Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:09

Stezuju si, že u nás na Sahaře zase ani kapka vody, ani hlášené bouřky, které měly přijít včera. Nyní je 27°C na teploměru ve stínu a pohled na radar taky nevypadá optimisticky. Já chci pořádné ochlazení, ne z 33 na 30 .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:14
Reakce na :

jo,tam je dnes 42st.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:14
Reakce na :

Závidím 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:15
Reakce na Zarinya:

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:15
Reakce na Krehutka:

no,u nas dnes leje,16st.pocitove 14.

Jako proti desti nic nemam,je to potreba,ale ochlazeni a az takove mi tedy fakt leze na nervy.

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:19

"fíha, to čo máš? To ja by som jesť nemohol! To ti chutí? Ale ti šmakuje, pozerám"

Tak toto som si teraz vypočula od kolegu. Nemám čas ani sa najesť, tak jem za pochodu . Kolega mi tu stojí pri stole, čaká až podpíšem papiere a komentuje moje jedlo. Zvyšok som bachla do koša. Strašne som naštvaná, že som mu ani neodpovedala. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:31
Reakce na Janulik03:

Já jsem měla tu kolegyni, co furt komentovala jogurty k snídani. Myslím, že o tom psala i Potrefenáhusa.

Ježiš, ty jíš jogurt k snídani? No já si dát ráno jogurt, tak to bych hned musela...

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:34
Reakce na Zarinya:

jo,tam je dnes 42st.

Zítra už taky budu v řecku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:37
Reakce na Fakirka:

zavidim,ja tam mela byt odedneska.No,trochu to nevyslo,ale nic neni jeste ztraceno,doufam.Uz jen z duvodu,ze mame zaplacene letenky zpet z Recka .

I kdyz tahle teplota je z pevniny na ostrovech to tak zhave nevbude.uzijte si to!

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:41
Reakce na žluťásek:

jo, to mi dělala, to bylo strašný. Ale ona ještě ke všemu, že byla strašně hloupá, strašně ošklivá a strašně tlustá, byla ještě strašně hlučná - všechno si pro sebe neustále komentovala polohlasem stylem "teď si vezmu hrnek a naleju si do něj kafe..." áááááááá to se fakt nedalo přežít

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:42
Reakce na :

No a vieš, že mi fakt prestalo chutiť? 

žluťásek no takú mám tiež, ona je fakt zlatá a milá, ale tie jej hlášky o úplne súkromných telesných pochodoch ma privádzaju do rozpakov. A že ich teda vie popísať......

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:43
Reakce na Potrefenáhusa:

Bože, pristihla som sa nedávno, že si komentujem polohlasom, čo ešte mám urobiť. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:50
Reakce na continuity:

tyjo, já nevim, jako jo, instalatéři maj práce tolik, že si fakt můžou vybírat, ale co to jako je, když vám ráno zavolá, že nepřijede, protože prší? To jako můžu taky do práce zavolat, že nepřijedu, protože prší/sněží/je moc horko/moc zima atd.?

Já mám kolikrát pocit, že si tý práce naberou hodně a pak nestíhaj, tak si vymejšlej různý praštěný výmluvy na ty nejslabší články řetězce (=ty, co nejmíň pruděj). Akorát pak chudák člověk, co si kvůli nim bere už poněkolikátý dovolenou v práci

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:50
Reakce na continuity:

no ja se teda vody nebojim, dokonce i destnik nosim vyjimecne. ale dnes jsem docela rada, ze nikam nemusim. treba se boji, aby nenastydl. cely den v mokrem triku a botach neni zadne vitezstvi, pokud se clovek nemuze prilis pohybovat.

Suchý triko jsem mu samozřejmě dala  

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 29. června 2017 11:54
Reakce na Janulik03:

Tak to chápu, no ale to je ještě dobrý.  Já vám řeknu, co zkazilo radost mně: Jdu takhle s dcerou na vycházku, že cestou se stavím do kavárny, protože mám 10. kávu zdarma a vyšlo to na dnešek. Tak se těším, že si tam sednem a v parku  mě zastaví chlap a říká: " Paní,  musíte to obejít,  vytahujem z řeky mrtvolu." Všude pásky kolem vody, potápěči a když jsem teda přecházela na druhou stranu, pouštěl mé na přechodu pohřebák.