Tady taky skok, ale je ještě o dva stupně krásnějc - 18 stupňů... k tomu taky zataženo a tma a pořád ještě prší.... Přísun energie.
Stěžovací vlákno
má vrozenou vadu kyčlí. Jako ono se to strašně lehko soudí, ale pro ni to určitě není jednoduchý.
ja nejradsi pevninu a pak ta Lefkada.:-) Kreta je hezka,ale moc vetrna a moc turisticka.tak preju moc at se zdravotni stav nezhorsi.![]()
Dievčatá, je mi jasné, že za mnohými prípadmi obezity je naozaj nenažranosť, ale keďže som presne ten prípad, že kvôli pár lekárskym zanedbaniam som za cca 4 roky nabrala 30 kíl a nejdú dole, pretože mi nezaberá liečba a to napriek (alebo práve kvôli tomu), že mám o.i. stlačený žalúdok a nedokážem zjesť toľko, koľko b som za normálnych okolností mala, tak keď čítam podoné litáne, má chuť hádzať niečo ťažké a ostré.
Nesúďte, keď neviete.
Nerobíš u nás, že nie? ![]()
Nie ![]()
Si veľmi kategorická. Ked je človek zvyknutý sa hýbat a mat nejaký potravinový príjem, tak je všetko v pohode. Potom nastúpi choroba a zrazu zistíš, že jedni gate, druhé gate. Pnú ti šaty a ty sa nemožeš hýbať nie kvoli váhe, ale kvoli telesným obmedzeniam, tak si zhrozená. A znechutená odsudzujúcimi pohľadmi ludí, ktorí ta zbadaju jest napríklad chlieb. Pochopila som to tak, že sa zle pohybuje kvoli chorobe a nie tučnote. Aj ked v očiach mnohých z vás mladých, krásnych a štíhlych je to niečo neuveriteľné a pevne verím, že sa vám to ani nikdy nestane.
já teda musím podotknout, že tady to jde ruku v ruce - je to takovej začarovanej kruh - pohyblivost je omezená kvůli vrozené vadě, ale kolegyně zároveň opravdu dost a ráda jí. Následně ji tloušťka ještě víc omezuje v pohybu a vada se zhoršuje. Kvůli velké nadváze ji prý ani nechtějí vzít na operaci. A zároveň je pro ni těžký příjem omezit.
no, ta byla fakt vykrmená, ta druhá, nějak ze svý vlastní vůle.
Ale co mi to děláte!
Já letos moře neuvidim :-(
Ahha, .......
jsme ve spravnem vlakne!To je takove sebemrskacstvi
pac mne to taky trochu nevyslo.tedy zatim neni vse ztraceno,ale nevim co bude,k tomu zaplacene letenky,![]()
Chápem, tak to má ozaj veľmi ťažké. Ja tiež rada jem a rada varím, ale som už od mojich rodičov z domu naučená variť skôr diétnejšie jedlá. Niekto to takto nastavené nemá a nie je jednoduché sa preorientovať na inú kuchyňu. Neviem teda, že čo varí.
Zároveň to, že nemôže pre obmedzenie cvičiť (vlastne ani chodiť bez paličky) musí byť pre ňu frustrujúce. Neviem si predstaviť, čo by som robila v takej situácii ja, nezávidím jej veru.
no dyť já si taky STĚŽUJU že to moře letos asi nedám ![]()
Ale přeji vám ať to vyjde aspon na chvíli, když už ty letenky.
je to trochu slozitejsi.musime tam dojet autem,zpatky letet,protoze tam budeme nechavat nase auto a konecem srpna letet zpaty do Recka (na svatbu dcery muze)a zas dojet autem domu.
Jenze bohuzel se stalo,ze tam odjet nemuzem a tak nevim co bude s letenkama.
zatim,snad to jeste dopadne nejak.Holt se tam nebudu valet mesic,ale doufam,ze to uplne nekrachne.
dekuju.:-)
Take preju at to date.
Zatim to beru sportovne,ale v zime mi bude ouvej,ja z more ziju cely rok.:-)
Na říjen mám představu tak dva týdny trek po Sicílii, když si na to vydělám, takže snad jo :-)
Moje dovolené v poslední době sežraly buď rodinné nutnosti nebo moje pseudosportování a už mi z toho trochu hrabe. Buď o dovolené tahám někoho z depresí případně ho stěhuju, nebo mám pevně stanovený program závodů na určitém místě v určitý čas. Letos se tedy podíváme na Bled ve Slovinsku, tam se těším. Ale fakt už potřebuji dovolenou, na které budu dělat co chci a kdy chci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.