eM čtu nj ale myslim, že to je i česky, snad už do 8.dílu? Brr to četla v čj..
v nj teď vyšel 9., mam skluz!
eM čtu nj ale myslim, že to je i česky, snad už do 8.dílu? Brr to četla v čj..
v nj teď vyšel 9., mam skluz!
eM v češtině vyšlo už 8 dílů, 9.vyjde 30.6., jsem na to velice zvědavá!
Jos diky moc, zkusim Hajicka. Ostatni je na me ted moc narocne.
A muzu s cistym svedomim doporucit ty Deti nade vse, uz mam docteno. Dulezite tema a napsane skvele.
Gatita Zkus od Hájíčka Selské baroko..to se mi od něj líbilo asi nejvíc.
Ounz taky me stval, a ten nastup postupny byl fakt nevesely. A nastvali me s Hinderburgem!
Gatita Dekuji, cetla jsem. Byla skvela!
Ted ctu tohle a zase je mi ouzko.
https://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/zlata-horecka-510264?lang=cz
Jos díky za tip, to si poridim. Od něj jsem četla Donbas a bylo to super, pokud se to o tom tematu dá říct...
Já náhodou zakopla v knihovně o Srdce Evropy (od Pavly Horákové). Vím, že se to kritizovalo a za co, a taky ty seznamy lidí uložených na hřbitovech trochu přeskakuju. Ale jinak mě to vtáhlo, ty pasáže strážnickým (?) nářečím mě baví dost!
Dočetla jsem Proč jsme tak naštvané od Šárky Homfray. Knihu jsem sháněla dlouho, byla vyprodaná a dala za ní těch necelých devět stovek (!), což je strašná cena. Je určitě dobře, že kniha vznikla, popisuje mnoho problémů, které česká společnost má. O čem píše, je hodně podloženo statistickými daty. Ale, přesto knihu považuji za nevyužitou příležitost a název je velmi zavádějící. Toto nejsou eseje naštvané ženy, už vůbec ne TAK naštvané ženy, jen takové mírně znepokojené ženy. Myslím, že některé věci by si zasloužily tvrdší pojmenování a bylo by fajn je dokumentovat konkrétními příklady. Prasáckých a urážejících komentářů známých českých mužů je plný internet... je to takové opatrné.
Victoria neplanujes ji posunout dal?
Candance Plánuju, ale manžel říkal, že by se do ní chtěl podívat. Zeptám se ho a mohu se ozvat:-)
Otázka Candance mi připomněla moji aktuální zkušenost s eshopem Knihobot. Kvůli místu jsem probrala knihovnu, beletrii hlavně a prodávám právě přes Knihobot. Funguje to dobře!
Victoria knihobot je bezva. A chtela jsem Ti podekovat za tip na Mate knihovnu (aspon myslim, ze jsi to zde zminovala prave ty), taky jsem si hned objednala z antikvariatu jednu knihu, o ktere se tam mluvilo, za celych 50 Kc.
A ty Nastvane zeny bych taky rada prolistovala. Jeste ze sem chodim!
Gatita Rádo se stalo, je to fajn pořad. Shodou okolností čtu od Zubova Dějiny Ruska, které zmiňovala Magda Vášáryová, která o nich říká, že po deseti přečtených stránkách se člověk musí jíst najíst nebo něco v tomto smyslu. Tak to potvrzuji, chce to opravdu nějaké osvěžení, je to strašná země.
A k těm naštvaným ženám - je to na pár facek, fakt. Kniha vychází s finanční podporou Státního fondu kultury ČR. Já o této oblasti nic nevím, ale jako laikovi mi fakt připadá divné, že kniha vycházející s podporou daňových poplatníků stojí devět stovek a ještě není vydaná jako ekniha, jejíž dosah (protože eknihy jsou výrazně levnější) by byl větší. Ta cena je vysloveně odrazující.
Victoria tomu taky nerozumim. Tipovala jsem to spis na vlastni naklad. A vypada to, ze ani neni bezne k dostani v knihkupeckych retezcich...musim se lip podivat. Koupila bych si ji za sve zamestnanecke benefity, protoze to je taky kapitola sama pro sebe![]()
Victoria mne trochu odrazuje ta cena a nedostupnost ale precist si to chci. Jen se bojim, ze pak budu jeste vic nastvana.
Victoria Tak to je vtipné s tou finanční podporou. Knížku mám taky na seznamu k přečtení. A u ceny jsem si myslela, že je tak vysoká, protože třeba část jde na nějaké dobročiné účely. Jsem naivka.
continuity ja jsem myslela, ze to je na vlastni naklady. Jsem trochu zklamana. Ke srovnani s Prokopem se zatim nedokazu vyjadrit. Toto chci cist ze sveho sobeckeho hlediska.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.