Myrtila mam je(omylem) z trojityho muselinu a nezehlim vubec, naopak ale musej do susicky, aby se zas stahla ta latka k sobe. Jsou hodne tezky, je na nich fakt hodne latky a tak se nosenim natahnou. Ja ale nezehlim prakticky nic...:D poslu ti do SZ jejich fotky.
Šití, pletení, háčkování,...
711990 To bys byla hodna, dekuju! Taky jsem prave koukala na ten trojity muselin, ale rikala jsem si, ze by byl na leto mozna moc hutny. Susicku nemam, tak vezmu ten dvojity.
Myrtila z muselinu se sije dobre, hezky se rozzehli svy a drzi tvar. Pokud budes mit nejak naznaceny pas, tak bych se pytle nebala ani s presypacimi hodinami.
Sweet Potato oo diky
. Ale ted mám nedošité šaty, které asi někam zakopu. Neskutečné práce a pořád se nedaří, aby seděly. ("Za stálého míchání vylijeme do záchoda")![]()
Myrtila mušelín se šíje krásně, trojitý je na léto už zbytečně teplý. A žehlení je dost kontraproduktivní, hezčí je ta nakrčená fáčovitost. A to jsem velký zastánce žehlení.
rozarka Prosim Tě, jak se jmenuje taková háčkovaná věc, která se dává na čajovou konvici ( třeba slepička?), aby se čaj udržel teplý? A dá se to někde koupit ?
Děkuju .
černá káva holka, já ti nevím, česky bych řekla -termoobal, ale to asi nechceš slyšet?
To bude mít určitě anglický název, tam to jistě používají hodně.
černá káva Na čajovou konvici, aby čaj nevychladl, se dřív dávaly čajové panenky, ale to asi nebude ono.
černá káva myslíš něco takového?
V angličtině tea cosy/tea warmer, česky asi poklop/návlek na čajovou konvici.
černá káva to ti s radosti udelaji holky z hazkovacich skupin na fb, staci kdyz tam zadas pozadavek.
Antje Děkuju. a můžeš mi pomoci s tou skupinou?
SunEclipse Jojo, ale ne tak načinčaného
Ještě se můžeš podívat na Fler.
černá káva muzu ti napsat sz konakt na jednu hackujici invalidni pani ?
Antje Děkuju.
Výsledek poslechu různých před- a po- volebních podcastu, komentářů atd. Normálně jsem u toho zvyklá chodit, ale teď mě přepadl zákeřný bacil, tak zaměstnávám aspon prsty.
A navíc - za 49 týdnů jsou tu Vánoce :-D

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje