Tabea Jezis, tak to máš úplně jiné vzpomínky! Jako Tel Aviv je hodně drahej, on je snad mezi top drahými městy světa. My teda bydleli přes airbnb v ,,gay-friendly apartment,, l....já to moc nechápala tehdy, třeba mi to někdo tady rozklicuje, ale když ty nabídky na airbnb obsahovaly toto spojení tak byly fakt výrazně levnější! Jako ze začátku jsem si říkala, jestli se jako teda od návštěvy něco nečeká, že bude taková otevřenejsi třeba:-D:-D. Ale my jsme jeli k takovým dvoum holkám s labradorem a nevypadaly že by teda od nás či kohokoliv jiného něco čekaly. No takže ubytování jsme měli levné, ale do restaurace bychom tam nešli, jedli jsme na trhu a venku na ulici v podstate v místním fastfoodu.
Tel Aviv mi nepřišel teda špinavý vubec, byli jsme tam na městske pláži a ty mi obcas přisly v některých městech Evropy poměrně ekl, takže jako na ně nemivam moc velká očekávání. Ale tady to bylo čisté a i jako hezké....
To spíš to mrtvé moře bylo jako esteticky takovej propadák:-D a tam to bylo hodně drahé, vím že jsem tam koukala na nějaké džusy nebo tak, vyšlo to asi na dvěstovky, no tak jsem si dala řízek z domu do pitachlebu a hotovo...a pak jsem tak sebou sekla a dostala jsem nápoj z baru a i nejaci hodni lidé mi tam pak nosili pořád na deku nějaké ovoce a sušené datle:-D. (Nebojte se neviděli ten můj sendwich a ani si nemysleli, že trpím hlady)...No to jsem tady asi taky kdysi psala...Jak jsem tam sebou sekla, prostě jsem omdlela, tam je fakt hrozne klima a to bahno do toho, úplně to člověka zadusi a jako já to nevím, prostě se mi začalo dělat blbě, šla jsem si osprchovat to bahno radši, a pak se až probrala v hloučku lidi, nahoře nohy a mezi nima nějakej starší chlapek:-D. Ale sambo říkal, že něco takového ještě neviděl, že jako se mi tak podlomily nohy, on zavolal Help me, v setine vteřiny ho někdo odstrčil snad do třetí řady hloučku jakožto naprosto neschopnyho a jali se mě oživovat, asi tak půlka pláže:-D. Tak vidíš jací jsou tam hodní lidé!