Mutziputzi jak nesmí a zakazuje? psala jsem osobní rozhodnutí. jestli tobě se líbí když ti partner kritizuje matku, tvá věc.
Stěžovací vlákno
Kokoska To je zbytečný vysvětlovat. Madam má jasno a navíc jí žerou ty velký prachy.
![]()
Nežerou, já mám fakt větší - ale teda taky podstatně více makám a ne že ve 14 hod je už vidím jít domů. O odpovědnosti ani nemluvím, protože co za bludy mnohdy vykládaly...já udělat menší chybu tak se na penále atd nedoplatím
viktorka_od splavu když oprávněně?
MarcelaN platy bych jim určitě zvýšila, ale nutila bych je přísahat, že prázdniny, počet hodin v práci a placená domácí příprava jsou obrovskými benefity branže, učitelky mívaj ve zvyku vřeštět, že to jsou jenom tvrdě vydřený kompenzace za absolvovanej školní rok
asi tak...100% souhlas
Mutziputzi Však jo. Právě pro tyhle, jak říkáš, benefity, ještě spoustu lidí ze školství neuteklo. To je to poslední, co je zatím drželo. Takže přísahám ![]()
Zrovna včera/předevčírem jsem poslouchala v TV jak je ve školách kritická situace, protože nemá kdo učit. A tak volají do škol zase zpátky důchodce.
On si kdejaký jouda myslí, že práce učitele je sranda, ale zkusit by to nešel. A kdyby šel, nevydrží týden.
Já bych pro své děti chtěla co nejlepšího učitel, který je v pohodě, neunaven, dobře motivován a kterého práce baví.
A ne mu závidět peníze, dovolenou apod.
Mutziputzi v jakým smyslu oprávněně? nerozumím otázce...
viktorka_od splavu no pokud by se můj partner cítil tchýní/mou matkou nějak zneužíván, něco by se mu nelíbilo, musí držet hubu a šoupat nohama páč je to moje matka a tam smim držkoat jenom já?
Kokoska jo to je možné, já jsem ráda že dcera tam skončila 9.třídu (ty pančelky tam byly fakt děs běs ve více směrech) a profesoři na nové škole v červnu na informativní schůzce vypadali normálně.
a proč jsi ji tam teda nechala? Když mi nevyhovuje škola, tak dítě dám do jiné. Aspoň já to teda tak udělala, řešit to shazováním celém celé profese (pančelky) kdesi na fóru mi přijde mimo mísu.
@RasaNori soucitim!! Naštěstí se mi to neděje v rodině, ale schopnost některých lidí využívat taxikareni jako samozřejmost je neskutečná Nejvíc u těch, kteří to nikdy neoplati, a ještě prohlašují, že "oni auto nepotřebuji". Samozřejmě v případě odmítnutí jsou řádně dotceni, přece čas, nedejbože i nějaké to riziko na cestě, únava řidiče, to se vůbec nepočítá. A ještě často to jsou lidi kteří by si zvládli poradit jinak, ne stáří prarodiče v noci v mrazu, nebo mladá holka v noci přes celou Prahu. Ti bejvaj vděční a ještě se pokouší odmítnout :)
I když neznám detaily v rodině, myslím, ze tady je cas na nějaké nastavení hranice a domluvu s manželem. Přece se nekde v širší rodině najde i někdo jiný kdo může "obětovat" par skleniček a ne tahat matku mimina, které cas je opravdu kritická komodita. Ale úplně si dovedu představit tu scénu ze taxíkem ne, ze "se musí ušetřit". Brr ale tady se nedá nic dělat jste uz matka "vlastního rodu" uz musíme hlidat vlastní priority a nekdy holt "vést rodiče k rozumu".
Dadoo Všichni pedagogové, co znám, mají poslední prázdninový týden normálně pracovní. Nicméně bych se za nikým do školy bez předchozí domluvy nedobývala. A nevysiluj se, beztak určitě učíš nějaké bludy.
Mutziputzi no v prvé řadě si toho snad všimnu a udělám pořádek, jak by se tak nenápadně stalo že mi matka bude zneužívat manžela?
(a ne, nepočítám případy kdy si dcera a maminka notujou a chudák podpantoflák si netroufne nic říct, mám na mysli normální vztahy)
MarcelaN Penále.. ty vidíš pořád jen ty prachy. Víš jaké škody dokáže otrávený, nasraný a nespokojený učitel napáchat na dětské duši? Vzpomeň na Hajskou... Ale holt tohle přes prachy spočítat nelze.
A v kolik chodí domů.. fakt není tvoje věc kde vykonávají svou práci, pokud nemají žáky ve škole. A nevíš, kolik práce vykonávají z domova. Navíc to tak nefunguje v každé škole. Rozhoduje ředitel. Až budeš mít haranty ve škole do deseti večer, budou tam učitelé taky. Zkus to doma nadhodit ![]()
Zase nemáme HO ani SD
SunEclipse Sweet Potato Máte pravdu, nebu to krmit. Pracuji na přípravách bludů ![]()
Josefa jojo, to je přesný. obojí:-)
viktorka_od splavu jojo opět:
Jardo poď domu?
Proč? Mám hlad?
NE. Je ti zima!
Tvoje matka bude chtít zeťáčkem pravidelně někam nesmyslně odvážet ,třeba, zeťáček je nejdřív trubec, tváří se že mu to neva, ale přestane ho to bavit. Né, ale pak s tim nesmí za tchýní, ale za tebou a ty jdeš vyjednávat...tak jo no![]()
Mutziputzi haha, vtipný. naštěstí nežiju ve tvé realitě![]()
viktorka_od splavu no to bys z toho byla hin, my hovoříme s kým chceme a o čem chceme, to bys nevěřila hele![]()
Bledule tak to je strasny!a ten argument,ze to mas tezke Ti rika muz??
Naštěstí ne, tenhle argument používají maminky mých kolegyň. Nejde jim vysvětlit, že něco prostě nejde udělat přesně podle jejich představ.
Mutziputzi nevím z čeho bych byla hin, kdyby chtěla moje maminka někam odvézt a tatínek nemohl, tak řekne mně nebo bráchovi. a když nebudem moct my tak řeknu manželovi, jestli by ji odvezl on. nevidím v tom problém. samozřejmě by mohla říct jemu přímo, ale tak nějak nevidím důvod, já bych se taky jako první s nějakou žádostí neobracela na tchyni. a pokud ano, tak bych fakt nechtěla, aby za mnou přišel s tim, že zas ta moje matka ho otravuje.. předpokládám že by to normálně oznámil. volala matka a chtěla zavézt tam a tam, tak ji tam dnes vezu. dál už je to otázka normální lidské komunikace... např. bych se nabídla že to udělám já a při té příležitosti zjistila, pročpak že se neobrátila nejprve na mě:D třeba kvůli pohodnějšímu vozidlu:-P
Naštěstí ne, tenhle argument používají maminky mých kolegyň. Nejde jim vysvětlit, že něco prostě nejde udělat přesně podle jejich představ.
Jsem netušila, že je Mutziputzi tvoje kolegyně ![]()
Dadoo Jejich maminka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje