Wanda von Dunajew i tak je nadhernej!
Šití, pletení, háčkování,...
Potrefenáhusa Díky, no možno sa to ešte po oblečení trochu zrovná (párať ho kvôli tomu nejdem)
Wanda von DunajewRozhodně nepárat! Je nádherný!
Wanda von Dunajew ten je krasnej! ![]()
Wanda von Dunajew prekrasny! ako sedi na tele? nieje siroky okolo bokov? ta baba na titulnom obrazku k navodu ho ma dost siroky, aj rukavy. ja som momentalne asi v strede "tela", nemam si ho ako skusit, lebo mam len 1 ihlicu:-))
neexistuje nejaky menej pracny sposob ako vkladat obrazky? ja to vzdy vyfotim telefonom, poslem na pc, lebo len na pc som prihlasena sem, atd atd. no ako u blbych.
aha Potrefenáhusa satek naozaj vyzera paradne a aj kolko v nom je prace. ako dlho si ho robila?
jak ste sa tu bavili o tom pleteni pre radost, ja mam nejake projekty pripravene pre seba, vcelku dost, ale dcera mi hovori, ze aj jej mam upliest par svetrov, aby mohla nosit, ked maju v skole neuniformove dni. to som necakala, vacsnou sa k tomu stavia tak, ze nemoze nosit old-ladies fashion. ta old lady som akoze ja:-))
Panenka k tym navlekom by sa ti hrozne hodil cely zvysok outfitu, velmi pekne su.
Frigasukna prekrasna. sikovna si. zacinam si hovorit, ze mozno potrebujem stroj:-)
aha Potrefenáhusa satek naozaj vyzera paradne a aj kolko v nom je prace. ako dlho si ho robila?
...asi dva roky? ![]()
![]()
Chloe a přihlásit se sem z telefonu a ty fotky nahrát rovnou?
Chloe a přihlásit se sem z telefonu a ty fotky nahrát rovnou?
Potrefenáhusa Krásný, ten duhový svetr i ten mega šátek - moc pěkná kombinace barev.
Wanda von Dunajew Svetr je ![]()
Panenka K návlekům by to chtělo nákrčník, jinak obdivuju ty precizní copánky.
Friga Krásná sukně.

troska som mala obavy, ze z tak tenkej vlny to budem robit vecnost, ale ide to vcelku sikovne.
Chloe krásný! Já teď vytahla další mrtvolu (tentokrat jen od února) - Starfall též od Jennifer Steingass

Potrefenáhusa ten bude pekny tiez, ona ma vsetky modely pekne. Zacala si od rukavov?
Chloe ano, návod je odspodu
Já mám dopleteno ![]()

ChloeDíky! Hodlám ty návleky zkusit nosit na podzim k sakům a dlouhým sukním, což je můj standardní podzimní styl. Snad to půjde, ještě jsem se nepřiměla to testovat, je furt dost teplo...
Jinak tvůj svetr v procesu vypadá úchvatně, určitě pak vyfoť hotový výrobek!
EvtumČím víc o tom přemýšlím, tím víc si říkám, že máš s tím nákrčníkem pravdu, ale znamená to, že budu muset přikoupit vlnu. No uvidím, ještě jsem se úplně nerozhodla.
PotrefenáhusaObyčejné proužky a jak je to krásné! Starfall si musím vygooglit, nevybavuju si ho. Ale bude to určitě krása, jako všecko od ní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje