Wanda von Dunajew ja som ich čítala už hádam 5-6x a chystám sa na ne znovu...ale štve ma neskutočne, aspoň keby niekde napísal, že napr. Sa ku to nedarí dopísať, prípadne či to vôbec mieni vydať. veď dvojku vydal myslím v 2008? A odvtedy len tu jednu poviedku...
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Wanda von Dunajew ja som ich čítala už hádam 5-6x a chystám sa na ne znovu...ale štve ma neskutočne, aspoň keby niekde napísal, že napr. Sa ku to nedarí dopísať, prípadne či to vôbec mieni vydať. veď dvojku vydal myslím v 2008? A odvtedy len tu jednu poviedku...
Moc všem děkuju za tipy, z toho určitě něco vyberu, zatím to vypadá na Jméno větru (Dunu a všechny ty staré scifi mají, pan otec je velký čtenář žánru)
Kulhánek je super, děkuju za připomenutí, myslím, že to pro mě bude idální vánoční čtení :-D.
Zina Kulhanek se ale neda sehnat v knizni podobe...
Jinak zatim nemam precteno, ale nepadl tu Brandon Sanderson...v zahranici velmi oblibeny a serie jsou dopsane.
brrr no ak k tomu zázraku raz dojde, tak to znamená, že budem musieť stejne začať znovu, pretože si tie prvé dva diely už skoro nepamätám
No vidíš, to mi nedocvaklo, to asi taky budu muset číst znova. I když přiznávám, že to jak byl v té vílí říši (jestli si pamatuju dobře) mě fest nebavilo.
brrr mňa tiež nie, bola som inak celkom prekvapená,že oproti tej 1. častima tá druhá miestami až tak nezaujímala. Hlavne sa potrebujem dozvedieť čo sa mu stalo a kto je Dena a jej patrón! :D
brrr syn 12 let, teď čte sérii Ztracený svět v podzemí. Měla to být trilogie, ale natáhlo se to. Jeho to baví, je to napínavý, místy i celkem drsný ( musela jsem si na jeho přání přečíst pár dílů
)
Mulen To jsem před pár lety četla.
Mám doma několik dílů. A máš pravdu, místy to je celkem drsný.
Mulen Dík za tip, prozkoumám. My teď čteme před spaním Hraničářova učně a protože to má milion dílů, tak to prokládáme, naposledy Prašinou II. nebo Hrobaříky. Nějak se nemůžu trefit synovi do vkusu, už v první třídě přečetl všechny dostupné Poseroutky, pak chvíli ujížděl na Klubu tygrů a teď nic. K vánocům dostane Kůstka, tak snad zabere aspoň komiks (mimochodem z komiksů doporučuju Amulet).
Jo a pro nadšence do dopravních prostředků jsem objevila tohle:

To vypadá na dost zásadní literaturu, ach jo, to zas potřebujeme, to je jasný.
Dočetla jsem detektivku Ztracené děti od Lindy Castillo. První kniha, kterou jsem od této autorky četla a ráda bych si přečetla i nějakou další.
Začínám číst Manželovo tajemství od L. Moriarty.
Mulen Když nad tím přemýšlím, tak Ti musím dát za pravdu. Čím jsem starší, tím víc se mě různé věci dotýkají.
Mám pocit, že mi chybí už jen jeden díl, i když bych tedy musela zjistit, kolik jich vlastně je. Četla jsem tři díly a po dalším už jsem se nesháněla.
Dalia myslím, že už jich je pět ![]()
Tak jsem dočetla Šest čtyři. Už nevím kdo to tady vytáhl, ale připomnělo mi to, že jsem na ni kdysi v knihkupectví koukala. Tak jsem si ji půjčila a přečetla. Po prvotním zklamání, kdy jsem pochopila, že detektivka to není a už ani nebude, to nakonec nebylo špatný, ale autor má nějakou úchylku na jména na M.
Jak se tu bere to dětský svifi, četl ste v dětství někdo tohle? Mně se to tenkrat libilo a už si moc nepamatuju o co šlo..bylo to zvlaštní..

Ignis mne spis prislo, ze se tam vsichni jmenuji skoro stejne...ta jmena mi prisla strasne podobna, bylo narocne to udrzet v hlave.
Gatita No ze začátku to byl masakr, pak jsem si zvykla a pletla si jen hlavního hrdinu, jeho manželku a tu jeho podřízenou.
Jo a ještě se mi trochu pletlo kdo je čí podřízený a kdo šéf, ale ty důležité jsem si jakž takž zapamatovala a zbytek tak důležitý zase nebyl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.