Victoria Děkuji za detailní itinerář. Určitě se díky němu lépe zorientuji v plánování co kdy vidět. Letěli jste s EasyJet pátek dopoledne-pondělí ráno?
Cestování
711990 Není vůbec zač, ať se vám cesta s maminkou vydaří.
miuu Letěli jsme s TAP Portugal ve středu v brzkém odpoledni tam a v neděli v podobném čase zpět. Pouze takto to bylo na tři plné dny, jinak bychom ten program nestihli. Co jsem psala, tak to bylo vždy tak od deseti do šesté, samozřejmě s obědem a tak:-) Pěknou cestu.
Victoria dole v Nazare krome te plaze nic moc neni, normalni letovisko. Pokud teda nechcete surfovat. Ale da se vyjet nahoru do Sitia, bud autem nebo lanovkou, a podivat se k majaku a uzit si vyhledy, nejlip pokud se more trochu rozdovadi.

Západ slunce v Tambor del Llano
Musim jit vytahnout kufr, rano mame byt v 6 na letisti. Tentokrat se mi do toho baleni vubec nechce. A zase letime kousek za roh malem pres Argentinu, ja nevim, ze to nejde rovnou. Na SriLanku se pry lita primo a do Skopje tam pres Viden a zpatky pres Frankfurt a to budeme asi 4 hodiny tvrdnout na letisti, navrat domu o pulnoci.
clothilde krasa!
Kokoska tak stasnou cestu! Clovek si rika, jestli by nebylo jednodussi tam dojet autem :)))
razorblade sami urcite, s nejakou zastavkou v Rakousku a Slovinsku by to bylo skvely.
Kokoskamě ještě letos čeká cesta do Tbilisi a vůbec nevím, jak se tam dostanu.
Navrhovala jsem potkat sev půli cesty, třeba ve Vídni nebo Instanbulu
no zatím žádné velké nadšení.
continuity nedej se! Ale snad teda kdyztak pres ten Istanbul?
continuity driv lital wizzair z prahy do kutaisi, ale to je uz par let, co jsem na to koukala
razorblade jo to lítá pořád, úterý, čtvrtek a sobotu.
Možná to bude nejrozumnější, i když pořád se ještě potřebuji dostat do Tbilisi a pojedu z Prahy sama. Úplně nevím, jestli se na to cítim, ale alespoň to přiletí přes den na rozdíl od těch letu do Tbilisi, které zhusta sedají ve tři ráno. Navíc tam mám práci na max dva dny a ať dělám, co dělám, vždy mi to vyjde na celý týden zabitý.
No uvidíme, nějak to už dopadne.
Taková roztomilá perlička....objednávala jsem teď nějaký hotel s onsenem jako dárek pro muže. Je tam storno poplatek, když to zruším po nějakém datu...vtipné ale je, že jsem tam nezadávala žádný účet ani kartu, ani nic podobného. :-) Je to nějaké šíleně tradiční místo, mají stránky jen v japonštině, nejsou na bookingu, agodě, nikde. A po hostech vyžadují japonštinu! ![]()
continuity My byli dvakrat v Kutaisi, ale z Katovic. Z Kutaisi jezdi casto prime linky, zas Gruzii prejedes v aute za den max. Nejak se ale loni (nebo letos) slibovala linka Praha-Tbilisi, ale asi z toho seslo. Nebo to lita nejak blbe? Zrovna ve Tbilisi toho moc k videni (za me) neni.
Elektro prasaren uz jsem videla dost, ale Prizren (Kosovo) vede!

V Kosovu jsme jen na skok dneska, zitra uz se zas vracime do Makedonie.
Tady kocky nemaaji sanci!

razorblade tak do Rigy doporucuju cepici a nepromokavou bundu, pocasi je vyzivne. Ale vypada to tu dost sympaticky, probehly jsme vecer centrum a pekne. Da se to projit za chvilku pesky, je to malicke. No a neni tu ani noha, takze kdyz potkas dve Cesky, z nichz jedna ma cervenou vetrovku, tak to budu ja
. Cepici nemam, ale mozna si koupim nejakou pletenou s baltskym vzorem...
Gatita jojo, cepici mam zabalenou. Nakonec jsem se rozhodla taky jet. Budu vyhlizet cervenou vetrovku :)))) a treba se potkame na letisti v nedeli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje