Anwen Černobílý svět i Podivuhodný případ se psem jsem četla a můžu doporučit. ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
brrr černobílý svět se mi líbil i film
Za poslední dobu mě asi nejvíc zasáhlo Skoncovat s Eddym B. Znáte takový pocit, kdy prostě nemůžete číst dál, musíte se odtrhnout a chce se vám hrozně hrozně brečet? Přesně tohle v mě vyvolal Eddy, začala jsem ho číst ve vlaku a měla jsem co délat, abych se ovládla.
Není to prvoplánové, nestěžuje si na svůj úděl, jen popisuje, jaký jeho život byl. Dlouho jsem se tak neztotožnila s postavou, ne kvůli sexuální oroentace, ale toho, jak vnímal okolí, jak hrozně ubíjející mu přišli někteří lidé na malém městě...Některé vzpomínky máme stejné, třeba jak část rodiny se kterou se už nestýkám, pokaždé, když byl v televizi gay nebo černoch spustili záolavu nadávek toho nejhrubšího zrna.
Tak jsem si právě koupila Božskou lásku přes Databázi knih
Ale toho Zeleného delfína už asi nikdy neseženu ![]()
Král musí zemřít/Býk přichází z moře je na ulož.to ve formátu .doc Já tu knihu mám v salátovém vydání, našla jsem ji kdysi na chodbě domu na výstavce nepotřebných knih. Dodnes mě to těší ![]()
baltik Díky, Dej mi své jméno si asi přečtu i já :-).
Anwen Moc děkuju za tipy.
Anwen jo, skoncovat s eddym se mi taky libilo, presne vystihnute pocity, jake to je byt jiny na malomeste, jen skoda, ze to nebylo delsi, podrobnejsim o tom dalsim zivote
999 prectete a jeste v lete, z toho to leto uplne sala :)
999 jo a jeste jsem si vzpomnela na Cekani na Bojanglese, je to takova blbinka ve stylu borise viana
baltik Tak to je taky knížka pro mě...:-)
999 K tomu, co tu padlo, mě ještě napadlo Zátiší s kousky chleba.
Až budee nová parfumanie, jestli teda někdy bude, tak by se v týhle diskuzi hodilo tlačítko "uložit tip na knihu"!
Zina Díky, rovnou jsem to objednala :-).
Až budee nová parfumanie, jestli teda někdy bude, tak by se v týhle diskuzi hodilo tlačítko "uložit tip na knihu"!
Dobrý nápad! Takovou možnost bych určitě využívala. ![]()
Já bych se dovolila připomenout Malinkou a Běsy, četl někdo? Díky..
Ounz malinku jsem si teď koupila, tak až přečtu dám vědět...
Ounz ja jsem ted cetla malinku. Zvlastni, pribeh mi misty prisel takovy nepravdepodobny, ale celkove spis jo, rozhodne lepsi nez anzeka treba. Zajimavy prokresleni charakteru, trefne popsany nasledky vykorenenosti, jak se tezce proplouva zivotem, kdyz clovek nema sam v sobe pevny stred.
Ounz mi prislo, ze anezka byla literarne hodne nedotazena, mam pocit, ze to byla prvotina? Houbarka mi prisla lepsi, sle predtim jsem myslim zeovna cetla genialni pritelkyni, tak to byla hodne vysoka latka.
Ted pomalu vybiram ctivo na dovolenou. Potrebovala bych neco, co neni uplna drasava traga, ale mam problemcs tim, ze co neni traga, to mi vetsinou pripada povrchni... to zas bude vybirani ;)
Jo a cetla jsem severni vody, tos tu myslim doporucovala ty, to se mi libilo.
Lilly_Ku no to máš pravdu, ta Houbařka mi taky přišla lepší, a děsně smutná teda, když mi konečně došlo, o čem to je....jo Severní vody byly dobrý, myslím, že je tu čtlo víc lidí..já ty svoje půjčila i svýmu staršímu kolegovi, no vysloužila sem si zkoumavej pohled pak
jestli si nečetla Gentleman v Moskvě tak to na dovolenou hodně doporučuju, za mě boží kniha..jinak já teď ulpívám na čtvrtým dílu Mycelia, nemůžu se přes to dostat a doma mi leží další knihy ke čtení (a určitě lepší), čeká me mimojiné Námořníkova píseň od Keeseyho, na to sem hodně zvědavá..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my