Pokud se ocitnete v před/po-vánočním Londýně, tak doporučuji výstavu Luciana Freuda v Národní galerii. Je skvělá.

Pokud se ocitnete v před/po-vánočním Londýně, tak doporučuji výstavu Luciana Freuda v Národní galerii. Je skvělá.

Na Zanzibaru se nachází spousta tzv. Farem koření, kde se pěstuje od vanilky, skořici, pepř, muškátový oříšek a mnoho dalšího koření až po nepřeberné množství tropického ovoce

Ochutnávka místní produkce

Mermaid Vanilka!
Mermaid Teeda! Jak chutná ten ruzovej banán? Normálně jako žlutej?. Zrovna minulý týden jsem vysvětlovala dětem, co jsou to citrusy a zrovna jsme jedly pomelo, tak to jsem si říkala, jakej to musí být strom, aby ty pomela udržel:-D
Mermaid A to v tom pytlíku pod ovocem máš co? (Tyhlety žrací vsuvky z vašich dovolených mě vždycky baví nejvíc:-D)
Karja ruzovej banán je hodně sladkej a navonenej, až jako do mýdlové chuti, ten mi moc nechutnal, zato tam měli bílý grep, který byl sladký jako dobré pomelo! V tom pytliku jsou "susenky", už ale nevím z čeho:) které místní pojidaji ke kávě, kterou zásadně pijí černou, silnou a bez cukru, v puse se to rozpadlo na takovou sladkou drť

K obědu se podávalo: maniokove listy upravené jako špenát, vařený maniok hliza, zelené banány (speciální odrůda, chutná jako nedovarene brambory, dynove kari s kokosovym mlékem, rýže se skořicí a kardamonem, pečený tuňák, místní chleba a rajčatový salát
Mermaid co je to jezaty ovoce vlevo? To je z toho stromu na prvni fotce?
Garfie podle googlu jo, ten vubec neznam. Asi tam budu muset zajet omrknout to nazivo ![]()
Kokoska To ti schvaluju! ![]()
Sweet Potato no tyjo, tak to je škoda, že nechutnaj stejně. Morušky jsou moje moc oblíbené ovoce. Jen jsou moc malý.
Jackfruit mi chutná, ale do topky nepatří. Mladý chlebovník mě bavil na vaření, spíš jsem teda odhadovala, takže jedlé to bylo 2:2, vyšly chipsy a v kari omáčce k barrakudě.
andulka01 Já měla chlebovníkové chipsy z Malediv, ty mi chutnaly moc.
Jackfruit - tam dost záleží na správné zralosti. Ale rozhodně znám i lepší ovoce. Skoro každé. ![]()
Mermaid to bol obed po tour de korenie, ze? Ten si presne pamatam a myslim, ze sme jedli to iste ![]()
Ale aj tak mi tam najviac chutili oprazene kesu co predaval typek na plazi.
Sweet Potato Mě chutná spousta věcí, ale nejvíc na místech kam patří, samozřejmě. Takže třeba ananas nebo banány si tady vůbec neužiju, ta chuťová paměť je hrozná. Ale i převozitelný věci, tady si whisky nedám, ve Skotsku mi chutnala moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.