Pinot Noir Ounz jj chapu, ani ty hodiny z olova nejsou snadne, byt vyborne...
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Moje první seznámení s Haruki Murakami. 1Q84. Zatím jsem teda nedočetla, ale je to skvělé
Dalia Modlitbu, skvela drsnejsi krimi serie..
Proč ne Eva 1Q84 je výborný, i když je to špalek (všechny tři knihy). Už ta úvodní scéna s přelézáním svodidel na dálnici!
Aranel špalek mi nevadí, když je kniha čtivá, ba naopak. Má to atmosféru.
Proč ne Eva to je super kniha....
Proč ne Eva Murakami je geniální.
a já asi jako poslední na světě konečně přečetla Cit slečny Smilly pro sníh a fakt super
viktorka_od splavu tu já nedocetla. Nevím proč, ale hrozně mě to nebavilo, strasne zdlouhavý začátek. Přitom má skvělé recenze, určitě moje chyba
nonemy Ja jsem cit slecny smilly pro snih sice docetla, ale taky se mi to nijak zvlast nelibilo, je teda fakt, ze zacatek mi prisel ok, ale pak me to nejak prestalo bavit....
nonemy mě taky začátek úplně nezaujal, ale vydržela jsem a dobrý:-)
nolita tak mě to nebude tak mrzet, ze jsem právě ji nedala ![]()
Mě to trochu překvapilo u sebe, protože málo co odlozim, když už začnu. Se přiznám, ze jsem třeba nedala a odložila Hrabala, už ani nevím co, nečetla jsem od něj nic a ani filmy podle jeho knih nemám ráda. Taky jsem odložila Pratcheta (nevím, jestli dobře píšu), O.Pavla, a to je tak možná všechno.
viktorka_od splavu taky většinou vydržím, ale nudila jsem se moc
asi jsem čím dál náročnější a vybíravější. Je fakt, ze kdysi jsem šla do knihovny, popadla všechny knížky, které trochu zaujaly a všechny přečetla. Od té doby, co mám čtečku, tak vždy projdu nejdříve recenze, a jak se mi to nezdá a nemá dost procent, tak ani nestahuju
Proč ne Eva Murakami
Mám tu nachystanou Komturovu smrt, ale tak nějak si ji asi šetřím nebo co. I když maj některý ty knihy snad 800str, mi je vždycky líto, když dočítám poslední strany.
nellielovett já sem zatim nepřečetla bezbarvého cukuruho a kroniku ptáčka na klíček, tam jsem v půlce a nějak mě to nechytlo. Komtur čeká v pořadí..
Ounz Bezbarvého Cukuruho jsem nečetla, ale Kronika ptáčka na klíček se mi líbila moc.
nellielovett no, snad se k ní ještě dostanu, já ho taky ráda čtu, no tenkrát mi to néějak nesedlo..
Ounz kroniku jsem četla kdysi dávno v angličtině a líbilo se mi to, taky se chystám, že si to výhledově přečtu znovu... ten bezbarvý cukuru není špatný, jen mi ten příběh přišel takový míň propracovaný ve srovnání s ostatními, ale bylo to i tak dobré...
nellielovett pred casem jsem ceta od Michenera Havaj 1.-2. Celkem kolem 1400 stran. Normalne jsem byla na konci vylozene nastvana, ze uz to dal nepokracuje ![]()
nonemy Mně se naopak líbil začátek, ale pak se to někdy v půlce zvrtlo v úplně jinou knihu.
nolita Díky za info, já se do toho určitě ještě pustím, mám Murakamiho docela ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.