Blaire o dakujem moc, to su skvele tipy. Tak uz len aby to vyslo (ludia okolo padaju ako hrusky s dakym moribundusom, bojim bojim)
To vyjde! :)
Blaire o dakujem moc, to su skvele tipy. Tak uz len aby to vyslo (ludia okolo padaju ako hrusky s dakym moribundusom, bojim bojim)
To vyjde! :)
Sweet Potatodíky, píšu si do zapisu.
Lenka22 záleží, jestli hledáte spíš přírodu nebo městečka a kulturní cíle. Na to druhé bych doporučila okolí hallstatu směrem k těm velkým jezerům a Salzburgu.
Garfie Díky! Pro mě má NZ jinou než jen cestovatelskou hodnotu. Bydlí tady moje druhá polovina srdce. Jsem tady už po desáte, teda a ceny letenek - ani nemluv.
Od covidu zdrahly skoro o 70%.
Evaeva díky, hledáme vlastně obojí - přírodu, výhledy, jezera, ale i městečka.
Lenka22 tak to bych opravdu doporučila tuhle lokalitu (ale nejsem žádný odborník). Vlastně i u Villachu a Klagenfurtu by se vám mohlo líbit, ale to už je dál.
Lenka22já bych nezavrhovala a I to Solnohradsko. I Salzburg samotného stojí za návštěvu + je kolem spousta zajímavých míst a jezer.
Evaeva continuity díky, už šmejdím prstem po mapě. Pak ještě nějakej itinerář a bude to.
Sem tam dám nějaké fotky. Nejsem žádný dobrý fotograf a fotím na mobil, tak jen tak pro radost.
Včera jsme jeli na malou divokou pláž schovat se před vedrem a větrem. 

Manuka ach ![]()
Manuka to je nádhera!
Manuka krasa!
No takže původní plán na jarnaky Gran Canaria můžeme z důvodu plných letadel a cen letenek odpiskat. Ale celkem za hubičku se dá dostat do Říma nebo Neapole, jenže muži se nechce na týden do města. Nevíte někdo, nedá se tam někam popojet do někam přírody?
Musím ho ukecat, než vymyslí nějakou blbost.
continuity Za mě je super Neapol, byla jsem loni tedy jen s manžele bez dětí na pár dnů přes jarní prázdniny a užili jsme si to... včetně výletu na Vesuv. Luxusnější mořské "potvory" za rozumný peníz jsem zatím nikde jinde neměla.
continuity Neapol je super, ale to okolí až na Vesuv a Pompeje moc neznám. Z Říma se dá ale udělat několik pěkných výletů a kolem je několik národních parků, do hodiny, hodiny a půl cesty, třeba Monti Simbruini nebo směrem na sever jsou postupně za sebou tři jezera, to nejvzdálenější je zase cca hodinu a půl jízdy.
dupali Garfiedíky, já včera samozřejmě trochu googlila a zaujaly mě ty ostrovy pobliz, jen nevím jak to bude s počasím.
Jinak na to vlakové spojení Rim-Neapol se lze spolehnout?
Muž je nalomenej, měli bychom vlastně 8 celých dní bez cesty to se už dá podniknout lecos.
Rim Neapol jsem vlakem jednu dobu jezdivala casto a nikdy nebyl problem, zpozdeni max do 15 minut. Je moznost jet regionale, ty jsou levnejsi a cesta trva o neco dele, nebo tou Frecciou, ktera je o neco drazsi a rychlejsi.
Z Neapole se da autobusem dojet na pobrezi Amalfi, to je cca hodku a pul jedna cesta. Capri je krasny a da se otocit za jeden den, Campi Flegrei nejsou daleko, zamek a zahrady v Caserta, anticka vestirna v Cumae.... Je tam toho spousta. :)
Dekuji moc
, ta regionale jede po pobřeží? Google mi hledá jen tu jednu trať.
Mě by se moc líbila Ischia, ale pochopila jsem, že ty termály jsou teď mimo sezónu zavřené. jak se to má teď v únoru na Capri? Pochopila jsem,že může být rozbouřené more, ale jinak? Není tam mrtvo úplně?
continuity já bych se určitě na Ischii koukla, nevím, jak termály, ve smyslu placené bazénové areály, ale ty volně přístupné jako je Sorgeto jsou přístupné právě po celý rok a ta voda je fakt teplá (=koupání klidně i v únoru). A trajektem je to kousek
Co ještě jde vidět na Ischii?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.