Cestování
Zanzibar

Mermaid
To ve mně vyvolalo zasuté vzpomínky a taky trochu závist. :-) Kde jste? Myslím, zhruba, na které straně ostrova. A jste celou dobu na jednom místě, nebo se nějak přesouváte?
Garfie jsme v Nungwi (sever), výletujeme a užíváme moře, je tu i pěkný šnorchl. Tuhle destinaci jsme vybrali na posledni chvíli a tak trochu z nouze, ale fakt nelituju, oceán je tu fakt neskutečný, tolik odstínů modré jsem ještě neviděla
a celkově má celý ostrov dost, co nabídnout
Mermaid My ho před lety procestovali na motorce, každou noc jsme spali jinde, ráda na to vzpomínám.
Nebyla někde u Nungwi záchranná stanice pro želvy? Tam jsme byli a také na dražbě mořských plodů v nějaké vesnici na severu.
Mermaid Oooooo To je jak z katalogu! Krása, moc si to užijte. A jestli by ti to nevadilo, prosím dávej sem fotky i dál.
andulka01 dekuju, bohužel nám zbývá poslední den a půl. Fotky ráda ještě přidám, ale nejsem úplně dobrý fotograf a asi spíš až doma z pc, z telefonu mi to moc nejde
Garfie na zelvach jsme byli dnes ráno
Mermaid ach,krasa!![]()
Mermaid no to je nádhera.
Mermaid
Jo, to je ono! Od té doby fanaticky čistím pláže.
Mermaid je, to je nadhera! Urcite jeste nejake fotky pridej, je jedno, kdy!
Mermaid to je nadhera ![]()
Já jsem se na to tady chtěla zeptat už minule, když jsem zachytila právě dotaz na doporučení pro Budapešť. Vy neřešíte před cestou, jaká ta země je? Koho momentálně volí? Kdo jí v současnosti vládne? Já bych teď do Budapešti ani kamkoliv jinam v Maďarsku nejela, prostě proto, že ty odpovědi na mé otázky jsou takové, že jsou pro mě neakceptovatelné. Nemůžu jet prostě do země, kde jejich ministr zahraničí v této době jezdí do Moskvy (jako jediný z EU, pokud se nemýlím) a brzy po návratu přivítá ministra zahraničí Íránu a jejich premiér mluví co mluví... Vám tohle nevadí? Já si myslím, že ta země, kam se chystám jet, a kde hodlám utrácet své peníze, si musí mojí návštěvu hodnotově "zasloužit".
Naivně si myslím, že to tak mají všichni, jen každý jinak striktně.
Mermaid jeej tiez si mi obnovila spomienky. Na tej zelvej stanici sme boli dokonca ubytovani. Ja som sa ku korytnackam bala ist, lebo ma hned jedna uhryzla ![]()
Mrakoplas manžela taky kousla, docela silně, do krve, ale prý to není nic neobvyklého, prostě si tě spletou s krmením ![]()

Než začnu hledat jehlu v kupce sena... Kam s dětmi do Alp? Chceme něco v dobré dojezdové vzdálenosti, kde budou široké mírné sjezdovky pro děti, pojízdný koberec a tak, ale zároveň si dobře zalyžují dospělý (stačí pár lepších sjezdovek budeme se střídat u dětí). Kdyby byl tip na apartmán/hotel s rodinnými pokoji v docházkové vzdálenosti k vlekům, vůbec bych se nezlobila. Děkuju předem za všechny tipy.
Je to ještě aktuální? A myslela si Rakousko nebo It? Mohla bych ti poslat nabídku do SZ.
MP Meri je, zatím jsme vůbec nezačali hledat:( Hledáme Rakousko, chceme jet tak na pět dní. Za sz budu ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje