Gatita kdo ví ?
Knihy - co jsme přečetli, doporučení...
Přečetla jsem čas vos, dalo by se říct jedním dechem..
Přečetla jsem čas vos, dalo by se říct jedním dechem..
já taky tak, hodně se mi to líbilo
Dobře napsaná kniha o tíživejch věcech..
Já jsem minulý týden přečetla Půjde to smazat, mami? a jsem tý knihy pořád na nějak plná a nemůžu ji dostat z hlavy.
Téma sharentingu, zveřejňování fotek a videí rodiči na sociálních sítích, zpracované beletristickou formou. Autorka je forenzní psycholožka, místy je to už spíš na hraně non-fiction.
Sleduje tam několika úhly pohledu Insta účet matky influencerky. Lehkomyslnej přístup matky, která na zveřejňování krasnejch fotek postavila úspěch rodinný firmy a nestíhá žít normální život, protože všechny okamžiky musí zachytit pro sítě a sledující, pak pohled policie a psychologů, který se zaměřují na odhalování kyberzločinů pácháných na dětech no a taky vyprávění z pohledu těch predátorů.
Z literárního hlediska to není žádný skvost, ale to téma na 200 stranách obsáhla kniha fakt dokonale.
žluťásek a děti nade vše od de vigan si četla? Ta byla dobrá, podobný téma
Ounz tu mám půjčenou teď
žluťásek
já mam de vigan docela ráda..
Ounz Čas vos jsem taky přečetla jedním dechem... teď mám půjčený Les v domě a zatím se k tomu odhodlávám
Ounz Čas vos jsem taky přečetla jedním dechem... teď mám půjčený Les v domě a zatím se k tomu odhodlávám
Já jsem ten Les v domě nebyla schopná dočíst...vůbec mě to nebavilo. Ale mne Mornštajnová obecně nebaví...
Magráta tuhle knížku teda asi vynecham..aspoň prozatim. Začla sem číst Vonu
Ounz Klabouchovou mám moc ráda (snad kromě Muže z Brna se mi líbilo všechno)
Magráta je dobrá
Od Mornštajnové je skvělá Hana, Listopád...četla jsem od ní vše-ale co mne zklamalo a musela jsem se nutit k dočtení byl Čas vos a Les v domě...u obou knih jsem měla pocit,jako kdyby se už spisovatelsky vyčerpala...
Od Mornštajnové je skvělá Hana, Listopád...četla jsem od ní vše-ale co mne zklamalo a musela jsem se nutit k dočtení byl Čas vos a Les v domě...u obou knih jsem měla pocit,jako kdyby se už spisovatelsky vyčerpala...
mně se třeba Listopád hodně nelíbil, ani jsem ho nedočetla
olte mě spíš Listopád tak nějak vyděsil,jak málo by stačilo,kdyby události nabraly jiný směr...ano,bylo to vyhrocené a ne úplně reálné,ale...
Jakou knihu ze Šumavy od Klabouchové byste doporučily?
brrr Prameny Vltavy
brrr a taky Ignis fatuus
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články