Mrakoplas já jela určitě! Leda by byla nějaká varianta, že necháš propadnout letenky a příští týden vypadnete do hotelu aspoň do sousedního města ![]()
Ale myslím, že i když neoběháš úplně všechno, tak si to užijete.
Mrakoplas já jela určitě! Leda by byla nějaká varianta, že necháš propadnout letenky a příští týden vypadnete do hotelu aspoň do sousedního města ![]()
Ale myslím, že i když neoběháš úplně všechno, tak si to užijete.
Mermaid děkuji ![]()
Mrakoplas Jeď a naordinujte si odpočinkovější program. Dlouhou snídani, dopoledne nějakou malou památku, nemusíš vidět hned všechno, před večeří hodinka odpočinku... Takový líný Řím, bez dětí, bez povinností. Možná bude léčivý.
notna jak píše lilly, je tam plno, ale za kouknutí a návštěvu stojí, byla jsem tam teda jednou a nakonec jsme zvolili jiné místo k jídlu. A byli jsme v Long march canteen http://longmarchcanteen.com/ - byl to náhodnej nález a moc fajn jídlo.
Mrakoplas letěla jsem nastydlá s rýmou a bylo to strašný, brutální bolest v uších, pak mi jedno museli píchat, neslyšela jsem na něj pořádně půl roku a ještě teď po roce a půl mi občas zalehne. Tenkrát jsem měla spíš kašel, rýma se mi začala spouštět až na letišti před odletem. Jeli jsme domů z dovolené, moc na výběr jsem neměla.
Stát se ti to nemusí, ale stejně bych to radši odložila, až se budeš cítit dobře. Víc si to užiješ, teď na nějaké posedávání někde nemusí být ještě příjemně.
Ounz Děkuji! To vypada dobře a min lidi je bonus.
notna no určitě tam bylo plno, dostaly jsme místo bez rezervace, ale asi v tom byla trocha štěstí. Každopádně dobrějch podniků je v b spousta..
Ounz Jenom je najít. Klidně sem napiš víc tipů, budu moc ráda. Brala bych tip i na nějakou typickou německou hospodu, kde si dáme klasické jídlo. Třeba curry wurtz, spatzle apod. Jsem se dočetla, že je i nějaké berlínské pivo.
notna ve wrangelkiez, coz je to okoli markthalle 9 je fakt hodne dobrych restauraci, staci se ridit google hodnocenima a vybrat, na co konkretne mate chut. nemecky v blizkosti treba Max & Moritz v Oranienstrasse.
doplneni: nevim jestli maji spätzle, mam pocit ze delaji spis severonemeckou kuchyni.
Ounz v berline rozhodne je hrozne moc dobrych mist na jidlo! ale jakmile vyjedu na kole za okraj mesta a chci si nekde na pul cesty dat kafee a kuchen, je to bida, minule jsem skoncila na benzince ![]()
Lilly_Ku tyjo! Tak to je smutný! Při tom takovej na kolo vhodnej kraj?
Ounz no jako fakt
par jich je, ale hrozne malo mi prijde.
Mrakoplas no tak ať jsi alespoň rychle v pořádku. Není to covid? Ten se chová takto divně.
notna no ono je toho fakt hodně, a jak pilše lilly, řídit se google recenzema..já tam lezu spíš po korejskejch a rámenech a tak, jediná 'echt německá' kuchyně tam navštívená byl alt berliner wirtshaus ve wilhelmstr kousek od brandenburger tor. Už je to ale pár let, takže tu info ber s časovou rezervou :)
Lilly_Ku tak to je díra na trhu..no píšu si, držet se v hranicích Berlina ![]()
continuity vsetci v robote maju chripku, aj priznaky by tomu zodpovedali, ale testy som si nerobila.
Ounz ty Google recenze jsou nejlepší. Já třeba absolutně nejsem schopna si naplánovat cestu podle vyhlédnuté restaurace, určitě ne ve velkoměstě. Takže, když dostaneme hlad, sednu si na lavičku, chvíli googlim, nechám rodinu vybrat z 2-3 možností a je to.
Zrovna v Berlíně to není problém, horší jsou místa, kde nejlepší podnik má hodnocení 2,7. A to je každá rada drahá ![]()
Mrakoplas to je teda škoda! No snad to brzy doženete.
Mrakoplas tak to je teda pech...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.