eM ale to je dokonaly![]()
Šití, pletení, háčkování,...
Mulen Dekuju, prostor pro zdokonalování ještě vidím...
eM to je krásný. Někde jsem kdysi jsem cetla, že ruční práce jsou ženský způsob meditace. Tady to úplně vidím.
eM je nadherna
Mám jeden šicí dotaz, možná si přivolám rovnou švadlenku Zuzuli . Potřebuji přidělat dceři k bundě náplety na rukávy, musím to objednat, protože je to zvláštní barva. Jsou nějaká specifika, abych to neobjednala blbě? Asi ne co, stříhnout ta šířka se asi dá taky...takže prostě bavlněný náplet.
eM Smekám. Nádhera.
Karja troufneš si objednat odstín, když píšeš, že je to zvláštní barva? U nápletu bych zohlednila i tloušťku úpletu, aby nebyl třeba moc tenký, u bundy bych ani do čisté bavlny nešla, spíš směsový materiál, aby hodně pružil
rozarka Jj, ona je to fialová, a opakují se různé odstíny, takze v pohodě, jen prostě u nás v žádné švadlence nemají vůbec žádnou fialovou:-D. Směsový materiál, ok! Já právě nevím jak po netu poznám tu tenkost:-D
Karja možná podle hrubosti toho řádkování, čím výraznější, tím silnější jsou vlákna. Koukni na uvedenou gramáž. K zimnimu oblečení 350 a víc g/ m2
Sweet Potato clothilde continuity
Děkuju, už mám objednáno na další. A s tou meditací to sedí :)
rozarka Děkuju!!! S tím už si nějak poradím! Snad to tam nasiju než skončí zima.
Karja uz tu nejake odpovedi mas. Cokoliv, co se prodava jako "naplet" bude v pohode. Vetsinou to je bavlna s elastenem, neni uplne tenka. Prodava se bud metraz sirka 70, to se musi pri siti prehnout napul, aby si mela ciste zakonceni rukavu (mas pak naplet dvojity) a musis objednat dvojnasobnou delku, nez co potrebujes. A nebo jsou prouzky napletu, obvykle po metru, kde to pak je jen v jedne vrstve, protoze uz maji okraj hotovy.

Na pletení teď čas nemám, ale čepičku z toho, co jsem našla doma, jsem upletla ![]()

Potrefenáhusa ta je krásná, já těch pletacích plánů na děti měla mraky a než jsem se k něčemu dokopala, tak mi ty děti moc povyrostly
teď mám v plánu svetr pro starší a nevím, jestli neudělat rovnou velikost tak + 2 roky...
Konečně jsem dopletla svetr.
Několik měsíců ležel jen s jedním rukávem, až jsem se dokopalá.
Protože v červnu by mi byl dost nanic ![]()

eM Moc pěkná práce
...a Vánoce se blíží ![]()
Mate tip, z ceho uplest hunaty svetr s copankovym vzorem (takovym velkym, hrubym) tak aby nebyl moc tezky, ale pritom teply?
Mulen ta drops sky? Nebo chceš ještě tlustější vlnu?
continuity kouknu. Chtela bych aby b na pohled tlustej, ale lehkej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje