Janulik03 obe boli 'vyžrate' od prostriedkov z DM. Teraz používam len Finish, tak dúfam, že to bude mať efekt.
Stěžovací vlákno
letfenixa teda neviem, pouzivam prostriedky z DM stále, nič mi nevyzrali. Aj táto porucha bola uletena vrtula, ktorá strieka vodu. Používam tu ich značku, vždy pekné umyté, tak to si ma prekvapila
Janulik03 ja akorat slyšela, ze se ta sůl musí dosypavat těsně před mytím, aby ty rozsypany kousky okolo otvoru neležely dlouho na dně ty vany
Taky používám ty kapsle z DM a cajk. Potrefenáhusa Sůl extra ani nedávám.
Potrefenáhusa ja syprm soľ keď si zmyslím, a rozsypane utieram ![]()
barbucha my máme vodu zo studne, tá je hodne tvrdá, aj keď už roky stále len kecame, že dáme filter na vstup vody. Skutek utek ![]()
Janulik03 opravár mi to aj ukázal. Vodu máme úplne tvrdú.
letfenixa ja ti verím, len teda som ešte nepočula o tom
Janulik03 tak u nas byl opravar a vyzkratovana ridici jednotka![]()
viktorka_od splavu no fuj
Janulik03 a jeste pry nejpozdej do dvou let pretesnit![]()
jako stara miele kterou jsem podedila uz mirne orezlou fungovala bez problemu min 25 let a vsadila bych se ze v tehdejsim byte jede jeste tedka
viktorka_od splavu koľko ju máš? 4 roky? To teda naštve
viktorka_od splavu ja teraz musím chlapa šetriť. Objednali si ho zas na operáciu, po tom, ako mu vystužili brušnú aortu, teraz zistili že je tam presak, tak to musia opraviť. Ukecal ich, že po dovolenke, čo má trochu zaskočilo, že mu to povolili. Tak presúvam vecí hodne na syna, čo on nenamieta, robí to rád, ale muž to nesie ťažšie, že nemôže
Janulik03 jj 4
ale co po mycce, hlavne at je muz v poradku![]()
Janulik03 At je muž brzy fit ![]()
Janulik03 drzim palce, muzovi i tobe. Usmernovat chlapa je o nervy. Ale hlavne at je v poradku.
V poslední době mám nějakej vrklavej kotník , stačí když trochu špatně šlápnu na nerovný povrch. Pak ještě nějakou dobu při každým kroku projede kotníkem ostrá bolest . To už bude na furt? Sakra.
Tak Betty zkus ty svaly trochu zaktivizovat. Je na to spousta cvičení někde na YouTube. Nejjednodušší je stát rovné a zvedat se na špičky, různé úhly a případně se na špičky postavit na nějakou podložku (stačí kniha) paty z ní ven a trochu jít dolů níž než špička.
continuity Budu muset s něčím začít . Jsem ráda za rady , děkuju.
Tak Betty při čištění zubů se to dobře aktivizuje. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY