barbuchastrašný, palec dolů pro něj.
Stěžovací vlákno
Kašmírové svetry od M&S letos koušou! Zkoušela jsem v prodejně 2 a strašný! Co to provedli? Co budu nosit? To byla moje jistota v zimě :-( Loni a možná ani předloni jsem si ho nekupovala, možná už je to déle, ale zjistila jsem to teď, tak ani nemám odvahu třeba na zalandu lovit starší kolekci.
notna , repeat cashmere , COS - kašmíráky.
A jinak mám od MS už asi 3 roky a ty svetry byly v pohodě. Letos jsem nekupovala, tak nemám tušení.
notna zkus na Zalando Lounge die ocleppo, bývají tam celkem pravidelně. Akorat mají část těch svetru opravdu svetru a ne triček.
M&S má ten kašmír dost hrozny. To už mi přijde lepší kvalitní merino než tohle a cena bude stejná.
Judith11 COS jsou taky fajn. Od COSu mě nekoušou i některé vlněné svetry nebo s alpakou. Ale ten MS byl levnější.
continuity Díky za tip, podívám se. Dřív jsem byla s MS spokojená. Merino mě taky dost často kouše. Je to otrava to zkoušet. To MS byla jistota.
notna jeste koukni na UNIQLO
clothilde Díky!
notna krome zminenych jsem byla spokojena i s Mangem a Zarou. Pokud mas mensi velikost, detska Zara miva pekny:D
711990 Mango a Zara bycho mohla hned nechat v prodejně, pokud by mě kousali. To je pro mě super výhoda, nesnáším odesílat ty balíky zpět. Díky.
Často právě koušou věci z levnějších kratších vlaken a ani tolik nevydrží. Ta cena se někde projeví.
continuity To je určitě pravda. Ty MS nebyly věčné. Z COS drží líp mi přijde. Ale zase ty tak často neperu, má silnější, nenosím je úplně na tělo.
notna uniqlo chvalim aj ja...
Ještě jsem nezažila, že by kašmír kousal. Svého času jsem ho nakoupila u cosáků/arketu pár kusů a jako jo, je to měkký a teplý - ale všechny mi strašně rychle zežmolkovatěly, to mě moh čert vzít. Nošený zásadně pod kabátem... ale asi kvůli tomu jak tahám jen crossbody tašky
Nejradši mám merino, to se mi osvědčilo nejvíc.
barbucha ty žmolky z něj jdou dobře dolů tím hřebínkem nebo kamanem na kašmír. To zrovna není velká vada.
Mám jen ten odžmolkovač na baterky a bojím se ho ![]()
barbucha pemzou, jemně
Pemzou
Já bych to určitě roztrhla.
Hehe, to vypadá jako všiváček, jestli si někdo pamatujete co to bylo ![]()
Ale tohle bych snad zvádnout mohla, dík!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.