Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline eM
1729 příspěvků moje polička 11. května 2022 11:14

Gatita Můžete vyrazit do Beskyd. Tři dny na horách, ubytování na chatách, minimum starosti se zařizováním. Jen cesta tam a zpět.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. května 2022 18:59

Gatita Mala Fatra je super a ma vela krasnych vyhladov! Sice som raz skoro dusu vypustila ked som sa vyskriabala na Velky Rozsutec a na vrchole som ani horalku za odmenu nestihla zjest lebo sa blizila burka a musela som utekat dole :)) ale je tam krasne.

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 11. května 2022 20:50
Reakce na eM:

Gatita Můžete vyrazit do Beskyd. Tři dny na horách, ubytování na chatách, minimum starosti se zařizováním. Jen cesta tam a zpět.

​tohle je úplně skvělý, to určitě podniknu! 

no ale teď teda potřebuju tipy co s tím bolavým kolenem:-(

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 11. května 2022 21:50

Gatita Vím, že jsi psala hory tak můj tip nebude pro tebe to pravé, ale my se s kamarádkou někdy chystame na Cyrilometodejskou stezku z Olomouce na Svatý Hostýn a potom na Velehrad. Říkali jsme si, že si to dáme jako takovou zkoušku jestli byste zvládli jít aspoň část svatojakubske cesty. Z Prahy se do Olomouce dostaneš raz dva a Velehrad je jenom malý kousek od Starého Města odkud jezdí dost přímých vlaku do Prahy.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 14. května 2022 23:11

Gatita A co Javorníky/Beskydy? Tam se dá udělat krásný okruh od Makyty přes Kohútku, Malý a Velký Javorník, Dupačku, Bumbálku, Vysokou a Kotlovou na Soláň. Je to taková malá příjemná hrbenovka s krásnými výhledy a malebnou krajinou a vlastně pořád se točíš kolem Velkých Karlovic. Já to tam mám moc ráda. 

49106 příspěvků moje polička 16. května 2022 14:04
Reakce na eM:

​jeste dotaz: ty sto absolvovala? nejake tipy ci poznatky?

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 16. května 2022 14:34

viktorka_od splavu Bohužel ne. Beskydy i Javorniky jsme šli několikrát, ruzne hřebeny, spaní v chatách i pod stanem, ale vymysleli si to sami (skupina cca deset lidi). Tady tu organizovanou věc vystrachal někde z hlubin internetu můj chlap a hrozne o to stojí. Pujdem možná na podzim nebo až příští jaro.

Moc jsem ti nepomohla, co?

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 16. května 2022 14:41

Prosím o radu - lázně/wellness pro rodiče k 70. narozeninam. Zatim jsme dostali tip na Valeč https://www.hotel-valec.cz/ a Bad Blumau https://www.blumau.com/en/no_cache.html

Pozadavky - aby to nebylo moc daleko z jizni moravy, aby se tam nejak rozumen domluvili (tim padla treba Budapest), nejaka priroda kolem na prochazky, slusne sluzby

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2022 15:09

baltik babičce se hrozně líbilo v Luhačovicích, ale byla tam na pokladnu.

49106 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:27

eM  ja uz mam objednano, jen nevim jestli jsem se neunahlila s tim kolenem, jestli budu za mesic ok

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:48

Evaeva jo, to chapu, ale tam uz byli nekoikrat :)

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:50

baltik Taky hlasuju pro Luhacovice, hotel Radun nebo vila Eva. Obojí krasne spravene funkcionalisticke vily, mají vlastní procedury. Jde vzít i jako balicek na různý počet dnů.

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 16. května 2022 15:51

viktorka_od splavu Ha, tak ty budeš náš předběžec  Doufám, ze se ti to bude líbit.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:01

Dovolená s batoletem a těhotenským břichem:

vybíráme dovolenou na srpen. Já budu v nějakém 7. měsíci, dcera bude mít rok a půl. Napadá vás, kam vyrazit? Zvažujeme road trip Portugalskem, pobřeží Francie (ale tam nám přijde škoda, že si cestou neužijeme hory), nějake Rakousko, Itálii? Dceři stačí ke štěstí písek a něco na koupání, my nevydržíme válení na místě, takže ideálně třeba 3-5 míst co navštívit?  Nějak se letos nemůžeme rozhodnout...

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:06

MPLee Co Slovinsko? Par stránek zpátky tu byly moc pekne tipy od Continuity

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:09

eM no my milujeme hory, slovinsko bez pořádné možbosti si ty hory užít pro nás bude utrpení. Asi i to rakousko teda

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:30

MPLee já jsem v srpnu v Portugalsku byla a je to tam skvělý, ale dost vedro a Atlantik je furt dost brutálně studenej, úplně ne na dlouhý cachtani (mi přišlo) 

je, jeďte do Bretaně , tam je to teda taky furt studeny, ale ne takový vedro a vegetit se tam dá velice slusne :-)

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:39

MPLee Balt? V Polsku končí v půlce srpna sezona, nemuselo by tam být narváno.

Offline Potrefenáhusa
38528 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:42

brrr jo tak u Baltu jsem v srpnu taky byla, Litva a Lotyšsko a my teda chytli nádherný počasí, ale v tom srpnu už to prý nemusi byt úplně jisty 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. května 2022 16:49

Potrefenáhusa Já byla jednou v Polsku koncem prázdnin, podruhé v půlce září na Rujáně a dopotučuju všemi deseti, bylo to super a počasí krasné. Já bych to riskla