continuity To tě chápu.
Stěžovací vlákno
Renusatko dekuji, ona ma ted terminy vysetreni v revmatologickem ustavu v Praze, tak uvidime.
continuity diky, takze ted mate prazdnou garsonku a tchyni jinde ?
Cos už 9 dní blokuje peníze a já pořád nevím, jestli tu objednávku mám nebo ne! ![]()
Kokoska ať se tam mamince líbí
Kokoska To zní dobře, myslím na tebe a přeji, ať je mamince dobře!
Antje tchýně je normálne doma.
continuity jj, tak at mate co nejmin starosti!
Po dvou letech jsem si v blizkem velkem zahradnictvi koupila kytku. Pred dvema lety to byly bylinky z jejich skleniku, ktere jsem chtela na balkon a u kterych jsem pak doma zjistila, ze jsou totalne prolezle msicemi. Ted to byla pokojovka, kroton. Od zacatku jsem se divila, proc mu hned od prvniho dne padaji listy, prikladala jsem to zmene prostredi. A dneska pri zalevani a dukladne prohlidce jsem nasla svilusky
snad se mi to nestacilo doma rozlezt. Pritom treba z hornbachu jsem nikdy nic napadeneho domu neprinesla a to tam nakupuju vyrazne casteji a od specializovaneho zahradnictvi bych cekala, ze si to dokazi nejak pohlidat.
No nic, kytka je v karantene na balkone a ja ted premyslim, jestli ostatnim pokojovkam dat nejaky snad preventivni postrik.
Zuzuli jestli to bych chládek, tak tam jsem si koupila monsteru s trasnenkama... jako zbavila jsem se jich, ale pro kytky už chodím jinam.
tenzie jo, chladek. Nechtela jsem uplne jmenovat. Pro bylinky a spol uz taky radeji chodim jinam, ten kroton ted byl vyjimka a zase se to nevyplatilo.
Zuzuli chládek hrozně zpumprlikovatel, dělají hogo gogo a ono zatím spíš nic než moc. Chodím tam v zimě na chvojí a eukalyptus a na jaře kvůli rychleným cibulim. Pokojovky žádné zvláštní nemají a často jsou ty kytky v bídném stavu.
Jo a ještě roastbeef mají docela dobrej. ![]()
Zuzuli tyjo, bylinky od nich jsme loni taky měli plný mšic. Tak to asi nebude náhoda.
continuity a svíčkovou teda uměj taky skvělou. A tomatovou polívku. I bun bo nam bo taky moc dobrý. Hmmm, možná by se měli přeorientovat jen na to jídlo ![]()
continuity presne to si rikam taky, na to, na jak posh zahradnictvi si hraji, je to fakt bida. Pred dvema lety jsem jim tam hned druhy den po nakupu sla ty bylinky plne msic vratit, ze tohle fakt nechci, a prodavacka na me byla tak protivna, ze jsem tam pres rok vubec nesla. Ja tam chodim vetsinou pro koreni, s malou se podivame na kozy, obcas si tam dam jidlo (svickovou maj skvelou), maximalne koupim hnojivo na pokojovky, ale kytky tam radeji od tech msic nekupuju. Ted jsem udelala vyjimku a asi uz dalsi nebude.
Zuzuli mě minule okrikovala baba u tulipánů, že si nemám kytky vybírat sama, ale podají mi cokoliv budu chtít.... A odešla pryč.
Po minutě mě přestalo bavit čekat a odešla jsem také.
Tak ty potvory prelezly na monsteru, co byla na stejne polici ![]()
Nejaky tip, jak se jich zbavit? Diky
Úroveň služeb v čr mě nikdy nepřestane udivovat. Byla jsem dnes ve městě a potřebovala do jednoho obchodu. Obědová přestávka 12-13, 13:05 vcházím do obchodu, dveře odemčené a hned za dveřmi na mě vyštěkla prodavačka, že "to už je jako jedna!?" No, suše jsem odvětila, že ano a pokračovala dál. Nevím jestli má ještě zimní čas nebo je teď součástí etikety nevcházet minimálně 15 minut po otevíračce?
Kde se řešily ty odjezdy od poškozených aut? Dnes nám před domem nějaká paní urazila zrcátko. Vystoupila z auta, aby obhlídla škodu, u toho ji uviděl soused a zavolal na ni, že je to naše auto a že jsme doma. Ale ženská se jen otočila, skočila do auta a odjela. Naštěstí si zapamatoval SPZku. Manžel je naštvaný, jde mu o princip, takže hodlá paní za každou cenu sehnat.
Co to s těmi lidmi je ? To je nepěkné čtení.
bram Zavolej policii, oni ji podle SPZ zjistí, sepíší to s tebou.
monis ty sis dovolila vlézt do obchodu, když bylo otevřeno? To je na pováženou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články