Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:15

continuity To bylo na pohotovosti, tam se muzu kdykoliv vratit.

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:17

MP Marge to je dobře, že se ty ruce lepší. To může být i takové trauma, kdy tělo vyvine v jeden okamžik enormní sílu a ty svaly prostě regenerují. 

Nicméně, nic to nemění na mých předešlých postech. 

Dávej na sebe pozor

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:21

MP Marge no uvidíš, ale kdyby se to nelepsilo, nedejboze zhoršovalo (jakékoliv asymetre, padnuty koutek, víčko, asymetricke zorničky, ztráta rovnováhy, netrefis prstem nos, výtok z ucha, nosu) tak to jeď okamžitě. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:27

Kolegyňa, po ktorej preberam funkciu, oficiálne končí zajtra. V práci bola naposledy v stredu, čerpá si všelijaké voľno. Dnes sa zjavila po niečo v škole, tak som sa jej spýtala, či by mi nepomohla nahrať nový rozvrh na EduPage (ja tie rozvrhy tvorím v jednom programe, s EduPage som takto ešte nepracovala). Tak mi povedala, že nepomohla. Ako, aj som to od nej čakala. Problém je, že ak to nahram zle, prepisu sa údaje aj za september, z čoho mám obavy. Zajtra učím do pol 1, od 13 do 18 mám online školenie. V stredu 1. začíname s novým rozvrhom (naň je naviazaná triedna kniha). 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:30

letfenixa Edu page je běžný nástroj. to by mělo jít vygooglit. 

Nemám úplně špatnou zkušenosti ani s tím, že zadam dotaz ChatGPT, ale tady bych se postup pokusila ověřit. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:31

continuity vygooglene to mám. 

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 17:34

letfenixa a nejakou zalohu nejde předtím udělat?

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 18:10

continuity toto neviem, už som nad tým premýšľala. 

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 18:23

MP Marge 

... , myslím na Tebe, ať jsi co nejdřív v pořádku... 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 19:09
Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 19:11

letfenixa jinak jsem koukala na ten návod, prostě to ulož pod tím novým jménem. Nevidím tam žádný zádrhel s touto možností se počítá. To pude. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. zaří 2025 21:24

Pinot Noir tlapkam a drzim palce, at to prejde (ja jsem s sebou praskla na jare na dlazkach, a to misto na noze je necitlivy, resp. divne citlivy furt. Podle myho jsem si tam "prervala" nejaky nervy. A podle zkusenosti s neuropatickou druhou nohou uz nefoufam, ze se to zlepsi. Tak tobe snad jo!)

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 01:56
Reakce na continuity:

MP Marge no uvidíš, ale kdyby se to nelepsilo, nedejboze zhoršovalo (jakékoliv asymetre, padnuty koutek, víčko, asymetricke zorničky, ztráta rovnováhy, netrefis prstem nos, výtok z ucha, nosu) tak to jeď okamžitě. 

​Jasne! Ale teda porad si ted kvuli tobe saham na nos

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 02:03

Damy, mam to za sebou, zaplatpanbu! Byla jsem tam od deviti a nakonec me zavolali az ve tri ctvrte na ctyri

Nastesti jsme meli hodinu na obed.

Ale soudce rozhodl, ze nema dost casu na to, aby se rozhodl, takze vyneseni rozsudku opravdu odlozil, coz jsem vubec netusila, ze je mozne. Za normalnich okolnosti "sentencing" vzdycky znamena rozsudek. 

Chudak kluk, bude muset dva tydny cekat...

No ale navzdory otresu mozku mi obhajce na konci rekl, ze jsem byla jeho nejlepsi svedek a pry jedina, kterou (velmi agresivni) prokurator nerozhodil, takze hura!  

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 03:50

MP Marge si skvelá nech si skoro fit!

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 07:25

MP Marge super. Hlavne at ti je líp.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 10:44

MP Marge Uf to je teda období. At je ti líp, možná ti bylo blbě od stresu, ono je toho na jeden den fakt moc;). Dlouhodobé starosti nakumolované, plus ta nehoda, nic moc vyhlídky, že ten stres skončí, hele z toho by se udělalo šoufl každému, 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 10:45

Já mám jednu odlehčenou...Taky je vám taková zima? Mně všude, doma, venku, v posteli.....chci do Karibiku, do Karibiku. Tento přechod z letního počasí na podzimní, je pro mě jak skok do ledové vody.

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 30. zaří 2025 11:05

Karja je, furt. V práci už aspoň začali topit, ale jak jezdím na kole, ráno 4 stupně, nemám pořádnou bundu, ještě jsem nevyndala rukavice, prostě furt něco .... 

Nechcete mi někdo najít podzimní bundu? Dodám parametry