Gatita Můžete vyrazit do Beskyd. Tři dny na horách, ubytování na chatách, minimum starosti se zařizováním. Jen cesta tam a zpět.
Cestování
Gatita Mala Fatra je super a ma vela krasnych vyhladov! Sice som raz skoro dusu vypustila ked som sa vyskriabala na Velky Rozsutec a na vrchole som ani horalku za odmenu nestihla zjest lebo sa blizila burka a musela som utekat dole :)) ale je tam krasne.
Gatita Vím, že jsi psala hory tak můj tip nebude pro tebe to pravé, ale my se s kamarádkou někdy chystame na Cyrilometodejskou stezku z Olomouce na Svatý Hostýn a potom na Velehrad. Říkali jsme si, že si to dáme jako takovou zkoušku jestli byste zvládli jít aspoň část svatojakubske cesty. Z Prahy se do Olomouce dostaneš raz dva a Velehrad je jenom malý kousek od Starého Města odkud jezdí dost přímých vlaku do Prahy.
Gatita A co Javorníky/Beskydy? Tam se dá udělat krásný okruh od Makyty přes Kohútku, Malý a Velký Javorník, Dupačku, Bumbálku, Vysokou a Kotlovou na Soláň. Je to taková malá příjemná hrbenovka s krásnými výhledy a malebnou krajinou a vlastně pořád se točíš kolem Velkých Karlovic. Já to tam mám moc ráda.
viktorka_od splavu Bohužel ne. Beskydy i Javorniky jsme šli několikrát, ruzne hřebeny, spaní v chatách i pod stanem, ale vymysleli si to sami (skupina cca deset lidi). Tady tu organizovanou věc vystrachal někde z hlubin internetu můj chlap a hrozne o to stojí. Pujdem možná na podzim nebo až příští jaro.
Moc jsem ti nepomohla, co?
Prosím o radu - lázně/wellness pro rodiče k 70. narozeninam. Zatim jsme dostali tip na Valeč https://www.hotel-valec.cz/ a Bad Blumau https://www.blumau.com/en/no_cache.html
Pozadavky - aby to nebylo moc daleko z jizni moravy, aby se tam nejak rozumen domluvili (tim padla treba Budapest), nejaka priroda kolem na prochazky, slusne sluzby
baltik babičce se hrozně líbilo v Luhačovicích, ale byla tam na pokladnu.
eM
ja uz mam objednano, jen nevim jestli jsem se neunahlila s tim kolenem, jestli budu za mesic ok
Evaeva jo, to chapu, ale tam uz byli nekoikrat :)
baltik Taky hlasuju pro Luhacovice, hotel Radun nebo vila Eva. Obojí krasne spravene funkcionalisticke vily, mají vlastní procedury. Jde vzít i jako balicek na různý počet dnů.
viktorka_od splavu Ha, tak ty budeš náš předběžec
Doufám, ze se ti to bude líbit.
Dovolená s batoletem a těhotenským břichem:
vybíráme dovolenou na srpen. Já budu v nějakém 7. měsíci, dcera bude mít rok a půl. Napadá vás, kam vyrazit? Zvažujeme road trip Portugalskem, pobřeží Francie (ale tam nám přijde škoda, že si cestou neužijeme hory), nějake Rakousko, Itálii? Dceři stačí ke štěstí písek a něco na koupání, my nevydržíme válení na místě, takže ideálně třeba 3-5 míst co navštívit?
Nějak se letos nemůžeme rozhodnout...
MPLee Co Slovinsko? Par stránek zpátky tu byly moc pekne tipy od Continuity
eM no my milujeme hory, slovinsko bez pořádné možbosti si ty hory užít pro nás bude utrpení. Asi i to rakousko teda ![]()
MPLee já jsem v srpnu v Portugalsku byla a je to tam skvělý, ale dost vedro a Atlantik je furt dost brutálně studenej, úplně ne na dlouhý cachtani (mi přišlo)
je, jeďte do Bretaně
, tam je to teda taky furt studeny, ale ne takový vedro a vegetit se tam dá velice slusne :-)
MPLee Balt? V Polsku končí v půlce srpna sezona, nemuselo by tam být narváno.
brrr jo tak u Baltu jsem v srpnu taky byla, Litva a Lotyšsko a my teda chytli nádherný počasí, ale v tom srpnu už to prý nemusi byt úplně jisty
Potrefenáhusa Já byla jednou v Polsku koncem prázdnin, podruhé v půlce září na Rujáně a dopotučuju všemi deseti, bylo to super a počasí krasné. Já bych to riskla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje