Sweet Potato to je vážně škoda.
Cestování
Ale já mám nadějnou cestovatelskou zprávu. Vyskytla se zatím velmi teoretická možnost podívat se na jaře na pár dní do Vegas. Sice to fakt nebylo na mém Wish listu, ale pokud se zadaří, vzpírat se nebudu. ![]()
Sweet Potato To je pech. :-( Nemá možnost změny letu? Mně takhle posunuli odlet na nějaké vražedné ráno a když jsem zkontrolovala lety, ukázalo se, že ten původní je pořád k mání a ne zrušený, jak mi tvrdili, tak jsem ho zase přesunula zpátky.
continuity No tak to je ovšem výborná zpráva!
My teď zrovna otevřeli téma příštích Vánoc, jestli letět domů, nebo ne...
Garfie to chápu,že to bude složitá diskuze.
Já když jsem teď viděla ceny nějaký pricetnejsich letenek, taky se mi protocily panenky.
continuity Tam je navíc ten problém, že muž má celozávodní dovolenou, ale až první týden v lednu, pokud chce jet na Vánoce domů, stojí ho to týden vlastní dovolené a v podstatě tam musí strávit dva týdny, místo případného jednoho. :-( Plus pochopitelně cena letenek.
Garfie Nemá, nepřiplatila si za to. Přitom letenka přes 4000. (Holt Velikonoce)
Sweet Potato Já si to tenkrát taky nepřiplatila, jen mi nabídli, že si můžu vybrat jiný let a případně doplatit rozdíl, ale ten můj původní byl pochopitelně za stejnou cenu...
continuity Vegas je dobrý blázinec :) ale zajímavé vidět. Možná by byl dosažitelný nějaký národní park v okolí? Death Valley? Kromě toho známého Badwater Basin stojí za vidění Zabriskie Point, mělo by to býz z Vegas tak 100km?
continuity Ve Vegas byla poměrně nedávno rasaNori , ale už tu moc nechodí
brrr Kokoskajá moc tipů asi nepotřebuji. Pokud tam pojedu, tak pracovně a s lidma, kteří jsou tam 2x do roka. Jestli někoho ukecam na prodloužení nebo dokonce výlet, je ve hvězdách. Rozhodně to teď nebudu nějak plánovat, není ani jistota, že se tam dostanu.
Jako těšit se můžu a když to neklapne, tak si řeknu, že ta cesta je stejně šílená a jet lag. ![]()
continuity jo tak, já myslela, že jedeš soukromě.
Sweet Potato ach
hlavně ti rejnoci
Sweet Potato parada! Chvilicku u te prvni fotky mi teda trvalo uvedomit si, co vidim :)
andulka01 Splněný sen.
Jinak teda pravidelně pláču za tvými měkkounkými ploutvičkami.
Sweet Potato kde ze to jste? Mozna jsem prehledla destinaci.
notna boli sme v lome Zakrzowek vlani v lete, mne sa to ako kúpalisko páčilo veľmi.
Kokoska Maledivy, Dhaalu atol.
Sweet Potato Ach!
Stížnost. Dcera letí na Velikonoce do Říma, přesunuli jí zpáteční let z večera na dopoledne, přijde v podstatě o celý den.
A s kým letí? Vídám na to teď docela často stížnosti... asi ti dopravci hřešej na ty svátky (a na tu základní cenu). Nedá se to brát jako zpoždění? To by měla nárok na kompenzaci ![]()
Sweet Potato barbucha ja mám letenky s wizirem a s dvěmi kufry navíc mě to stojí 21 tisíc pro čtyři lidi.
Flexibilita žádná a letíme za tyden, žádné svátky, ale jarnaky.
Snad už s tím nebudou hejbat, neplánovala jsem v Římě před odletem spát, páč celý den na přesun z Neapole misi stačit..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje