Ignis Já to mám teď půjčený z knihovny, ještě jsem nezačala číst. Koukám, že si k tomu vezmu papír a udělám si seznam postav ![]()
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
coralline To není špatný nápad, doporučuju i pavouka na vzájemné vztahy ![]()
Tady se ví všechno, třeba mi někdo poradí. V dětství jsem četla jednu knížku a občas si na ni vzpomenu a ráda bych si ji přečetla znovu. Musela vyjít v osmdesátých letech, byl to trochu dobrodružný příběh, mělo to detektivní zápletku a jediné, co si pamatuju, že se v příběhu ztratili všichni živí tvorové a změnili se v geometrické obrazce. Mělo to takovou zvláštní atmosféru, trochu scifi. Nepamatuje si to náhodou někdo?
Jeden z nás:Příběh o Norsku. Nebude to pro každého, protože celý ten popis událostí je dost drsný, ale pokud vás zajímá, co se tenkrát v Norsku stalo, tak takhle knížka je velmi dobře napsaná.
A celkově Absynt má hodně zajímavý výběr knih.
nellielovett ja ted ctu laseroveho muze a je to skvele (trochu skoda chyb v textu, kterych je na muj vkus az prilis, ale knihu rozhodne doporucuju) ... to jeden z nas mam taky v planu...
nellielovett na breivika uplne naladu nemam, ale podle jmena autorky to bude urcite skvele. Napsala toho vic, mne se uplne strasne moc libil knihkupec z kabulu - jen nevim, zda to bylo prelozeno do cestiny.
Gatita Jo, Knihkupec z Kabulu je přeložený do češtiny a je fakt super.
nellielovett Dve sestry byly taky moc dobre, ten kkk jsem necetla, ale zaznamenala jsem to.... a toho laseroveho muze zkus, fakt dobra knizka...
nellielovett diky moc, na dve sestry mrknu! Autorku nesleduji, je to uz davno, co jsem od ni neco cetla.ale vsechno bylo skvele.
Dvě sestry nejsem schopna rozdychat a pochopit![]()
Zpatky do minulosti..
Nepamatujete nekdo na knihu asi americkych pohadek, myslim ze vlk nebo lišák, oposum, coz je nejaka jako vačice nebo tchor. Myslim ze kniha mela čtvercovou vazbu... Vic si nepamatuju, ale musela byt stara, mozna jeste po rodicich, cili treba 70 let zpatky.
nellielovett Absynt má v té edici Prokletí reportéři samý zajímavý knížky!! Já před časem četla Všechny Louisovy děti a furt mi to leží v hlavě, sice mi úplně moc nesedl styl autora, dalo by se to podle mě podat trochu čtivěji a míň úmorně, ale pokládá tam otázky, který se mi hrozně zaryly pod kůži a furt nad tím hloubám. Na Jeden z nás se určitě chystám a i Slon na Zemplíně mě zaujal...
Karoleena Všechny Louisovy děti jsem chtěla koupit u Dobrovskýho teď, jak měli slevy, ale došla jsem večer a oni už tak skoro nic neměli. Každopádně se na to chystám taky.
Slon v Zemplíně je dobrý tip, díky.
Nečetli jste některou z těchto knih? Včera jsem si je donesla z knihovny.

Vzdala jsem Hodiny z olova. Asi si momentálně potřebuju u čtení odpočinout.
Pinot Noir to je skvela kniha, ale odpocinkova fakt neni....
ja ted od stejne autorky ctu penize od hitlera a je to hodne drsny pribeh.... ale doporucuju....
nolita peníze od hitlera sem četla, ty sou dobrý a jako drsný, to jo. Hodiny z olova sem taky přerušila, Pinot Noir , je to náročná kniha, aspoň teda pro mě. Hodlam se k nim ale jestě vrátit, je to zajímavý.
Pinot Noir to půjde :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.