mi, jak dokázla složitosti podat tak, že i laik se dostal do obrazu.
Jos Smutné ráno...
Netušila jsem, že byla vážně nemocná.
Já blb jsem v nějaké diskuzi na fb pod hnusokomentáře k té Drábové, které ji přály smrt, a prej dobře jí tak, kdy přála smrt putinovi napsala, ať se stydí ( kreténi, ale to píšu až sem), a to jsem dostala čočku. Denně hledím, že dno nemá dno.
Samanthamě to často nedá nic neříct, jsou to nechutnosti, co ti lidé píšou.
Už nemůžu. Moje máma včera nastoupila léčbu leukémie. Na tři měsíce. Otec bude sám doma 3 měsíce. Velký dům, dvě zahrady. Babičku jsme narychlo umístili na odlehčovací pobyt do DD. Bohužel jsou pobyty jen na velmi omezenou dobu, takže ji budeme muset za ty tři měsíce třeba 3x-4x přestěhovat mezi jednotlivými zařízeními- když budem mít kliku a budou mít místo. Je jí 87 let, snáší to extrémně špatně. Mámina leukémie je pochopitelně (já nemám v životě moc kliku) jedna z těch špatných, navíc byla klasifikovaná jako therapy-related, teda že vznikla jako následek ozařování pro karcinom prsu před 11ti lety, o hrůzo- člověk se šťastně vyléčí a po letech mu řeknou, že to byl důvod, proč je aktuálně nemocný mnohem hůř. V práci mám zas po nějaký době slušnou nakládačku různých komplikaci, doma mi maroděj obě děti. Jestli nahoře někdo nakládá podle toho, co kdo vydrží, tak pode mnou už teda praská větev. Prohlížím si fotky z posledního pěknýho zářijovýho víkendu s výletem, kdy jsem si myslela, že je svět ještě v pořádku, akorát že už vlastně nebyl.
marieu Snad časem zase bude líp ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.