Josjá tam potřebuji pracovně. To jsou mi památky v Tbilisi tost volné, když tam potřebuji za klientem. Půldenní cesta, s pujcenim auta z vším je už dost vopruz, nemám na to týden. Resp. Mám, ale podobných záležitosti budu mít kolem 18, když všude strávim týden, nestihneme to.
Cestování
Vecer v Ohridu u jezera

Kokoska máte v itineráři i Albánii? To ještě takových elektro úkazů uvidíte spoustu ![]()
Mermaid tam jsme byli na jare, ale az takove motanice jsem fakt snad nevidela. Ono i v Recku a vubec vsude po Balkane je to des bes, ale tady me to nejak vic prastilo do oci.
Kokoska máte v itineráři i Albánii? To ještě takových elektro úkazů uvidíte spoustu
Já si tyhle elektro motanice pamatuju z Makedonie ![]()
Zatoka kosti, replika pradavne vesnice podle nalezu u Ohridu. Ta puvodni pry stala na suchu, vody bylo min, nova je presne na jejim miste.

A neco z Ohridu ve dne

tridenni prechod hor v turecku pred dvouma tydnama, ty maly tecky uprostred jsou nase stany :)

jo a v 3200 mnm byla pekna kosa, v noci nam zamrzlo jezero u kteryho jsme kempovali. ale bylo to paradni :)
Lilly_Ku v ktere to je oblasti?
Kokoska aladaglar
Vesnice v horach se vylidnujou

a jeste vystup na horu erciyes (3900 m), bohuzel jsme to na 3700 museli vzdat.

Lilly_Ku je to krasny, presto ze pustina.
My mozna budem na jare nekde kolem jezera Van a syrskych hranic, Diyarbakir, Mardin, ale samozrejme ne takhle sportovne.
Ovsem kdo se ma nejlip?

super! jedete na poznavacku? ja bych pristi rok chtela vystup na ararat, to je relativne podobna oblast (na turecky pomery a vzdalenosti), taky bych se rada podivala do karsu. no uvidime na cem se doma domluvime :)
Lilly_Ku v Karsu jsme byli, byla tam desna zima a krome pevnosti nic moc, nejake pozustatky ruskeho osidleni. Hezke nebo spis zajimave bylo mesto Ani, takove "svetska slava, polni trava". Ararat jsme nevideli, bylo zrovna hnusne a neukazal se. Impozantni je palac pobliz Dogubayazitu, Ishak Paša myslim.
Jo, poznavaci, zase ta mala skupinka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje