Gatita Tak to asi nebude to samé, já si objednala Malou světovou obrazárnu :-).
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Sweet Potato mas to mit:) je to nejake dikobrazi letni vydani:

a jeden aktualni:)

A uz radsi koncim...

Prosim, shanim darek, suvenyr pro fanouska Franze Kafky. Asi od nej uz vsechno cetl, tak me napadla nejaka publikace treba o prazskych nemecky pisicich spisovatelich, o Praze te doby, nebo nejaka vypravna biografie. Melo by to byt v nemcine.
Nemam moc cas hledat, napadlo me neco od Demetze, nebo v nejhorsim zajdu do giftshopu v Muzeu FK... budu vdecna za tipy. Mozna je v Praze nejake specializovane knihkupectvi?
Gatita Kafku nevím, ale Dikobraz potěšil ![]()
Ounz Přišlo mi to trochu překombinované, ale jinak ok, začetla jsem se do toho. Pokud tě baví knihy z tohoto období, tak si to kup.
A teda úplně to vidím jako seriál na Český televizi.
Fleur dekuju. Uz mam rezervovanou knizku Ein Leben in Prag, potrebovala jsem neco rychle dostupneho a v nemcine.
nellielovett díky moc, to si to dala rychle! (Jseš dobrá!)
Na CRo jsou ted moc hezky nactene Petrolejove lampy.
Nebude to pro každého, ale mě neskutečně nadchnul komiks Krásná temnota. Je to teda opravdu velmi netradiční, morbidně poetické, vlastně je to největší bizár, co jsem kdy viděla.
Luna vypadá to zajímavě
Gatita Je tam i pár méně známých Havlíčkových povídek.
Sweet Potato dekuju, rada se podivam.
Luna Mně se moc líbilo, jak je to kreslený, ale po přečtení jsem z toho byla hrozně deprimovaná. Asi už to na mě bylo morbidní moc.
DruI Jo, to je. Me to naopak uklidnilo, ze zas tak morbidni nejsem a jsou vetsi silenci.
Mam rozkreslenych pribehu nekolik a vsechny lehce morbidni jsou, ale na tohle to nema.
Luna Tak to tě chápu, že tě to uklidnilo
Mně normálně morbidní věci tolik nevadí, ale tohle se mi zrovna nějak trefilo do citlivého okamžiku. Každopádně je to dost působivé a člověku to dlouho zůstane v hlavě.
Potrebuju se rozecist v anglictine, tak jsem byla nakupovat. Vzala jsem The school for good mothers od Jessamine Chan, slibuji bestseller a pry Pribeh sluzebnice druhe generace, tak to jsem teda cela napnuta.
Luna ha ha, o tom komiksu se mi normalne zdalo, a to jsem cetla jen anotaci![]()
Les v domě...přečteno za jeden den. Smutné, depresivni, velmi ctive. AM je proste mistr sveho remesla, cte se to proste samo. Ale uz nikdy vic, mam raději ty košaté příběhy, kdy se x ruznorodych pribehů a postav nakonec nejak potka a spoji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje